Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odlican tekst! Svi ovdje znate da sam protiv Hamasa, ali to ne mijenja cinjenicu da je odlican tekst, ja bih samo zamijenio Hamas sa palestinsko cudo otpora.
Koji samo komentari na temu o požaru u Izraelu, bukvalno čovjeka da bude stid sto je iz Bosne. Toliko otvorene mržnje nema nigdje na svijetu. Ja mislim da u Bosni ljudi najviše vole da mrze, da se hrane tom nekom mržnjom.
konami666 wrote: ↑01/05/2025 14:47
Koji samo komentari na temu o požaru u Izraelu, bukvalno čovjeka da bude stid sto je iz Bosne. Toliko otvorene mržnje nema nigdje na svijetu. Ja mislim da u Bosni ljudi najviše vole da mrze, da se hrane tom nekom mržnjom.
hajd ne seri. citav svijet ih hejta i opet se ono nadje pametovati kao nema nigdje kao u bosni.
hajd ne seri. citav svijet ih hejta i opet se ono nadje pametovati kao nema nigdje kao u bosni.
Znaci tebi su cijeli svijet Iran Bosna i Turska. Ok.
Znaci tebi su cijeli svijet Iran Bosna i Turska. Ok.
Ko o cemu,konami o Turskoj i Iranu,ubit cete islamofobija bolan.
Totalna tišina medija zapadne civilizacije (čast nezavisnim novinarima), potisnute unutarnjom krivicom i nemoći uslijed jakog utjecaja izraelskog lobija na gotovo sve sfere medijskog prostora, da ovakvo ignorisanje nikada neće moći oprati bilo kakvim opravdanjem, niti bilo kakvo ispraznom floskulom.
SmokingMan wrote: ↑01/05/2025 19:46
Totalna tišina medija zapadne civilizacije (čast nezavisnim novinarima), potisnute unutarnjom krivicom i nemoći uslijed jakog utjecaja izraelskog lobija na gotovo sve sfere medijskog prostora, da ovakvo ignorisanje nikada neće moći oprati bilo kakvim opravdanjem, niti bilo kakvo ispraznom floskulom.
Ti settleri su samo izgovor za organizovan progon i zlocin,nesto ko blackwater u Iraku,drzavni projekat ko Beli Orlovi,Tigrovi,Skorpioni kod nas.