Super, znači nećemo gledati znakove BUKVALNO, nego zdravorazumski. Vidiš ko ide i kuda i uključiš se. Što je Golf očito i učinio jer se nalazi ne na ulazu u kružni nego duboko u kružnom, uključio se bez problema. Tek nakon toga ga je francuz udario.mk ultra wrote: ↑22/04/2025 15:58naravno da ne trebaš čekati sa drugog kraja, ali dobro trebaš pogledati ko ide i kuda ide, jer onaj u KT ima prednost nad tobom koji se uključuješNaslovnica wrote: ↑22/04/2025 15:50Shvatate li taj paradoks?
Shvatate li da se ja itekako mogu uključiti u kružni tok dok god je to sigurno i bezbjedno za mene i za vozila koja se već nalaze u kružnom toku?
Znak ukrštanja sa putem sa pravom prvenstva znači upravo to. Svaki put kada se ukljućujete u saobraćaj sa sporednog puta uradite upravo to - provjerite da li se sigurno i bezbjedno smijete uključiti u saobraćaj, pri tome ne ometajući druge učesnike u saobraćaju, i uključite se u saobraćaj.
Ustupam prvenstvo onome kome je potrebno ustupiti. Ne mislite valjda da ja, evo recimo na kružnom Bačići, trebam stati i propustiti vozilo koje se nalazi na sasvim suprotnom kraju kružnog?!
i taj bezobrazluk proletit ću ja začas ne može on meni ništa ja idem pravo, e pa ne ide baš tako jednostavno
ispravi kružni tok i bit će ti jasnije, prilaziš na 2 trake i trebaš da se uključiš
naravno da nećeš čekati nekog ko je 200m udaljen, ali onog do 50m hoćeš i sačekat ćeš da prođe.
Gdje je ovdje vidljivo da je Golf na bilo koji način oduzeo prednost francuzu?
Ono, vi svi 100% sigurni da je Golf oduzeo prednost francuzu?
A možda je taj francuz bio na sasvim drugom dijelu kružnog kada je Golf već ušao u kružni, bio zastoj ispred Golfa, kada su krenuli, bub, francuz u golfa opali jer smatra da ga ovaj treba pustiti? Da se nije francuz možda zaletio pa presjekao kružni? itd...