Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kiligonzales wrote: ↑29/04/2025 09:39
Sarajevo bilo bolje. Muftic je spasio gol nekoliko puta. Zeljo u drugom imao jalovu dominaciju. I da Bugar ne proda onu loptu, do gola bi tesko na Kosevu. Posve realan rezultat. Da je bilo 1-0 ili 2-1, to ne mjenja cinjenicu da je Sarajevo imalo vise pravih prilika i kreiralo ih vise.
Francis mangup.
Pa kako je Sarajevo dalo dva gola nego nakon prodatih lopti?
LSD wrote: ↑28/04/2025 19:28
Ova tema je besmislena.
Periferci sa Kobilje glave, Hotonja, Nahoreva i slicnih padinskih djelova grada su unistili nesto sto se nekad zvalo sarajevski derbi.
Poceli ste vi unistavati tj vas amar osim i njegova recenica "kraj price"
Ja sam malo stariji pa se sjecam da je prvi poceo Nijaz Gracic sa 20 KM za jug.
LSD wrote: ↑29/04/2025 13:49
Imaju ubjedljivo najskuplji tim u ligi, ulozili ubjedljivo najvise para da bi bili treci na tabeli, prvi im bjezi po 15 bodova i ono slavi pobjedu u derbiju ko da je osvijilo titulu LP
hahahah ne znam ja ko slavi bod kad se osvoji protiv Sarajeva
Imaju ubjedljivo najskuplji tim u ligi, ulozili ubjedljivo najvise para da bi bili treci na tabeli, prvi im bjezi po 15 bodova i ono slavi pobjedu u derbiju ko da je osvijilo titulu LP
E sirotinjo i bogu si teska.
Dok se gleđemo između sebe i slavimo unistene derbije bez publike , Vico ode po jos jednu titulu, imate mahanje levati
E sirotinjo i bogu si teska. Dok se gleđemo između sebe i slavimo unistene derbije bez publike , Vico ode po jos jednu titulu, imate mahanje levati
Ovo jeste najtužnije od svega, ali recimo moj najbolji prijatelj je navijač Želje, član skupštine itd, i ja kad ovo kažem ide 56 argumenata zašto je Vico dobar a ljudi u upravi FKS seljadija i debili...
E iskreno, mene sa mojih 45 godina najviše to boli, i zato ću reći što i njemu, dok god se ne ujedinimo u borbi protiv tog Vice i saveza nek nas guze i kradu nas, a mi ćemo se zadovoljavati sitnicama...
E sirotinjo i bogu si teska. Dok se gleđemo između sebe i slavimo unistene derbije bez publike , Vico ode po jos jednu titulu, imate mahanje levati
Ovo jeste najtužnije od svega, ali recimo moj najbolji prijatelj je navijač Želje, član skupštine itd, i ja kad ovo kažem ide 56 argumenata zašto je Vico dobar a ljudi u upravi FKS seljadija i debili...
E iskreno, mene sa mojih 45 godina najviše to boli, i zato ću reći što i njemu, dok god se ne ujedinimo u borbi protiv tog Vice i saveza nek nas guze i kradu nas, a mi ćemo se zadovoljavati sitnicama...
Procitaj ono sto je Perica Ivetic napisao Ivankovicu, nekoliko puta ako treba…
LSD wrote: ↑29/04/2025 15:27
Procitaj ono sto je Perica Ivetic napisao Ivankovicu, nekoliko puta ako treba…
Perica Ivetic lupeta gluposti....Vico mu isto zlo kao i Amar Osim to je jasan signal da lik nije dobar u glavu.
benki2 wrote: ↑28/04/2025 13:01
taman kad su postali dio srpskog sveta i sa vicom sabotirali fudbal u kantonu, fortuna im u derbiijima napokon okrenula ledja. Sta reci,
Znas kad cete vi skupiti muda pa im onako izbiti titulu kao sto smo mi u srijedu? Nikad a mozda ni tad, vrana vrani oci ne vadi.
Joj zato ce vam se u sljedecoj sezoni Vico naklatiti na kosti, ne bih vam bio u kozi
Jeste li vratili savezu pozajmicu
Ne beri brigu za to, nego priznaj da si napisao glupost pa cu ti oprostiti
LSD wrote: ↑28/04/2025 19:28
Ova tema je besmislena.
Periferci sa Kobilje glave, Hotonja, Nahoreva i slicnih padinskih djelova grada su unistili nesto sto se nekad zvalo sarajevski derbi.
Poceli ste vi unistavati tj vas amar osim i njegova recenica "kraj price"
Je li ono poredio sa kafanom ako se ne varam. Moja kafana moja pravila itd...