Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑27/04/2025 16:54
Sve u svemu zasluzena pobjeda Sarajeva iz gresaka Zelejznicara. Sudija izuzetno los ali nije kriv Zelji radi poraza. Penal po meni nije bio a ako je bio bio je i onaj nad Krpicem kad je pucao glavom jer mu se zavukao ispod tijela na skoku igrac Sarajeva. Muftic opet dokazao da je ispred svakog golmana nase lige ali dzaba vjerovatno ga jebe to sto nije iz Mostara.
Ti il si brzobrazno nekorektan, il su te godine stigle pa zato slabije vidis ili legendo samo trolas i namjerno dizes tenzije na temi.
Traje ovo poodavno, hajde rekoh necu komentarisati ali si sad bas prevrsio svaku mjeru.
Pa covjece dragi kod zutog je MORAO dobiti crveni karton jer je NAMJERNO protivinika dok je lezao na zemlji udario nogom u prsa i to ne iz prvog vec iz drugog pokusaja. Dakle namjera vise nego ocita - progledano mu kroz prste.
Onda lik cim pocinje tekma, kod prvog dodira grijesi, protivnik mu izbija loptu gura je u 16m gdje ga odbrambeni igras koji je evidentno sporiji ne stize vec ga gotovo sa ledja klizecim startom, podignute noge udara po koljenim a da loptu nije ni dohvatio. Cist minimalno zuti karton. Pri tome moguce da je bio i zadnji igrac(ne upratih dobro) gdje bi onda bio i direktan crveni.
I kazes treba biti konstruktivna rasprava na forumu a sa tobom ovakvim nikakav vid rasprave se na fudbalu ne moze voditi.
I jedan dobronamjerni za kraj - drzi se ti kosarke a ovo ovdje o fudbalu mozes sigurno izbjegavati
Iz onog ugla kamere nema šanse da možeš sa sigurnošću tvrditi da nije prvo izbio loptu.
Zašto nema kamere iz gola koja bi pojasnila situaciju i otklonila dilemu ja ne znam , ali nema svrhe uvoditi VAR ako nemaš dovoljno kamera. U Engleskoj imaš gutu kamera, pa opet nekada bude povuci potegni, a ne ovu situaciju nešto sa sigurnošću tvrditi uz tipični bosansko bezobrazno vrijeđanje i diskriminaciju vezanu za nečije godine.
luckylaka wrote: ↑27/04/2025 18:47
Da te podsjetim,igrate sa sirokim koj se bori za opstanak u ligi.Realno u dvije utakmice trebali bi sloziti 5-6 komada.Recimo ja cu igrati na +6
Dobro si ti to zamislio, da nam Europa bude upitna. Neka ti Željezničar pušta svima do kraja, ionako vas Sloga neće prestići.
luckylaka wrote: ↑27/04/2025 18:47
Da te podsjetim,igrate sa sirokim koj se bori za opstanak u ligi.Realno u dvije utakmice trebali bi sloziti 5-6 komada.Recimo ja cu igrati na +6
Dobro si ti to zamislio, da nam Europa bude upitna. Neka ti Željezničar pušta svima do kraja, ionako vas Sloga neće prestići.
Mi ce mo prestici vas do kraja a vi gledajte kako sa listicom