Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris033 wrote: ↑14/04/2025 18:19
Danas zamijenio gume u Maja salonu.
Koliko bolja usluga od Makbela. https://www.majagume.ba/rezervacije#re ... -container Jutros u 8 se naručio klikom za termin u 16h. Došao na vrijeme, odmah uzeli vozilo i bilo završeno za pola sata.
Osim toga, za 10KM su jeftiniji od Makbela.
Koje su cijene u Maji, ovo sa vulkanizerima nije normalno
Juce poslije podne obidjem Deltu, vulkanizer na Vracama, oni strucnjaci na Vrbanji , 60KM montazza balans, ventil 3KM (alu felge 16")
59KM sa balansiranjem i montažom za 17”. U Makbelu 70KM plus što se čeka 2h.
49KM 16”.
konektovan wrote: ↑16/04/2025 16:53
60 KM zamjena guma, jedne felge..zimske u hotel, ljezne na aVto, ABC citroen..ciglane.
Kod mene je dupli set i platio sam sam zamjenu 25 KM. Samo mi provjeri balans i napuhanost guma i to je to. Ko može da ima dva seta, to je najbolja opcija i miran si.
60 KM zamjena guma, jedne felge..zimske u hotel, ljezne na aVto, ABC citroen..ciglane.
Kod mene je dupli set i platio sam sam zamjenu 25 KM. Samo mi provjeri balans i napuhanost guma i to je to. Ko može da ima dva seta, to je najbolja opcija i miran si.
Gdje je 25km zamjena ?
U Visokom Kod Ibrice. Kod mene su 17-felge. To je cijena za mene. Ne znam koliko naplaćuje kad mora skidati gume s felgi i stavljati druge gume na iste felge.
_BataZiv_0809 wrote: ↑17/04/2025 20:15
Odoh kod Ibrice
Reci cu poslao me Beter men
Ja sam kod Ibrice platio montažu 18" guma sa novim ventilima i balansiranjem 45KM, i naravno demontaža zimskih 16" točkova i montaža ljetnih 18".
Svaka čast za montažu jer je zajebano bas navuci 225/40R18 na felgu a da pri tome ništa ne sjebeš.
Balans dobar, do 210km/h nista ne trese , GY Asimetrični Orao 6 drži cestu fantastično.
_BataZiv_0809 wrote: ↑17/04/2025 20:15
Odoh kod Ibrice
Reci cu poslao me Beter men
Ja sam kod Ibrice platio montažu 18" guma sa novim ventilima i balansiranjem 45KM, i naravno demontaža zimskih 16" točkova i montaža ljetnih 18".
Svaka čast za montažu jer je zajebano bas navuci 225/40R18 na felgu a da pri tome ništa ne sjebeš.
Balans dobar, do 210km/h nista ne trese , GY Asimetrični Orao 6 drži cestu fantastično.
nije zajebano navuci, vec treba znati raditi, taj sto tesko navuce 18ku nista nije bolji ni sa 15kom, 16kom, ima i tu niskoprofilnih guma