Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nauticamid wrote: ↑13/05/2025 00:06
Da li je neko kupio u bingu ovaj boss in motion?
Je li cemu?
Probaj u dm-u, ako u Bingu nisu otvorili da se proba. Moj brat dobio od djevojke, njemu se sviđa, jedino ne znam za trajnost. Ona mu kupila u dm-u za bajram i platila preko stoje , a kupila mu sad i u Bingu da ima rezervu.
Stigla dva nova danas, prvi put da uzmem neke arape i to na slijepo, i mogu reći da sam oduševljen i jednim i drugim.. Afnan stvarno liči na creed aventus absolu, jer sam ga probao neki dan, dok za Lattafu ne mogu reći da li je dobar dupe LV imagination, jer nisam ga imao priliku gdje probati.. uglavnom jako prijatan ljetni parfem. Naravno u prvih desetak minuta oba mirišu izuzetno sintetički i skoro pa neprijatno, ali nakon par minuta skroz druga priča..
Je li cemu?
Probaj u dm-u, ako u Bingu nisu otvorili da se proba. Moj brat dobio od djevojke, njemu se sviđa, jedino ne znam za trajnost. Ona mu kupila u dm-u za bajram i platila preko stoje , a kupila mu sad i u Bingu da ima rezervu.
Evo zena kupila, a ja sam.mislio prvo isprobati u dm-u.
Ne znam sta da kazem. Mislim da bih bio zadovoljniji da sam nabacio jos 20km i da sam kupio 10ml LV imagination, nego sto sad imam ovih 100ml
Ono jedan od mnogih u moru mrtvog prosjeka i ispod prosjeka.
Kad citam one opise na pun miris, pomisli covjek dobar miris, to se otvara narandzom, bergamotom i onda ti otvoris i pljusne te alkohol
Je li cemu?
Evo zena kupila, a ja sam.mislio prvo isprobati u dm-u.
Ne znam sta da kazem. Mislim da bih bio zadovoljniji da sam nabacio jos 20km i da sam kupio 10ml LV imagination, nego sto sad imam ovih 100ml
Ono jedan od mnogih u moru mrtvog prosjeka i ispod prosjeka.
Kad citam one opise na pun miris, pomisli covjek dobar miris, to se otvara narandzom, bergamotom i onda ti otvoris i pljusne te alkohol
mufa1 wrote: ↑07/05/2025 23:31
Jel neko koristio neki od ovih arapa:
Lattafa Art of Arabia I
Maison Alhambra Alpine homme sports
Afnan supremacy collector's edition
Od tih imam samo Collector's Edition. Kvalitetan je i traje dugo, al' ima previše ananasa za moj ukus. Ne znam hoću li ga koristit' na duže staze, nisam baš nešto oduŝevljen.
Al Haramain Aqua Dubai je odličan. Ne znam koliko je blizu Imagination jer original nisam prob'o, i da budem iskren nije me baš puno briga, jer ovaj parfem meni stvarno odgovara.
Uzeo sam neki dan i Bleu de Chanel Parfum. Kakva gospodska ljepota od parfema, i daleko mi je bolji od EDT i EDP verzija.
Koliko traje parfum verzija? Navodno su joj poboljsali trajanje.
Nije baš nešto bajno, možda oko 3-4 sata, toliko ja barem osjetim na sebi.
Od tih imam samo Collector's Edition. Kvalitetan je i traje dugo, al' ima previše ananasa za moj ukus. Ne znam hoću li ga koristit' na duže staze, nisam baš nešto oduŝevljen.
Al Haramain Aqua Dubai je odličan. Ne znam koliko je blizu Imagination jer original nisam prob'o, i da budem iskren nije me baš puno briga, jer ovaj parfem meni stvarno odgovara.
Uzeo sam neki dan i Bleu de Chanel Parfum. Kakva gospodska ljepota od parfema, i daleko mi je bolji od EDT i EDP verzija.
Nista, slabo je to. Ebes miris koji traje tako kratko, a jos cjenom pozamasan. Sve su refolmulacijama srozali na tako 3-4h.
mufa1 wrote: ↑13/05/2025 16:45
Stigla dva nova danas, prvi put da uzmem neke arape i to na slijepo, i mogu reći da sam oduševljen i jednim i drugim.. Afnan stvarno liči na creed aventus absolu, jer sam ga probao neki dan, dok za Lattafu ne mogu reći da li je dobar dupe LV imagination, jer nisam ga imao priliku gdje probati.. uglavnom jako prijatan ljetni parfem. Naravno u prvih desetak minuta oba mirišu izuzetno sintetički i skoro pa neprijatno, ali nakon par minuta skroz druga priča..
mustang wrote: ↑14/05/2025 08:56
9AM Dive Afnan , da li valja cemu? cijena obecava...
vidim po opisu lici na Bleu,ima li ikakvu svoju karakteristiku ili je osvježivac za auto
9am Dive od Afnan je aromatični vodeni miris za žene i muškarce.
vidim po opisu lici na Bleu,ima li ikakvu svoju karakteristiku ili je osvježivac za auto
konektovan wrote: ↑14/05/2025 08:47
Ma dobri za naprskavanje..
Joop jump 34 KM za 125 ml, lijep miris slabih performansi, ali u autu, ili torbici nositi pa se prskati kad popusti.
Ma ne znam...u zadnje 2-3 godine kako su se pojavili ti parfemi, u Bingasu sam uzeo jedno 30 tak+ komada. Sto sam otvorio za sebe, bacene pare Bgmi. Sto sam iskoristio za poklona, top prosao
Elem, imam jos neotvoren Burbery London i Paco Rabane Invictus i Joop homme mi je dobro dosao...hahahah
CK sam dijelio, Lacostu, Ralpha, Cerruti i tako te...
konektovan wrote: ↑14/05/2025 08:47
Ma dobri za naprskavanje..
Joop jump 34 KM za 125 ml, lijep miris slabih performansi, ali u autu, ili torbici nositi pa se prskati kad popusti.
Ma ne znam...u zadnje 2-3 godine kako su se pojavili ti parfemi, u Bingasu sam uzeo jedno 30 tak+ komada. Sto sam otvorio za sebe, bacene pare Bgmi. Sto sam iskoristio za poklona, top prosao
Elem, imam jos neotvoren Burbery London i Paco Rabane Invictus i Joop homme mi je dobro dosao...hahahah
CK sam dijelio, Lacostu, Ralpha, Cerruti i tako te...
Bio mi fin na papiru pa uzeh dekant 10 ml. Zajeba se jer mi na koži ne godi nikako i mislim da ću ga na kraju i bacit' u smeće.
mc-twin wrote: ↑10/05/2025 18:38
Nista, slabo je to. Ebes miris koji traje tako kratko, a jos cjenom pozamasan. Sve su refolmulacijama srozali na tako 3-4h.
Za moje potrebe je to ok, jer ovo što sam ja uzeo je travel pack 3 x 20 ml, što znači da ga mogu ponijet' sa sobom i dodat' kad mi zatreba.
A možda zvuči čudno, al' i ne volim da mi baš svi parfemi budu "nuklearni". Volim da imam nekoliko njih da mi traju taman za jedan večernji događaj, t.j. sijelo, večera, izlazak sa ženom itd. Jer ja stvarno ne volim leć' u krevet da spavam a ono parfem i dalje dere do daske pa sve do jutra. Jebeš vala i to.
rikta123 wrote: ↑14/05/2025 15:10
neko da je koristio ovaj?
Ja sam neki dan probao onaj braon, Bourbon ili kako se zove.. jako dobar i prijatan parfem, liči dosta na lattafa kamrah, samo malo više voćne note izražene.. ovog crnog nisam probao jer ga nije bilo, a citao sam da ima dnk od Dior souvage i gisada ambasador.. po komentarima definitivno treba uzeti u razmatranje..
Asad crni je jedan od prvih arapskih klonova što sam kupio, i stvarno je čudna zvijer. Performans je odličan, al' mi je sam miris tako neobičan da mi ga je teško opisat'. U jednom momentu mi je divan, u drugom mi se gadi. Ima jedan sastojak u njemu što mi jako smeta, dok je ostatak parfema odličan.
Prob'o sam i Dior Sauvage Elixir i stvarno su blizu, tu nema zamjerke. Al' mislim da meni lično ovaj DNK baš ne godi.