Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑19/04/2025 16:40
Usput malo u soping kod djurica, kroasan kod manje, piva i kobaje kod majstora da se zalije dobro pranje.
Kod đujića??
Jest na aneksu najbolja kad nisi drugu probao, a probao sam sorto praonice
Dakle za 4eura žetona (7minuta), bolje opran nego igdje u BiH, ja rucno ja na samoposluznoj
Razlika je u vosku i vodi za ispiranje
Voda za ispiranje ocigledna razlika, nekako se cudno lijepi za povrsinu i poslije voska
A vosak škripi poslije nanosa, slijepi se na boju
Tako da jebem ti nasu fukarastinju
U BiH najbolja sto sam probao Tojaga Rodoč
Pricam za sarajevo i loko, sto sam ja probao…
Ne kazem da ne postoji bolje
Jest da je tema autopraonice u Sarajevu ali do sad najbolja samousluzna na kojoj sam prao ona kod INA pumpe na samom ulazu u Mostar.
Znaci, skinula tvrdokorne musice bez problema sto jos ni na jednoj nisam dozivio.
Kad smo kod cijena pranja, u Visokom je kompletno pranje, i to odlicno, 10 KM.
Jos je voda vise nego duplo skuplja od Sarajeva.
NediM17 wrote: ↑19/04/2025 20:08
Jest da je tema autopraonice u Sarajevu ali do sad najbolja samousluzna na kojoj sam prao ona kod INA pumpe na samom ulazu u Mostar.
Znaci, skinula tvrdokorne musice bez problema sto jos ni na jednoj nisam dozivio.
NediM17 wrote: ↑19/04/2025 16:40
Usput malo u soping kod djurica, kroasan kod manje, piva i kobaje kod majstora da se zalije dobro pranje.
Kod đujića??
Jest na aneksu najbolja kad nisi drugu probao, a probao sam sorto praonice
Dakle za 4eura žetona (7minuta), bolje opran nego igdje u BiH, ja rucno ja na samoposluznoj
Razlika je u vosku i vodi za ispiranje
Voda za ispiranje ocigledna razlika, nekako se cudno lijepi za povrsinu i poslije voska
A vosak škripi poslije nanosa, slijepi se na boju
Tako da jebem ti nasu fukarastinju
U BiH najbolja sto sam probao Tojaga Rodoč
Kakvi su to zazori ultras, naprijed ta maska i hauba svoju bitku biju,..moRe ti macka uci.
Odem eto nahvalili u brijescu
Bijelih fleka po autu
Nekih govana
Ko fol ono da posušiš. Ne radi...
Bila dobra 3 mjeseca, poslije ide krš hemija... Tipično za Sarajevo, čim gazdi krene posao osladi mu se i onda misli da će zaraditi još više nižim kvalitetom usluge.
Zato je sve van Sarajeva uglavnom za klasu bolje u bilo kojem biznisu.
Odem eto nahvalili u brijescu
Bijelih fleka po autu
Nekih govana
Ko fol ono da posušiš. Ne radi...
Bila dobra 3 mjeseca, poslije ide krš hemija... Tipično za Sarajevo, čim gazdi krene posao osladi mu se i onda misli da će zaraditi još više nižim kvalitetom usluge.
Zato je sve van Sarajeva uglavnom za klasu bolje u bilo kojem biznisu.
Drug za cenera negdje pere u IS
Nema više u IS za cenera.
Minimum 15 KM
Možda ona mala s desne strane kad se ide iz grada na minut prije mosta za Vojkoviće ali tu radi samo jedan čovjek i nemam potvrdu da nije poskupilo ?
Ona na anexu, malo je reći, da je gazda postao gladan. Malo auto sa 4 marke ne mozeš oprati i lijepo saprati. Usisivač isto marka nema šanse ako je prljavo iznutra. Baš mu je zinula guica, samo skraćuje minute. Ona na tarik oil puno duže pere, a najviše ona bezvezna kod FISa gdje je usisivač beskoristan, ali vanjsko posluzi. Hifa na aerodromu sa svojim bezveznim polozajem smeće najveće. Prao sam u Bihaću, pa za 2 km se napereš auta, samo u SA sve skuplje a kraće uz pijačarske šampone.
Qler wrote: ↑27/04/2025 22:24
Hoda aerodrom bila dobra, sad preskupo. Ne možeš ispod 6-7KM oprati auto...
Sad ce ti forumasi reci ako ti je skupo kupi sampon, uzni crijevo kuci pa sam peri
ne mogu pred zgradom prao bi
Nego vozim ga ja na pranje, platim uredno, ali kad hocu na brzinu da ja saperem, prije 3-4KM sasvim dovoljno bilo, ovo sad fakat bezobrazno. Pa radije cu platiti u praoni da mi ljudi kako treba operu s vana za iste pare...
last mohicans wrote: ↑28/04/2025 01:30
Ona na anexu, malo je reći, da je gazda postao gladan. Malo auto sa 4 marke ne mozeš oprati i lijepo saprati. Usisivač isto marka nema šanse ako je prljavo iznutra. Baš mu je zinula guica, samo skraćuje minute. Ona na tarik oil puno duže pere, a najviše ona bezvezna kod FISa gdje je usisivač beskoristan, ali vanjsko posluzi. Hifa na aerodromu sa svojim bezveznim polozajem smeće najveće. Prao sam u Bihaću, pa za 2 km se napereš auta, samo u SA sve skuplje a kraće uz pijačarske šampone.
ma aneks ide brzo, zgrade se prave
a tu sam primijetio da mu neki hepek ne radi kako treba, pa kad ispire, pojavljuje se šampon, pa nikad isprat
nije problem dati 6-7-8KM da se opere, al daj brate da opere... ne perem kola svaki dan