Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mond

#11051 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Imam par jarana koji treniraju djecu i sva priča o štimanju je dolazila od njih. Znaju se sa Džemicom, Smajom Mahmutovićem i kompanijom. Jedan mi je prije mjesec dana pokazao tabelu u kojoj mi završavamo četvrti, Borac dupla a Radnik i Igman ispadaju.
Imaju te neke Viber grupe u kojima mahalaju I šire "informacije".
omega369

#11052 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

mond wrote: 12/05/2025 17:41 Možda se smiri ako nam naše lgendice uđu u klub. Zeko, Džemo i Torlak
Pa i ja nesto kontam mora da i sa te strane dobro puse jer gdje ce zaboga poklonici "legendi" ukabuliti da neko "sa strane" nesto osvoji mimo njih ili da na daj Boze vodi Sarajevo 2 sezone. Nedopustivo!!
I 100% sam ubjedjen, a saznace se sigurno sve, da je sve ovo doslo iz kluba i pojedinih satelita oko kluba

I nisu Horde ovo uradile, nego pojedinac, zna se i koji. Horde su dale podrsku to su svi vidjeli
UDHZSA

#11053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

last mohicans wrote: 12/05/2025 17:17 @UDHZSA Ovaj nik nam je najavio neke daljne korake od grupe. Pa evo čekamo da se oglasi(e) ili im je fakat neko hakovao profil. Pored svega, meni je igra i dalje alibi u ovoj utakmici, premalo želje da se nesto napravi naprijed, sa čudnim promašajima, Guli prva, ona druga u golmana, u njegov blizi ugao, Turkeš glavom, kao da se trudio spustiti je pored gola, bjesomučno dodavanje stopera i golmana, itd. Govor tijela fudbalera nikakav, ali sve to smo i ranije gledali, pa nismo išli sa ovakvim optužbama. Dali dušmanima materijala, da opletu.
Ne moze ostati na ovome, ali nemoj moja licna misljenja i saznanja iz unfks da se tumace kao stav sjevera.

Dalje mi kao veliki borci za pravdu i fudbal Bih smo usli u mrezu lige koja je programirana od Vice u finalu kupa sa Borcem gdje su nam djecu uveli da sutaju penale, od tog dana smo saucesnici u svemu..od vecera sa misimovice i vicom do neku noc sa najvecim dusmanima iz sirokog presjeo vam svaki zalogaj.
Nebroj sumnjivih utakmica nakon toga od rasturanja Borca u kupu pa par dana poslije ne mozrmo centar preci u ligi na Kosevu....
Pravis nas budalama godinama od ajle od mirze pa sada jos pojacan ibrakovicem trbicem polumafijasima karicem muminovicem stojnica i jos brdo njih koji ne dolaze u lozu bezveze sa tobom, godinama protiv cega se borilo i izborilo ti si vratio.
To sto si bio kupio troje ljudi sa sjevera neces grupu nikada....
Ferid Avdic

#11054 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

Tribina Sjever godinama postaje ono protiv cega smo se borili od prelaska na Zapad pa sve do povratka na isti.Cast momcima,koji su se ukljucili da pomognu mladjima,i vratili se tako reci na Sjever,ali vec dugo vremena ,to nije to(moje misljenje).Ovo saopstenje,mi je u rangu pojavljivanja dijela navijaca na Sjeveru,pa onda i na Zapadu uz parolu-SARAJ'VO JE ZIVOT NAMA ,NE STANICA PROLAZNA !,do je grupa u bojkotu.Sve mi se cini,da je iz iste kuhinje i krenulo ovo saopstenje,i nadam se da ce grupa da se ogradi od pojedinca,u protivnom kao sto sam u prvoj recenici pisao,tribina postaje ono protiv cega smo se borili,a to je agentura i jednoumlje.
HORDE ZLA KAO NEKADA JEDINI MOJ SAN,ZA NJEGA ZIVIM JA !
Silvester071

#11055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Silvester071 »

mond wrote: 12/05/2025 18:15 Imam par jarana koji treniraju djecu i sva priča o štimanju je dolazila od njih. Znaju se sa Džemicom, Smajom Mahmutovićem i kompanijom. Jedan mi je prije mjesec dana pokazao tabelu u kojoj mi završavamo četvrti, Borac dupla a Radnik i Igman ispadaju.
I eto pogledas to sve i skontas kakvi smo u globalu kreteni.
Svako kolo neko zna ko dobija tekmu, ko ce biti prvi, da ce Borac uzeti duplu krunu, e nece sad, hoce naredne bla, bla, reko mi ovaj, pisao mi onaj, u biti 99.9 % nebuloza, mahalaštine od koje se ježim.
Na kraju niti ce Borac biti prvak, da ce Igman ispasti znao je svako ko se iole razumije u naš fudbal, Zeljezničar skinu Borca za vjerovatnu titulu Zrinjskog itd...itd...i da Guli eto u 96 minuti onako primi loptu i fuli haman zicer (vec ko zna koji u ovoj sezoni) ali ne, ne, Guly nije znao za namjestanje pa je onako pucao da ga zabije, kud ga ne zabi da se ne popiša svima nama u i oko FK Sarajeva koji ne mozemo sezone proci bez haosa, sami sebi najveci dušmani na svijetu, nama ne treba niko treci.
Ej, onakvo saopstenje napisati, par kola pred kraj i pred uzvrat finala Kupa, užas.
Imate dokaze o tome (a ne rekla kazala, Hamdo sa Širokače zna da je sve dogovoreno), sacekate kraj sezone, sa svim relevantnim i KONKRETNIM dokazima što u Sipu, sto u medije, što u klub, pa sto neko napisa ranije ovdje, neka se i ugasi klub, ako je tako, jebat' ga...

I problem sto se neko iz Uprave sjedio sa ovim iz Širokog, valjda imaju i neki protokoli, kurci, palci, pa nisu ti iz Uprave Širokog pokojnog Vedrana ubili. OK, ne volim ih ni ja ali malo da trezveni i realno gledamo na stvari...

A nama eto problem sto može Zeljeznicar završiti treci, ko neka mi bitna razlika jesmo li kurtoni 3 ili 4, bitna je titula, od koje smo sezonama daleko i to je suštinski problem i na kraju ako ništa i taj kup i sutra igranje europe da se prodje konačno par pretkola ali ne, smiješni Zeljo ce biti 3, smak svijeta bla, bla, sve go kreten majke mi...

Mi što sami sebe znamo posrati i popišati, ne zna niko...
k4mi

#11056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by k4mi »

najsmjesniji dio je definitivno onaj "u slucaju osvajanja"; ili ti ako ga osvojimo namjesteno, ako ne osvojimo onda nije namjesteno

previse se da masti na volju na osnovu jednog rucka dvije uprave narodu koji jos nije savladao pozivanje lifta u trznim centrima
madesa

#11057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by madesa »

mond wrote: 12/05/2025 18:15 Imam par jarana koji treniraju djecu i sva priča o štimanju je dolazila od njih. Znaju se sa Džemicom, Smajom Mahmutovićem i kompanijom. Jedan mi je prije mjesec dana pokazao tabelu u kojoj mi završavamo četvrti, Borac dupla a Radnik i Igman ispadaju.
bas te legende i zele unistiti klub. TO je najvece zlo koje klub moze imati.
mond

#11058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Bog te pitao šta im bi.
Nedopustivo je bilo bojkotovat klub radi Prandelija za kog se znalo da će ga prvi loš rezultat otjerat, a kao davala se podrška Mirviću do ovog danas.
Al eto, imaju dokaze. Objaviti javno i dostaviti u tužilaštvo.
Ako su dokazi sjedio ocm sa Misketom i druži se sa Dženom Muminovićem onda nek se rasformiraju, manja bruka. :(
Prvo se daje podrška a onda dva sata poslije klub lopovski :-)
Silvester071

#11059 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Silvester071 »

k4mi wrote: 13/05/2025 08:09 najsmjesniji dio je definitivno onaj "u slucaju osvajanja"; ili ti ako ga osvojimo namjesteno, ako ne osvojimo onda nije namjesteno

previse se da masti na volju na osnovu jednog rucka dvije uprave narodu koji jos nije savladao pozivanje lifta u trznim centrima
Bravo, potpisujem.
Cirkus fkt.

Ma samo krenete od price Borcu dupla kruna ove godine, nema se šta igrati, bla, bla, kurko, Borcu ove godine 99 % NIŠTA sto se tice trofeja...
Ali znaju mahalaši i viber grupe raznorazne sve...nema potrebe ni pratiti, sve go kreten
madesa

#11060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by madesa »

mond wrote: 13/05/2025 08:33 Bog te pitao šta im bi.
Nedopustivo je bilo bojkotovat klub radi Prandelija za kog se znalo da će ga prvi loš rezultat otjerat, a kao davala se podrška Mirviću do ovog danas.
Ako su dokazi sjedio ocm sa Misketom i druži se sa Dženom Muminovićem onda nek se rasformiraju, manja bruka. :(
ma mogu samo biti frakcije na sjeveru , nista drugo
benki2

#11061 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by benki2 »

Ma budaletine placenicke, eto taman posla bi siroki, koji svakako ne moze ispasti iz lige radi razigravanja, prodaje kup i evropu gdje mogu dobre pare zaraditi, radi tri boda na kosevu.
To bas moras biti malouman da u to povjerujes :-)
mond

#11062 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

madesa wrote: 13/05/2025 08:42
mond wrote: 13/05/2025 08:33 Bog te pitao šta im bi.
ma mogu samo biti frakcije na sjeveru , nista drugo
Da su na sjever doveli Pičuge, Zuliće i sličnu ciganiju ne bi ovo na pamet palo.
Eto imaju dokaze, pa sačekajmo
Logovan

#11063 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

mond wrote: 13/05/2025 08:33 Prvo se daje podrška a onda dva sata poslije klub lopovski :-)
Meni dovoljan dokaz da saopštenje nije stiglo od grupe, nego od pojedinaca.
madesa

#11064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by madesa »

Logovan wrote: 13/05/2025 09:15
mond wrote: 13/05/2025 08:33 Prvo se daje podrška a onda dva sata poslije klub lopovski :-)
pa sto se ne ograde od njih
UDHZSA

#11065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

Laz dodjes u udruzenje i uvjeris se da nije tako i da nema nikakve podjele.
emigrazione

#11066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Sjever je od ulijetanja protiv Borca trebalo zazidati, bolje je svakom klubu bez navijaca, nego da vuče ko mazga za sobom ove degenerike koji ne znaju ni ko igra kad dodju na stadion....ali Zekić je za šamara, yebem ja trenera koji je u karijeri igrao špica, a koji lika koji je špicoka u najboljoj formi ostavi na klupu...to smrdi ko poljska hala
Logovan

#11067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

madesa wrote: 13/05/2025 09:35 pa sto se ne ograde od njih
Pojma nemam
UDHZSA wrote: 13/05/2025 17:12 Laz dodjes u udruzenje i uvjeris se da nije tako i da nema nikakve podjele.
Pa još gore ako je tako i ne znam onda čemu onakva skandiranja poslije utakmice :-)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#11068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Ako iko ima ikakav pristup Ismiru nek mu kaze da ce imati euforiju i ludilo ako nam vrati Rahmanovica. A vjerovatno i titulu. 8-)
Logovan

#11069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Image
Logovan

#11070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Image
kakaljin

#11071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

18mn97 wrote: 12/05/2025 09:34 Mozda ne bi bilo lose da prestanemo pucati sebi u koljeno. Pored svih vanjskih dusmana, dodatni nam ne trebaju. Podrska sefu, nadam se da ce ostati i da cemo se dobro pojacati za LK i narednu sezonu.
Nama dusmani i ne trebaju koliko ih imamo u svojim redovima
kakaljin

#11072 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

chino wrote: 12/05/2025 14:31
18mn97 wrote: 12/05/2025 09:51 Bujrum, neka dokazu svoje tvrdnje.

Zekicu nije prvi put da zarotira ekipu, da odmara igrace. Igracima nije prvi put da odigraju preko kurca pred 2500 ljudi. Imas revans finala Kupa, logicno da ces izvesti saren sastav.

Uostalom, dosta ovih igraca je vjerovatno dobilo zadnju sansu da pokazu mogu li ili ne mogu.

Mozda Zekic to nije trebao raditi protiv Sirokog, jer znamo historiju s njima, ali optuzivati klub da namjesta utakmice, nakon sto smo toliko puta brutalno pokradeni ove sezone? Pa to nam ne bi ni dusmani uradili.
Zekić je najmanje kriv za te radnje iza kulisa, on je kriv za taktiku u više tekmi i bespotrebne rotacije. Al ok. Treba mu dati šansu i neka nastavi posao.
Ali, ljudi iznad njega rade prljave poslove, pa prvom njemu stvaru pritisak ko ce igrati (i ovo je 100%). Tako da se ovo mora šire posmatrati.
Nema tu lijeka. Guraj novu sezonu i tako ispočetka
Ako neko radi prljave poslove onda izadjes sa dokazima i dokazes sve te tvrdnje.

Sve ostalo je suplja i pravljenje problema klubu pored mnogih raznih dusmana sa strane.
kakaljin

#11073 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

UDHZSA wrote: 12/05/2025 23:00
last mohicans wrote: 12/05/2025 17:17 @UDHZSA Ovaj nik nam je najavio neke daljne korake od grupe. Pa evo čekamo da se oglasi(e) ili im je fakat neko hakovao profil. Pored svega, meni je igra i dalje alibi u ovoj utakmici, premalo želje da se nesto napravi naprijed, sa čudnim promašajima, Guli prva, ona druga u golmana, u njegov blizi ugao, Turkeš glavom, kao da se trudio spustiti je pored gola, bjesomučno dodavanje stopera i golmana, itd. Govor tijela fudbalera nikakav, ali sve to smo i ranije gledali, pa nismo išli sa ovakvim optužbama. Dali dušmanima materijala, da opletu.
Ne moze ostati na ovome, ali nemoj moja licna misljenja i saznanja iz unfks da se tumace kao stav sjevera.

Dalje mi kao veliki borci za pravdu i fudbal Bih smo usli u mrezu lige koja je programirana od Vice u finalu kupa sa Borcem gdje su nam djecu uveli da sutaju penale, od tog dana smo saucesnici u svemu..od vecera sa misimovice i vicom do neku noc sa najvecim dusmanima iz sirokog presjeo vam svaki zalogaj.
Nebroj sumnjivih utakmica nakon toga od rasturanja Borca u kupu pa par dana poslije ne mozrmo centar preci u ligi na Kosevu....
Pravis nas budalama godinama od ajle od mirze pa sada jos pojacan ibrakovicem trbicem polumafijasima karicem muminovicem stojnica i jos brdo njih koji ne dolaze u lozu bezveze sa tobom, godinama protiv cega se borilo i izborilo ti si vratio.
To sto si bio kupio troje ljudi sa sjevera neces grupu nikada....
Svako saznanje koje imas prijavis sipi i svim nadleznim institcijama da se istrazi i pohapsi i kazni svako ko je ucestvovao u tome.

Nama dusmani ne trebaju koliko ih imamo u svojim redovima.

Ono saopstenje poslije utakmice samo dusman moze napisati bez dokaza objavljeni.

Ne otici bodriti klub kao glavna navijacka grupa u finalu kupa kada se osvaja trofej i ne trebaju vise ni dolaziti na utakmice.

Ako se Grupa ne ogradi od ovog saopstenja ne treba nam vise ni dolaziti na stadion i neka prestanu navijati za klub
kakaljin

#11074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Silvester071 wrote: 13/05/2025 07:56
I eto pogledas to sve i skontas kakvi smo u globalu kreteni.
Svako kolo neko zna ko dobija tekmu, ko ce biti prvi, da ce Borac uzeti duplu krunu, e nece sad, hoce naredne bla, bla, reko mi ovaj, pisao mi onaj, u biti 99.9 % nebuloza, mahalaštine od koje se ježim.
Na kraju niti ce Borac biti prvak, da ce Igman ispasti znao je svako ko se iole razumije u naš fudbal, Zeljezničar skinu Borca za vjerovatnu titulu Zrinjskog itd...itd...i da Guli eto u 96 minuti onako primi loptu i fuli haman zicer (vec ko zna koji u ovoj sezoni) ali ne, ne, Guly nije znao za namjestanje pa je onako pucao da ga zabije, kud ga ne zabi da se ne popiša svima nama u i oko FK Sarajeva koji ne mozemo sezone proci bez haosa, sami sebi najveci dušmani na svijetu, nama ne treba niko treci.
Ej, onakvo saopstenje napisati, par kola pred kraj i pred uzvrat finala Kupa, užas.
Imate dokaze o tome (a ne rekla kazala, Hamdo sa Širokače zna da je sve dogovoreno), sacekate kraj sezone, sa svim relevantnim i KONKRETNIM dokazima što u Sipu, sto u medije, što u klub, pa sto neko napisa ranije ovdje, neka se i ugasi klub, ako je tako, jebat' ga...

I problem sto se neko iz Uprave sjedio sa ovim iz Širokog, valjda imaju i neki protokoli, kurci, palci, pa nisu ti iz Uprave Širokog pokojnog Vedrana ubili. OK, ne volim ih ni ja ali malo da trezveni i realno gledamo na stvari...

A nama eto problem sto može Zeljeznicar završiti treci, ko neka mi bitna razlika jesmo li kurtoni 3 ili 4, bitna je titula, od koje smo sezonama daleko i to je suštinski problem i na kraju ako ništa i taj kup i sutra igranje europe da se prodje konačno par pretkola ali ne, smiješni Zeljo ce biti 3, smak svijeta bla, bla, sve go kreten majke mi...

Mi što sami sebe znamo posrati i popišati, ne zna niko...
Sve si tacno napisao.

Nekima je bitnije da se pobjedi zeljeznicar nego da se osvoji titula.

Mi previse dusmana imamo u svojim redovima koji cekaju bilo kakav kiks da opletu o klubu i da naprave problem i negativan pritisak da ne usijemo da bi oni likovali.

Ovo saopstenje samo dusman moze napisati. Jer bez objavljivanja dokaza i ostalih stvari sa prijavom nadleznim institucijama je cisti dusmanluk. Jer ne zele uspjeh FK Sarajeva
kakaljin

#11075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

UDHZSA wrote: 13/05/2025 17:12
Laz dodjes u udruzenje i uvjeris se da nije tako i da nema nikakve podjele.
Stojis li ti i slazes li se sa dusmanskim saopstenjem koji je neko napisao ispred navijacke grupe?
Post Reply