Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giovanni008 wrote: ↑23/03/2025 23:53
Cim super sebicni Campazo ne igra, Musi se napravi prostor za igru.
Veceras protiv Unicaje gostujuca pobjeda Reala i Musa igrac utakmice sa 24 poena, 6 asistencija i 4 skoka!
Kad Campazo vodi loptu maksimalno ignorise Musu, uvijek okrene ledja na suprotnu stranu od njega, samo da njemu nebi dodao, obratite tu paznju!
Sinoc sam bas gledao tekmu sa namjerom da obratim paznju na pojedine igrace Reala i njihov odnos prema Musi. Strasno. Kampazo je takav shupak, a ni starohan Ljulj nije nista bolji. Medutim odnos Kampaca prema Musi je za zatvora. Sinoc je tako ocito ignorisao Musu okrecuci svaki put igru na suprotnu stranu od strane gdje je Musa. Ne da mu loptu i pored toga sto ne zna sta ce sa loptom vec zasrlja i izgubi loptu. Musa cesto sto mene pomalo nervira dize ruke i trazi loptu ali shupak nece da asistira. Takoder se primjeti da jedino sa Hezonjom je non-stop u kontaktu i odlicno saraduju, a takoder je odlicno uigran i sa Tavarezom kojem odlicno dijeli asistencije. Musa po meni cak i previse razigrava pojedine igrace u trenutcima kada je u boljoj situaciji za sut od njih. Kod Muse me ljuti njegovo poznato zabijanje u reket kada nema sanse za ikakav prodor i onda se spetlja i izgubi loptu. Prostora za popravak ima u igri u odbrani koja nije na nekom nivou iako se djelomicno popravio u tom segmentu.
Mateo opet potvrduje da je teski moron i da nije trener za Reala. Ima petorku na terenu koja napravi veliku prednost pa ih zamijeni sa petorkom koja nide veze s vezom i normalno istopi se sva prednost ali moron nista ne mijenja. Non-stop rotira. I akd ima razloga za to i kad nema. Takode dosta igraca ne zavrijeduju da po kvaliteti igraju u Realu.
Ako ne dode do neke promijene u rosteru i ne sklone Matea mislim da je Musi najbolje da ode iz Reala. Nece mu biti problem da nadje odlicnu euroligasku ekipu. Spominje se Fenerbahce.
citam komentare na kixu......
bila je ona adna ducanovic iz srebrenika ili tako nesto. bogatasica a dobra mala.
kazu bila je i neka sara. koja je ta i je li ona uletila izmedju adne i ove nove? ja jos uvijek mislio da buba adnu a on abr 2-3 ispred mog kontanja.
Svi se uhvatili njegove djevojke, niko ne spominje da ga je četnički ološ od publike u Beogradu gađao na terenu jučer, uz naravno već njima uobičajenu sintagmu.
canvra888 wrote: ↑11/04/2025 20:54
Svi se uhvatili njegove djevojke, niko ne spominje da ga je četnički ološ od publike u Beogradu gađao na terenu jučer, uz naravno već njima uobičajenu sintagmu.
Sintagma je inicijalno skandirana u Skenderiji Damiru M. kad smo igrali protiv Hrvatske.
Last edited by Edin H. on 11/04/2025 21:03, edited 1 time in total.
Sintagma je inicijalno skandirana u Skenderiji Damiru M. kad smo igrali protiv Hrvatske.
karanana wrote: ↑11/04/2025 20:45
bila je ona adna ducanovic iz srebrenika ili tako nesto. bogatasica a dobra mala.
kazu bila je i neka sara. koja je ta i je li ona uletila izmedju adne i ove nove? ja jos uvijek mislio da buba adnu a on abr 2-3 ispred mog kontanja.
Stizu nove mlade generacije karanana, ne mozes ni da upratis koliko ih nizu, gotov si ti, forumasice vise i ne pomisljaju da ti salju svoje slike ko prije
giovanni008 wrote: ↑11/04/2025 22:50
Musa dize formu sto je dobro, ali Real u Play inu igra protiv Parisa, najnezgodnije ekipe, mislim da ih Real nece moci pobjediti!
Nije ni cudo da cure pumpaju usne, kada su muskarci postali tetke i umjesto komentarisanja igraca i igre, oni kao najvece mahaluse raspravljaju o curama Dzanaan Muse. Kakvi muskarci, takcve i cure. Svijet ode u pm....
karanana wrote: ↑11/04/2025 20:45
A da nema para
Mislis li da bi dogurao dalje od toga da im salje vatrice na storije?
Da, ako izgube onda igraju kao gosti sa pobjednikom Bayern-Zvezda, pretpostavljam da ce Zvezda to biti i odlucujuca u Beogradu. Tu Real ima vece iskustvo kod odlucujucih tekmi.
giovanni008 wrote: ↑11/04/2025 22:50
Musa dize formu sto je dobro, ali Real u Play inu igra protiv Parisa, najnezgodnije ekipe, mislim da ih Real nece moci pobjediti!
To skandiranje ovih divljaka nešto novo
Mulaomerovicu smo mi to isto skandirali na EP u Francuskoj na utakmici u Nici kada smo igrali u grupi protiv HR.
Dugarry wrote: ↑12/04/2025 10:00
Nije ni cudo da cure pumpaju usne, kada su muskarci postali tetke i umjesto komentarisanja igraca i igre, oni kao najvece mahaluse raspravljaju o curama Dzanaan Muse. Kakvi muskarci, takcve i cure. Svijet ode u pm....