Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upravo sjedim u Mall Of Split.
Isao preko Blidinja.
Put isti kao sa videa. Ima nekih isprekidanih 5 dijelova od par stotina metara. Duz cijele trase do Blidinja ima ostataka kamenja od odrona. Nisam 2 auta sreo, a bio je jedan bager kao nesto popravlja. Uglavnom sasvim je ok kada je suho, s tim da se ne bi usudio ići istim po kiši ili kakvom kijametu.
Nema to veze sa semaforom
Shvatate li da je kapacitet ceste davno prevaziđen
Ovo je ko da na trenutni broj mobitela imaš 2g mrežu iz 2000te
I kazes nesto mi steka
A cesta iz 1970te
Nijedna al nijedna jebena krivina nije ispravljena ni skraćena od bradine do mostara
I kaze kriv mu hrvat
Sto je onda ostatak puta do Mostara zelen osim jos mali dio u Jablanici na semaforu?
Slazem se ja, puno toga je trebalo napraviti,prosiriti, popeglati. Ali na trenutnu situaciju, jos i semafor pravi nenormalnu guzvu. Ugasi ga na par sati da raja prodje i ponovo ga upali, fakat ne kontam.
Slazem se ja, puno toga je trebalo napraviti,prosiriti, popeglati. Ali na trenutnu situaciju, jos i semafor pravi nenormalnu guzvu. Ugasi ga na par sati da raja prodje i ponovo ga upali, fakat ne kontam.
Jest i vozis 60km skoro 2h u kolonici 38km/h prosjek
Eto poslije semafora
Od ove tocke do mosta begica i begovica cesta nije za uporabu osim lokalne prilike
Tako i citav komad Konjic Jablanica koji je unisten divljom gradnjom oko jezera a pride sto apsolutno nista nije dohvaceno da se put olaksa za promet i poveca prosjecna brzina prolaska.
Jest i vozis 60km skoro 2h u kolonici 38km/h prosjek
Eto poslije semafora
Od ove tocke do mosta begica i begovica cesta nije za uporabu osim lokalne prilike
Tako i citav komad Konjic Jablanica koji je unisten divljom gradnjom oko jezera a pride sto apsolutno nista nije dohvaceno da se put olaksa za promet i poveca prosjecna brzina prolaska.
Ma ne trebamo nista ni raditi kad nismo ni do sada, svakako cemo svi za par godina letiti. Ovo je uzas jedan, a isto ce biti u kontra smjeru u nedelju.
NediM17 wrote: ↑01/05/2025 14:01
Sarajevo - Vodice preko Livna, gp Kamensko, 4 sata i 15 minuta.
Vrijeme putovanja sinoc malo prije 8, dosao malo iza ponoci. Na granici zadrzavanje 15 sekundi. Nigdje zive duse.
Ovo je najbolja varijanta i za Split.
344km, prosjecna brzina 81km/h , prosjecna potrosnja 6.6l.
308 2.0HDi
Zar nije lakse u suici smotati lijevo i u Tomislavgradu se odvojiti na KT za Kamensko, odnosno s druge strane Buskog jezera proci? Ja redovno tu idem i blize je 10ak km a cesta fantasticna. Do Livna se ipak kruzi malo i dalje je iako te putokazi navode na Livno.