Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obeco sam slikat cu hahaha.
Sta ja znam, na ovoj mojoj mi je sve super , osim plastika na vratima tj drske vrata. Ovo u sredini je sve mehko osim ovog dijela sto je naljepljnica karbona. A sjedista ….. ono sasvim okej.
Tvoja je fina, odlična. To je viši paket opreme.
Ova u Sixt rentacaru je baš jadna, bazni paket opreme.
kakve bolan tunere, iskrive se na fabrickoj mapi.
Pogledaj pola amerike, ljudi ravnaju glave kod kuce na kamenim plocama i staklu.
jeste, svaki drugi propisa dihtung
mene ljudi blijedo gledali kad sam se provalio
Propisaju u mnogo vecem omjeru nego drugi motori i to benzinci.
Ta priča o head gasketu i Subaru je tako prevaziđena . EJ25 je sa tim imao problema do 2007. godine ito većinski NA motori, turbaci ako nisu tunirani nisu imali problema. Što ne pričate o tome kako BMW benzinci puštaju ulje gdje stignu, na glavi, na deklu..... Što pola komponenti kod BMW su plastika, od posuda do usisa. Nego kunete se u svetu Njemačku kravu.
Propisaju u mnogo vecem omjeru nego drugi motori i to benzinci.
Ta priča o head gasketu i Subaru je tako prevaziđena . EJ25 je sa tim imao problema do 2007. godine ito većinski NA motori, turbaci ako nisu tunirani nisu imali problema. Što ne pričate o tome kako BMW benzinci puštaju ulje gdje stignu, na glavi, na deklu..... Što pola komponenti kod BMW su plastika, od posuda do usisa. Nego kunete se u svetu Njemačku kravu.
Ko se kune u svetu Njemacku kravu?
Ne znam sto ti i ostali azijati primate licno. Onda i mi vas trebamo ...
Smatram da sam jedan od realnijih na ovom podforumu.
Ja sam davno rekao da je bmw plastikaner
kabal1337 wrote: ↑15/04/2025 19:42
Elre, emko, qwerty, tramvaj, skafiskafsnjak, onaj amerikanac sa pasuljom...
ma ti si troll lvl pr0
kacis gluposti nekakve i smijes se dok to radis, a sve te nabrojane boli ona stvar. Ljudi znaju sta imaju i da su zadovoljni.
Samo ste usrali teme za ostale ljude koji se ne razumiju ni 5% opcenitonu auta.
kabal1337 wrote: ↑15/04/2025 19:42
Elre, emko, qwerty, tramvaj, skafiskafsnjak, onaj amerikanac sa pasuljom...
Ja Mazdu cijenim. Ako Toyotu stavimo po strani (zaslužuju poštovanje zbog poslovnog modela, sve ostalo kod njih mi je sterilno, neevropski, bezidejno...)od dalekoistočnih proizvodjača jedino cijenim Mazdu. Po kvalitetu proizvoda je uz VW ili kod Modela 3 iznad VW, kod uporedivih pogona. Ali im nedostaje širina ponude, s tim da zaslužuju respekt kao globalno mali proizvodjač.
Zadržali su i dizel motor, prate potrebe svojih kupaca.
Nedostaje im coupe/fastback sa V6/R6 pogonom i RWD pogonom.
Last edited by ElRe on 15/04/2025 21:56, edited 2 times in total.