Takvi su pravili genocid 1992 i 1942 i 1922 i 1802....
Ja dolazim iz naroda, koji ne pravi genocide.
Ti nisi nikad cuo za algoritam izgleda.
To je namjerno urađeno da sljedećim generacijama ukine služenje vojnog roka i tako izbjegnu novi belaj.GandalfSivi wrote: ↑13/05/2025 15:33 Sjeca li se ko tamo negdje prije 10 i kusur godina kada su se kadeti u PC-u zakleli na vjernost istoj mjesto BiH. Kako su tada ostavke letile, bez ikakvih problema… Mislim cak da OHR nije bio ni ukljucen…
Ima tome i vise. Ja bio srednja skola. Ne sjecam se epiloga.GandalfSivi wrote: ↑13/05/2025 15:33 Sjeca li se ko tamo negdje prije 10 i kusur godina kada su se kadeti u PC-u zakleli na vjernost istoj mjesto BiH. Kako su tada ostavke letile, bez ikakvih problema… Mislim cak da OHR nije bio ni ukljucen…
Katastar je nebitan, šta piše u ZKKraljicaIzJajca wrote: ↑13/05/2025 18:00 Vojarna "Kozara" je vlasništvo Republike Srpske, istaknuo je za RTRS Dragan Stanković, direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.
- U katastarskom aparatu kasarna "Kozara" upisana je jedan kroz jedan u vlasništvu Ministarstva obrane Republike Srpske. Trenutno se vrši izlaganje nepokretnosti u katastarskoj općini Lazarevo i očekujemo kroz izlaganje, s obzirom da pravni sljednik Ministarstva obrane Republike Srpske je Republika Srpska, i to će biti objavljeno u Službenom glasniku, da je kasarna "Kozara" vlasništvo Republike Srpske - poručio je Stanković.
Yebeš kasarnu. Bitnije je što se ne sprovode naredbe ministra obmane u toj istoj kasarniBobi wrote: ↑13/05/2025 19:32Katastar je nebitan, šta piše u ZKKraljicaIzJajca wrote: ↑13/05/2025 18:00 Vojarna "Kozara" je vlasništvo Republike Srpske, istaknuo je za RTRS Dragan Stanković, direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.
- U katastarskom aparatu kasarna "Kozara" upisana je jedan kroz jedan u vlasništvu Ministarstva obrane Republike Srpske. Trenutno se vrši izlaganje nepokretnosti u katastarskoj općini Lazarevo i očekujemo kroz izlaganje, s obzirom da pravni sljednik Ministarstva obrane Republike Srpske je Republika Srpska, i to će biti objavljeno u Službenom glasniku, da je kasarna "Kozara" vlasništvo Republike Srpske - poručio je Stanković.?
Razumijem, a evo tek 2016 je prva kasarna uknjizena u vlasništvo BiH:Bobi wrote: ↑13/05/2025 19:32Katastar je nebitan, šta piše u ZKKraljicaIzJajca wrote: ↑13/05/2025 18:00 Vojarna "Kozara" je vlasništvo Republike Srpske, istaknuo je za RTRS Dragan Stanković, direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.
- U katastarskom aparatu kasarna "Kozara" upisana je jedan kroz jedan u vlasništvu Ministarstva obrane Republike Srpske. Trenutno se vrši izlaganje nepokretnosti u katastarskoj općini Lazarevo i očekujemo kroz izlaganje, s obzirom da pravni sljednik Ministarstva obrane Republike Srpske je Republika Srpska, i to će biti objavljeno u Službenom glasniku, da je kasarna "Kozara" vlasništvo Republike Srpske - poručio je Stanković.?
Sada se pokazalo kako izgleda DMS i njihove provedbe(cesto na silu). Sve je radjeno povrsno, nesistematski, da se zadovolji forma a zaobidje sustina...