Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tromblon wrote: ↑04/04/2025 09:04
Hvala Bogu da postoje yidsi. Izlaz iz svake nevolje, loše forme, krize. Žao mi što drugi nije priznat. Pukla bi petarda do kraja.
Ovi što prizivaju crvene za Fernandeza, Cucurellu Colwilla mogu samo da produvavaju.
Ja navijam za Chelsea, i ja sam napisao da trebaju dobiti. Fernandez možda ne, zna on biti fer. Cucurella je najveći š.... u igri, igrao bi prljavo, a na svaku se žali, odredi se gdje ćeš. Colwill obori igrača i onda se čudi kao, šta je bilo, i većinom je glup faul, nepotreban totalno.
Cucurella jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. Nisam vidio da igra prljavo. Koristi svoje pravo da se žali. Za Colwilla glup argument. Fudbal nije salonska igra. I u Engleskoj je mnogo drugačiji kriterij suđenja i nivo igre kao kod nas. Najgore mi je što si ovo sve napisao, a navijaš za Chelsea.
Upravo su oni učinili da je salonska igra, glume na svaki mogući dodir, postalo je jadno. Buše čarape kao da im je protok krvi bolji, a ne mogu dva pasa povezati. Cucurella je možda dobar kad igra za Španiju, pogodi tu i tamo gol, osim toga i ne očarava baš.
Nemam ti ja ništa od toga hoće li oni dobiti ili izgubiti, naravno da mi je drago da pobjede.
Čudno je da je Pep priznao da je on bio glavni i odgovorni kod odluke da se De Bruyneu ne ponudi produžetak ugovora. Uobičajeno, kad su ovakve stvari u pitanju, svu odgovornost prebaci na klub.
To bi bilo to što se tiče Leicestera. Ne spasi ih više niko i ništa. Sad je pitanje hoće li opet Vardyju produžiti ugovor. Što je previše previše je. Ovo je neozbljno.
Vidim jebeni Burnley opet prvi u Championshipu i izgleda da će opet ući, pa naredne sezone opet ispasti. Ima li dosadnije ekipe i kluba na Ostrvu od tih hahara?
Mislim da nema. Možda Sheffield United je tu negdje.
Volio bih malo novih ekipa u Premiershipu, sto point kaze Burnley i slicni dosadili i Bogu i narodu. Bolton bih volio nekad da se vrati, Charlton, Luton je bio pravo lijepo osvjezenje sa svojim old school stadionom recimo, Coventry, Blackburn, Portsmouth...
Sa Arsenalovom pobjedom, Englezi su osigurali pet predstavnika u Ligi Prvaka.
Mogu ih imati čak sedam. To će se desiti ako Aston Villa osvoji Ligu Prvaka i bude ispod petog mjesta u Premier League + ako engleski klub osvoji Europa League. Malo šta od ovoga je vjerovatno.
Postoji i mogućnost da Englezi imaju čak 11 klubova u Evropi, više od pola Premier Lige. Sedam u LP, tri u Europa League, i jedan u Conference League.
Imam osjećaj da bi im/mu bolje bilo da nije.
Sljedeće sezone ide odbrana titule i svi će biti naoštreni protiv njih.
On ako ne bude 100% na visini zadatka, odmah počinje mahala, a on to nije zaslužio.
Pogotovo ako Liverpool dogodine ne osvježi ekipu kako treba, to bi moglo biti veselo.
Ništa gore nema nego kad se fudbaler boji da igra fudbal. To je sve do trenera.
Virgil kapitenski. Sljedeće kolo mogu zakucati titulu ako Arsenal izgubi a oni pobjede. To se neće desiti, jer Arsenalu je sljedeći Ipswich. Zakucaće titulu protiv Tottenhama na Anfieldu.