Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Optimist wrote: ↑07/05/2025 12:04
Upravu si, civic je smijesan u poredjenju sa Golfom.
Ne kazem ja, vec svijet i prodajni rezultati.
Opet spin, prica se o ovjesu i kad je gnjolf 3-4 imao fosnu civic imao dupla ramena na sva cetiri tocka a on skace na prodajne cifre.
Inace slabo civic ide, prodano samo 30 miliona.
Optimist wrote: ↑07/05/2025 12:04
Upravu si, civic je smijesan u poredjenju sa Golfom.
Ne kazem ja, vec svijet i prodajni rezultati.
Opet spin, prica se o ovjesu i kad je gnjolf 3-4 imao fosnu civic imao dupla ramena na sva cetiri tocka a on skace na prodajne cifre.
Inace slabo civic ide, prodano samo 30 miliona.
Nisam nesto ljubitelj honde, al van ove nase prcije ces je vidjeti mnogo cesce nego kod nas. Nije sav svijet zaludjen polovnim dizelasima sa 150.000 km.
Evo za Mazda ekipu.
Inače u Lisabonu A, B i C segment PSA, Renault, Dacia, Toyota i Fiat 500.
Od skupljih automobila, jedino svi modeli Tesli. Generalno HEV i BEV su popularni medju novim automobilima.
Last edited by ElRe on 07/05/2025 20:10, edited 2 times in total.
Nisam nesto ljubitelj honde, al van ove nase prcije ces je vidjeti mnogo cesce nego kod nas. Nije sav svijet zaludjen polovnim dizelasima sa 150.000 km.
Evo kaze muzara 30 miliona Civica u svijetu prodato.
Koliko je Golfova za slican vremenski period?
Ko pise o nama i o dizelu?
Pricamo sada globalno.
Pricamo sada globalno.
Ako su prodajne cifre glavna mjera onda je korola najbolje auto, pa ti odluci jesu li ili nisu.
Optimist wrote: ↑07/05/2025 18:42
Pricamo sada globalno.
Golfova benzinaca u ovoj zemlji ima koliko i Civica otprilike.
Znam tacno sta sam htio reci, malo karikiram naravno al poenta je jasna
Pricamo sada globalno.
Ako su prodajne cifre glavna mjera onda je korola najbolje auto, pa ti odluci jesu li ili nisu.
Rijec je o golfu i civicu.
Zasto sada spinujes i ubacujes toyotu u pricu?
Izuzev 2, 3 generacije sve ostale generacije Civica su bile konfekcijske, bez identiteta, sivilo za vožnju od A do B.
Mazda 323 i 3 je institucija za Civica.