canvra888 wrote: ↑30/04/2025 15:45
Evolution_IV wrote: ↑30/04/2025 15:28
canvra888 wrote: ↑30/04/2025 15:08
Ma vozljivi su oni, ko iole zna voziti. Pouzdane opcije koje te dovoze od A od B i koje odrađuju posao.
Ali činjenica jeste da je sve ugodnije u turbaku i s manjom kubikažom od te navedene. Sve. I vozaču i putnicima. Nema prosječnog putnika koji uživa 5-6k obrtaja. Bolji izbor kako god okreneš, nisu bez razloga skoro upotpunosti potisnuli atmosferce.
pa jebo ga svetac vise, ne vozis konstantno na 5000 obrtaja
preteknes i vozis 1800 do 2500 sasvim normalno, ne cuje se motor u tom rezimo rada..
najveci je prpblem kod preticanja promjenit brzinu i drzat obrtaje(raspast ce se motor sigurno), uz brdo se svaki motor cuje jer je opterecen, jedino u luksuznim autima ne jer je izolovan dobro
i sta dizel ili turbo benzin ce ic cetvrtom uz brdo, benzinac 3com, jake razlike
Kreneš ka jugu, sve su šanse da će biti dosta preticanja. Nije to jedno preticanje. Smeta to putnicima. Nisu me jednom pitali "što silujem motor".
Kreneš uz Bradinu, u atmo benznincu nema šanse bez treće i 4k obrtaja da neće krenuti gubiti dah. U turbaku to ide lagano u četvrtoj i 2-2.5k obrtaja. To je ogromna razlika.
ima itekako, mazda ide bez problema, pogotovo kad ima baterije napunjene
isto tako se ne cuje, samo malo kao zuji na auspuh
A to sto smeta putnicima nekim, zivo me zaboli guzica, kome se ne svidja nek ide autobusom, avionom ili vozom
Doduse nikad nisam vozio slabije te 1.2 i 1.4 privatno, a ima i auta koji su prebucni, mada takve lesheve nit sam posjedovao niti cu ikada..
nedavno me jedan pitao sto ga ne presaltas, boli te kurac sto ne saltam, preticem drugom jer je mogu razvuc od 30 do 110