To je historijski doprinos za Bosnu bez "muslemanskog" faktora.
Njegov san, da covjek u miru moze biti pjan, kad god zazeli.
Sa muslimanima-politicarima to ne ide bas tako

Fino angazujes mup ks ili fup da te cuvaju i nema problema.Volio bih vidjeti da Tužilaštvo BiH i SIPA ovako ažurno rade i kada je riječ o provođenju zakona na teritoriji bh. entiteta RS, a posebno u predmetu Milorad Dodik i drugi", poručio je Čampara.
“Kako je to moguće da druge političke partije imaju, a mi nemamo primanja. Da nam se uskrati. Mi smo parlamentarna stranka”, rekao je Dodik.
Od entiteta Federacije BiH zatražio je izručenje Schmida entitetskim vlastima RS-a, rekavši da će ga u RS-u zatvoriti “u njihove zatvore”, zatim povući kontroverzne zakone te “krenuti u dogovor o mogućoj BiH”.
Kad sdaovci krenu o moralu i kako je alkohol zlo, i onda okice se naprave da ne vide opijanja,kockanja, udaje za makroe, itd.itd., kod glavešina u vrhu svoje strankeBAK-eV wrote: ↑24/04/2025 16:43To je historijski doprinos za Bosnu bez "muslemanskog" faktora.
Njegov san, da covjek u miru moze biti pjan, kad god zazeli.
Sa muslimanima-politicarima to ne ide bas tako![]()
harka wrote: ↑24/04/2025 17:24 U cilju bezbjednosti povodom obilježavanja „Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina – genocida u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini“, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izdao je Naredbu o zabrani saobraćaja za sva motorna vozila, osim za vozila koja će vršiti organizovani prevoz građana posjetilaca navednog skupa, na magistralnom putu M-I 100, na dionici Draksenić – granica RS/RHR (Jasenovac) dana 27.04.2025. godine u vremenskom periodu od 06,00 do 18,00 časova.
nema granice BiH
Info.GradPrijedor.com.
Vjerovatno se i on vodi logikom koju primjenjuje kolega @vee-jay a po kojoj ZAVNOBiH daje pravo hrvatskom narodu da bira politicare koji ce uskracivati prava koja ZAVNOBiH daje bosnjackom narodu.
zasto si izbrisao dio mog komentara?Skijaš wrote: ↑24/04/2025 16:17ZAVNOBiH se uvazava tako sto ogranicavas utjecaj onih koji su udruzenim zlocinackim poduhvatom uradili sve najgore kako bi srusili taj ZAVNOBiH. Al' dobro je, bar konacno imamo tvoj odgovor.vee-jay wrote: ↑24/04/2025 15:50Mene HDZ ne interesuje; Oko te stranke - kojoj je cilj razbijanje BiH preko treceg entiteta - je sve jasnoSkijaš wrote: ↑24/04/2025 15:07
... i na kraju napises komentar koji VEZE NEMA sa mojim pitanjem. Covjece, stvar je jednostavna ....
- HDZ treba odustati of gazenja Bosnjaka i Srba prije nego se HDZ-u trajno prepusti stolicu u Predsjednistvu
- HDZ ne treba odustati od gazenja Bosnjaka i Srba prije nego se HDZ-u trajno prepusti stolicu u Predsjednistvu
Izaberi jedno.
..............
Ako postujes - svejedno: ZavnoBiH ili danasnji ustav - i ako znas da je HDZ stranka koja je "pobjedila" u Hrvatskom korpusu - onda moras uvaziti tu cinjenicu
Nemoj samo ni ti o moralu i principima, promotoru Manjinih proizvoda.tramvajtrojka wrote: ↑24/04/2025 17:26Kad sdaovci krenu o moralu i kako je alkohol zlo, i onda okice se naprave da ne vide opijanja,kockanja, udaje za makroe, itd.itd., kod glavešina u vrhu svoje stranke![]()
SDA kvazi muminsko licemjerje![]()
![]()
![]()
Pa izigravaju gospodu pokondirenu. A tek kad se isprse kao kokot u onim svojim odijelima sa trofrtaljnim hlačama i bradicama.muha_sa wrote: ↑24/04/2025 17:26 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/96 ... je-pratnje
Mi smo najbogatija zemlja Evrope--svaki ministar osim vozaca ima i pratnjumoj bože
Branka Mikulica bezbroj puta sreo da čaršijom hoda a ovi ni u halu bRez pratnje
![]()
Ogranicavam se na sustinu. Postavio sam ti pitanje, treba li HDZ prestati gurati ciljeve zlocinackog projekta Herceg Bosne prije nego mu se trajno prepusti stolicu u Predsjednistvu. Ti si odgovorio da te "ne interesuje" HDZ, ali da volju naroda (tj. HDZ) treba ispostovati. Sta od izbrisanog mijenja sustinu tvog odgovora ?vee-jay wrote: ↑24/04/2025 17:36zasto si izbrisao dio mog komentara?Skijaš wrote: ↑24/04/2025 16:17ZAVNOBiH se uvazava tako sto ogranicavas utjecaj onih koji su udruzenim zlocinackim poduhvatom uradili sve najgore kako bi srusili taj ZAVNOBiH. Al' dobro je, bar konacno imamo tvoj odgovor.vee-jay wrote: ↑24/04/2025 15:50
Mene HDZ ne interesuje; Oko te stranke - kojoj je cilj razbijanje BiH preko treceg entiteta - je sve jasno
..............
Ako postujes - svejedno: ZavnoBiH ili danasnji ustav - i ako znas da je HDZ stranka koja je "pobjedila" u Hrvatskom korpusu - onda moras uvaziti tu cinjenicu
NE SERI. USTAV Bosne i Hercegovine daje HDZu ova prava koja ima.
Ko tebi daje pravo da brises dijelove mog komentara i definiras njegovu sustinu?Skijaš wrote: ↑24/04/2025 17:40Ogranicavam se na sustinu. Postavio sam ti pitanje, treba li HDZ prestati gurati ciljeve zlocinackog projekta Herceg Bosne prije nego mu se trajno prepusti stolicu u Predsjednistvu. Ti si odgovorio da te "ne interesuje" HDZ, ali da volju naroda (tj. HDZ) treba ispostovati. Sta od izbrisanog mijenja sustinu tvog odgovora ?
Da se u kantonalnom Ustavu bosanski jezik naziva bosnjackim ? Da Kanton 10 ima sahovnicu kao obiljezje ? Zapisavanje teritorije iako su narodi po Ustavu konstitutivni na tlu citave drzave ?
Ili, ne svidja ti se izbor clanova Predsjednistva - nema problema, imas pozdrav od MileticaNe svidjati se USTAV BiH - nema problema: uzmi pusku u ruke i pokreni revoluciju.
Btw. znaci i ti si sada krenuo o majorizaciji Bosnjaka?
Ja trazim izvinjenje kad pogrijesim, i u licnom zivotu a i na forumu. Objasni kako sam promjenio sustinu tvog odgovora skracivanjem komentara i ja cu se izvinuti.vee-jay wrote: ↑24/04/2025 17:46Ko tebi daje pravo da brises dijelove mog komentara i definiras njegovu sustinu?Skijaš wrote: ↑24/04/2025 17:40Ogranicavam se na sustinu. Postavio sam ti pitanje, treba li HDZ prestati gurati ciljeve zlocinackog projekta Herceg Bosne prije nego mu se trajno prepusti stolicu u Predsjednistvu. Ti si odgovorio da te "ne interesuje" HDZ, ali da volju naroda (tj. HDZ) treba ispostovati. Sta od izbrisanog mijenja sustinu tvog odgovora ?
Šmidt će to srediti, ne pita se narod.Thorgerson wrote: ↑24/04/2025 18:02 Hrvati zao mi je, ali necete nikada dobiti na ovaj nacin izborni. Nikada.
Hrvati, kad se odmaknete od hdz onda mozemo pricati.
Necete nikada dobiti mjesto clana predsjednistva iz hdz dok je covic tu. Nikada!
Al neka, ovako vam i treba. Sljedeci hrvat kojeg cemo vam izglasati ce imati jos vise glasova od Komsica. Zivi bili pa vidjeli. A vi se pitajte kako i zasto. Nek vas covic i dalje vuca tamo.
Dokazite da volite ovu drzavu. Dokazite barem da ne zelite raspad ove drzave. Do tada, zaboravite da ce iko iz ovakvog hdza sjesti na mjesto clana predsjednistva.
![]()
SramotaThorgerson wrote: ↑24/04/2025 18:02 Hrvati zao mi je, ali necete nikada dobiti na ovaj nacin izborni. Nikada.
Hrvati, kad se odmaknete od hdz onda mozemo pricati.
Necete nikada dobiti mjesto clana predsjednistva iz hdz dok je covic tu. Nikada!
Al neka, ovako vam i treba. Sljedeci hrvat kojeg cemo vam izglasati ce imati jos vise glasova od Komsica. Zivi bili pa vidjeli. A vi se pitajte kako i zasto. Nek vas covic i dalje vuca tamo.
Dokazite da volite ovu drzavu. Dokazite barem da ne zelite raspad ove drzave. Do tada, zaboravite da ce iko iz ovakvog hdza sjesti na mjesto clana predsjednistva.
![]()
Ja nisam za SDA.tramvajtrojka wrote: ↑24/04/2025 17:26Kad sdaovci krenu o moralu i kako je alkohol zlo, i onda okice se naprave da ne vide opijanja,kockanja, udaje za makroe, itd.itd., kod glavešina u vrhu svoje stranke![]()
SDA kvazi muminsko licemjerje![]()
![]()
![]()