Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzeko1 wrote: ↑07/04/2025 21:45
Sta znaci ovo "u tranzitu ka lokalnom hubu". Euroexpress je naveden kao spediter, nije m-one, na aerodrom je posiljka stigla 29.03 a ovaj status regionalni hub vec stoji 6 dana.
Isto i kod mene. Nije mi euroex nikad dostavljao.
Jel vam došlo, koliko je trebalo?
7 Aprila u tranzitu ka lokalnom HUBu
Onda opet 12 Aprila update u tranzitu ka lokalnom HUBu.
Nista za sada..
Ma to je izgleda bukvalno na carinjenju pa nema nikakvog updatea.
Evo meni je danas stigao update pracenja, 14. je istovareno u lokalni hub, predato carini, carinjeno i predato kuriru.
29.03 naruceno, vjerovatno danas 15.04 na isporuci.
Zavisi od racuna. 10, 20e, a u onim spinovima posalju i 5-6e. Ja to uzmem samo ako nadjem nesto ultra jefitno da budu na gubitku jer je promocija smece. Ovamo uslovi, ovdje ne.
In Transit
Predato kuriru
April 14, 2025, 18:45
Customs clearance completed
April 14, 2025, 18:07
Being checked at customs
April 14, 2025, 15:45
Istovareno u lokalni HUB
April 14, 2025, 15:30
U tranzitu ka lokalnom HUB-u
April 13, 2025, 15:30
U tranzitu ka lokalnom HUB-u
April 8, 2025, 17:30
Preuzeto Regionalni HUB
April 8, 2025, 14:00
Dinostula wrote: ↑15/04/2025 11:20
Isto kod mene 11 dana evo cekam paket jutros na dostavnom vozilu.
Kada ima poruka "U tranzitu ka lokalnom hubu" koje su naredne poruke?
Pitam jer sam i ja narucio 4.4 ali to mi je zadnja poruka.
Nema kod mene te poruke kod svake narudzbe bude nesto drugacije.Vjerovatno je to Turned over last mile facility onda ide Taken from sender i On delivery vehicle.Sve ide naredni dan.
Evo i za one koji uzmu 2 poklona u narudzbi ovu platio 106KM pise vrijednost 170KM tako da racunajte da ce carina i polkone da uvrsti u carinjenje.
Dinostula wrote: ↑15/04/2025 12:29
Evo i za one koji uzmu 2 poklona u narudzbi ovu platio 106KM pise vrijednost 170KM tako da racunajte da ce carina i polkone da uvrsti u carinjenje.
Hvala na info za dostavu.
Sto se tice carine, to je opcepoznato, artikal ti platio ili ne on ima stvarnu vrijednost i podlijeze carini.
I kod mene evo bilo updatea do order shipped, poslije toga nista evo vec 5 dana. Prosla narudzba je imala ono, "u transportu na aerodrom", "ceka let", "poletio", "stigao na aerodrom". Sad toga nista nema, vjerojatno se promijenilo nesto.
Ima li neko preporuku koji projektor naručiti. Neki idu po 60 a neki po 100, isplatili se doplatiti vise za taj skuplji? Dakle izbor je između ZRZTM i hy300
Naručio set wireless miš i tastatura, pospust sa 49 na 29. Za tako malo para daj bože da radi mada ima par pozitivnih recezija.
Negativen recenzije na tehniku su uglavnom na nedostatak upustva na "normalnim" jezicima i lošu dostava, mada ima i na isporučeno smeće.
yoyoyo96 wrote: ↑16/04/2025 09:38
Mene je danas zvala BH posta da dodjem po paket.
znaci ne rade svoj posao, bas iznenadjenje
kad kazu dostava misle, sam dostavis sebi kuci
Ma kakvi oni
Prijavljivao sam ih vise puta. Npr dodjem u pola 3 iz prve smjene on meni kaze zakljucio pazar.
Pa mi mrsko vise, usput sa posla odem i pokupim.
arman1 wrote: ↑16/04/2025 11:36
Naručio set wireless miš i tastatura, pospust sa 49 na 29. Za tako malo para daj bože da radi mada ima par pozitivnih recezija.
Negativen recenzije na tehniku su uglavnom na nedostatak upustva na "normalnim" jezicima i lošu dostava, mada ima i na isporučeno smeće.
Jedino ako nije baš nešto specijalno, svijetleća, mehanička(za te pare nema šanse) onda si bacio pare. Kod nas Gigatech jeftiniji, ja platio 19.90KM Gigatech bežični set miš i tastatura u Adazalu u Sarajevu i to s garancijom.
Sada gledam na OLXu takav set 29KM
arman1 wrote: ↑16/04/2025 11:36
Jedino ako nije baš nešto specijalno, svijetleća, mehanička(za te pare nema šanse) onda si bacio pare. Kod nas Gigatech jeftiniji, ja platio 19.90KM Gigatech bežični set miš i tastatura u Adazalu u Sarajevu i to s garancijom.
Sada gledam na OLXu takav set 29KM
Stiglo dan prije najave. Miš i tastatura nimalo jeftino ne izgledaju, ljepše nego na slici (moj dojam). Dobro rade, jedan dongle. Tražio sam backpack verziju i za tu veerziju pristoje tipke. Miš mi je malo pretanak, volim da je malo kabastiji, ali šta je tu je. Sve u svemu vrijedi, nadam se da će potrajati.
Meni stize obavijest da mi jr urucena narudzba a nigdje narudzbe... zvao euroexpress oni kazu fizicki nema jos posiljke kod njih jel imao neko slicnih problema?