Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo se ukazuje na uvrnutu logiku koja ne kaze nista.
Za visok udio nekih brendova najvise doprinose geografski polozaj u odnosu na proizvodjace i sociopoliticki faktori, mnogo vise nego je li nesto stvarno dobro.
Ima smisla, sjećam se kad sam bio u Holandiji, da tamo ima jako puno SAAB-ova i Volvo-a općenito...Kod nas ne znam jesam li u životu vidio dva Saaba a tamo u svakoj ulici ima po 2-3. Valjda bio povoljan uvoz, olakšice, carine...ne znam.
Također, u zemljama bliskog istoka, prisutna su različita vozila. Uglavnom Peugeota ima puno u Iranu.
Eh, sad, jesu li to neki ekonomski uvozni aranžmani ili nešto drugo, ne znam.
Ako sam razumio tablice koje zakupi autokuca odnosno pravno lice i moze da ih postavlja na bilo koje vozilo iz salona, za potrebe npr probne voznje, voznje do servisa i sl?
Tablice ne glase na vozilo vec na firmu?
Optimist wrote: ↑10/04/2025 22:44
Ako sam razumio tablice koje zakupi autokuca odnosno pravno lice i moze da ih postavlja na bilo koje vozilo iz salona, za potrebe npr probne voznje, voznje do servisa i sl?
Tablice ne glase na vozilo vec na firmu?
Čini mi se da je prije rata svaki parking imao jednog Moskviča koji je tu godinama ležao. Ja nikada nisam vidio Moskvič u voznom stanju, samo kao automobilsku lešinu parkiranu ispred zgrade...