Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema većih neprijatelja za Mazdu, od tipičnih vozača Mazde
Čim su počeli proizvoditi modele za sve ostale, a prestali proizvoditi modele za tipične vozače Mazde, tako su im se prodajni rezultati naglo poboljšali.
Kod CX-60/80 cadjo jeste dosta bolje auto od glupog plugina ali i da ima sestak benzinac opet bi kod nas cadjo isao.
Ta logika kupovanja auta od 120 hiljada da stedis gorivo je urezana negdje u genetski kod
Trica sedan sa 2.5 motorom je jedan od najboljih omjera cijene i dobijenog na citavom trzistu ali ni na mapi, samo daj šljuv.
kravamuzara wrote: ↑20/04/2025 07:28
Kod CX-60/80 cadjo jeste dosta bolje auto od glupog plugina ali i da ima sestak benzinac opet bi kod nas cadjo isao.
Ta logika kupovanja auta od 120 hiljada da stedis gorivo je urezana negdje u genetski kod
Trica sedan sa 2.5 motorom je jedan od najboljih omjera cijene i dobijenog na citavom trzistu ali ni na mapi, samo daj šljuv.
Taj omjer 2.5 motora, snage, cijene su neki jos 60ih, 70ih, 80ih imali....danas je 2025 godina.
Što je nekad bio Sandero Stepway to je danas novi Citroen C3, koji nudi isti koncept gradskog vozila sa SUV elementima. Rumunski besteseller, čija proizvodnja ponovo seli u Maroku, zbog uvećane carine ne može isporučiti prijašnje brojke.
sime_cipol wrote: ↑20/04/2025 10:17
Ne znam kako taj PSA 3cil, ali npr onaj u MG 1.0T ili VW 1.0 ne mozes skontati da je 3cil dok ga ne zavrtis gore iznad 3500 okretaja
Mene je iznenadio onaj iz Pola. Potih motor i fino ide.
Opet, ne dam pare za 3 cilindra. Iz principa.
P.S.
A sto dacia stepvej ide u Maroko? Kakva im je to logika?
Ne znam kako taj PSA 3cil, ali npr onaj u MG 1.0T ili VW 1.0 ne mozes skontati da je 3cil dok ga ne zavrtis gore iznad 3500 okretaja
Taj omjer 2.5 motora, snage, cijene su neki jos 60ih, 70ih, 80ih imali....danas je 2025 godina.
Haris.ba wrote: ↑20/04/2025 10:23
A sto dacia stepvej ide u Maroko? Kakva im je to logika?
Dogovor Fracuske i Maroka. Da Maroko zadržava migrante iz Afrike, a francuske kompanije otvore radna mjesta po povoljnim uslovima.
Fiat B SUV i B fastback će takodje stizati iz Maroka (braća blizani C3 Aircross i C3 Basalt).
Uvoz proizvoda iz Maroka u EU nije opterećen carinom.