Sta, da ima airbagove bila bi skupljaCijena je niza od drugih zbog toga sto auto nema airbag-ove ukoliko vam ne odgovara postoje i druga auta u oglasima.
I da je ispravna bila bi preskupa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Sta, da ima airbagove bila bi skupljaCijena je niza od drugih zbog toga sto auto nema airbag-ove ukoliko vam ne odgovara postoje i druga auta u oglasima.
Jesu mu ovo ispucani aribagovi pa samo polijepio plastiku?
Vjeruj mi da ne bi, Duster je šklopocija obična na 4 točka, probao svakog osim ovog posljednjeg I, II, II facelift. Od jahanja po gudurama i gradilištima gdje je odličan, do AP svaki dan. Verzije 4x4 i 4x2. U autu na AP suvozača lakše telefonom nazvati nego li mu nešto ispričati. Puše u njoj na sve strane. AdBlue greška neizbježna
Zato što je obično nakon 7-8 godina, to prodaja od prvog vlasnika, sa svim papirima, od kupovine, pa do servisa i održavanja, dosta toga se može bolje i preciznije provjeriti, nego kod auta iz uvoza...dr_Evil wrote: ↑08/05/2025 10:44Kako je ovo garancija sigurnih kilometara?milojicabrzi wrote: ↑08/05/2025 10:36
Jedino bih volio da su vozila BH porijekla sa sigurnom kilometražom...![]()
Promijenio je oglas, postavljao sam ovdje, bio u udesu, nema airbagove, al zato slika bocu od ulja (samo ja održavam auto mentalitet)
koja ce budala dati 14.5 k za ovaj krs
Ljudi u redu cekaju za ovakva vozila, vtec je to..otice to do ljeta 2024 hidzretske..madesa wrote: ↑08/05/2025 13:13koja ce budala dati 14.5 k za ovaj krs
ista ona koja dadne za krš od bmw ili audija takce pare, svaka roba ima svog kupcamadesa wrote: ↑08/05/2025 13:13koja ce budala dati 14.5 k za ovaj krs
znam da su vracali kad svjetli lampica za airbag
U pravu si 100%.emko1234 wrote: ↑08/05/2025 10:48Bojim se da određeni članovi ovog podforuma imaju neki oblik mentalne retardacije što potvrđuju iz posta u post.el_bake007 wrote: ↑07/05/2025 13:52 i 3.0 i 4.4 u trenutnoj BMW ponudi imaju VANOS odnosno VVT
zapravo mislim da ne postoji nijedan benzinac pogotovo vece zapremine napravljen poslje 2010e koji nema neki oblik VVT
Kako ocekivati od lika koji ne razlikuje brzinu i ubrzanje da zna sta zapravo rade vvt i vvl i da aktuelni turbaci tek u zadnjih godinu-dvije uvode fore sa njima koje su na atmo-ima 15 godina.
Pa super, znaci ona fora kad baci servisnu kad dodje u Bosnu auto na uvoz ne moze se desit ako je auto u BiH?milojicabrzi wrote: ↑08/05/2025 13:10Zato što je obično nakon 7-8 godina, to prodaja od prvog vlasnika, sa svim papirima, od kupovine, pa do servisa i održavanja, dosta toga se može bolje i preciznije provjeriti, nego kod auta iz uvoza...dr_Evil wrote: ↑08/05/2025 10:44Kako je ovo garancija sigurnih kilometara?milojicabrzi wrote: ↑08/05/2025 10:36
Jedino bih volio da su vozila BH porijekla sa sigurnom kilometražom...![]()
sime_cipol wrote: ↑08/05/2025 13:09Sta, da ima airbagove bila bi skupljaCijena je niza od drugih zbog toga sto auto nema airbag-ove ukoliko vam ne odgovara postoje i druga auta u oglasima.![]()
I da je ispravna bila bi preskupa![]()
Meni lično su airbagovi važniji od sve one opreme navedene u detaljnom opisu.Full oprema (osim airbagova), koza sva sjedista i nasloni i tapacirunzi na vratima, digitalna klima, grijanje u sjedistima, grijanje u retrovizorima, elektricno pomjeranje i sklapanje retrovizora, elektricno pomjeranje i memorija pozicije sjedista
Doživjesmo i to da se vas dvojica u nečemu složite.kravamuzara wrote: ↑08/05/2025 13:48U pravu si 100%.emko1234 wrote: ↑08/05/2025 10:48Bojim se da određeni članovi ovog podforuma imaju neki oblik mentalne retardacije što potvrđuju iz posta u post.el_bake007 wrote: ↑07/05/2025 13:52 i 3.0 i 4.4 u trenutnoj BMW ponudi imaju VANOS odnosno VVT
zapravo mislim da ne postoji nijedan benzinac pogotovo vece zapremine napravljen poslje 2010e koji nema neki oblik VVT
Laplace wrote: ↑08/05/2025 15:12sime_cipol wrote: ↑08/05/2025 13:09Sta, da ima airbagove bila bi skupljaCijena je niza od drugih zbog toga sto auto nema airbag-ove ukoliko vam ne odgovara postoje i druga auta u oglasima.![]()
I da je ispravna bila bi preskupa
Meni lično su airbagovi važniji od sve one opreme navedene u detaljnom opisu.Full oprema (osim airbagova), koza sva sjedista i nasloni i tapacirunzi na vratima, digitalna klima, grijanje u sjedistima, grijanje u retrovizorima, elektricno pomjeranje i sklapanje retrovizora, elektricno pomjeranje i memorija pozicije sjedista
Btw, zaboravio je da napiše "nikad udaran".![]()