Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako ti je Tomislavgrad destinacija, poslušaj me i idi Sarajevo->Bilješevo->Vitez->Novi Travnik->Rostovo->Bugojno->Kupres->Šuica->Tomislavgrad.
Nećeš se pokajati vjeruj mi.
Ako ti je Tomislavgrad destinacija, poslušaj me i idi Sarajevo->Bilješevo->Vitez->Novi Travnik->Rostovo->Bugojno->Kupres->Šuica->Tomislavgrad.
potrosit ce mi Boga oca na toj relaciji
Mazda? Vjeruj mi da neće, kad se dočepaš Novog Travnika, poslije sve laganica i uživancija vjeruj.
potrosit ce mi Boga oca na toj relaciji
Mazda? Vjeruj mi da neće, kad se dočepaš Novog Travnika, poslije sve laganica i uživancija vjeruj.
jok mazda, boxerana 4x4
E onda idi ovako:
Sarajevo - Lepenica A1
Lepenica - Komari R443a
Komari - Crnići - Djedov Do - Gojevići lokalna cesta
Gojevići - Fojnica R437
Fojnica R438 sve do R439 i onda R439 prema Gornji Vakuf
Od Gornjeg Vakufa M16.2 prema Prozoru
Od prozora R418 prema Tomislavgradu
Tucker 48 najsigurnije auto tada, sjbla ga autoindustrija, čovjek koji ga je napravio zaslužan za sve skoro šta imamo danas od sigurnosnih mjera u autima.
Umro nedugo nakon izlaska samo 50 ovih automobila iz tvornice u 53 godini.
Skoro išao na put VW-om i primijetim da je razlika brzine na tahometru i GPD-u nekad ogromna, tipa 15ak, taho 153, GPS 138. Na opelu na istoj brzini oko 5-6.
Sad ne znam jel do guma, ali čak i da je prečnik drugačiji bome što je mnogo mnogo je. Nije ni čudo što su vageni na forumu ovako brzi.
inflames wrote: ↑08/05/2025 10:50
Skoro išao na put VW-om i primijetim da je razlika brzine na tahometru i GPD-u nekad ogromna, tipa 15ak, taho 153, GPS 138. Na opelu na istoj brzini oko 5-6.
Sad ne znam jel do guma, ali čak i da je prečnik drugačiji bome što je mnogo mnogo je. Nije ni čudo što su vageni na forumu ovako brzi.
Koliko sam to puta govorio, preko 200 zna i preko 20 slagati, ima snimaka gdje 150 konja ide kao 250km/h, kako da ne.
inflames wrote: ↑08/05/2025 10:50
Koliko sam to puta govorio, preko 200 zna i preko 20 slagati, ima snimaka gdje 150 konja ide kao 250km/h, kako da ne.
Eh njenacka autoindustrija napravi auto koje i toliko ide, dok god japanaca ce se prije ljudi halaliti sa tobom nego sto auto dodje do dvije glave