Isto krenuo pisati...
Ne znam zasto se bjezi od te opcije. Zna ligu, dokazan, ima tehniku, brzinu...
Ok, nije klasicna 9-ka, ali i takav bi 16 puta vecu produktivnost od Darwina imao.
Mislim cak da otkupnu ima?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Isto krenuo pisati...
Previše smo kritični prema Diazu, ja prvi ga često kritikujem ali kad pogledaš suhu statistiku lijevih krila u TOP 5 liga ne možeš puno zamjerati:

Ne pije ta priča puno vode. Darwin je ove sezone imao toliko šansi da je mogao minimum 20 golova u PL strpat. A on 5 zabio.

Slican deal je bio sa Thiagom, iako on nije dosao besplatno, nego nekako pred sam ulazak u zadnju godinu ugovora. Ako se ne varam, Edwards je u tom momentu bio u klubu, a Thiago je imao oko 200k. Znaci Kevin bi mogao imati 200-250k, sto bi trebalo biti dovoljno, osim ako ne zeli ici u Arabiju.vaučer wrote: ↑08/05/2025 13:11 Meni problem s DeBruyneom nije ni plaća, ni to da je ostao bez noga, ni da ne vidim svemir u kojem Edwards sankcionira takav deal. Jednostavno mi možemo nositi jednog igrača s manjim/nikakvim defanzivnim obavezama a taj igrač jeste i ostat će i dogodine - Mohamed Salah. Nositi dvojicu je neizvedivo. Dakle dovedeš DeBruynea za šta? Da bude impact sub? Jer ne vidim kako bi mogao biti išta drugo.
(Mo Stewart aka The Mighty Mojo)You heard me – it’s going to be a big summer. And this time fans may not have to head to YouTube to run the rule over the latest recruit.