sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:07Mozda ti mozes da nam pokazes kako ce izgledati taj zakon, postuj moj izbor da sdfaovcima ne vjerujem nikad i nista![]()

sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:07Mozda ti mozes da nam pokazes kako ce izgledati taj zakon, postuj moj izbor da sdfaovcima ne vjerujem nikad i nista![]()

Ne sekiraj se, i obratno je ista situVacija.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:07Mozda ti mozes da nam pokazes kako ce izgledati taj zakon, postuj moj izbor da sdfaovcima ne vjerujem nikad i nista![]()
Znaci kasike
Nismo ovo znali.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:10Znaci kasike, ali ako me pitas sta ja mislim ako dodje do "azuriranja" kako ce izgledati rekao bih da ce bh gas biti jedina kompanija sa ovlastenjima za ji Koje ce bh gas imati firme u svom vlasnistvu i cime ce se baviti manje je vazno, vlasnistvo se pita ali vidjecemo
![]()
Gdje ce biti ventil, u zap.Mostaru jel?sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:10Znaci kasike, ali ako me pitas sta ja mislim ako dodje do "azuriranja" kako ce izgledati rekao bih da ce bh gas biti jedina kompanija sa ovlastenjima za ji Koje ce bh gas imati firme u svom vlasnistvu i cime ce se baviti manje je vazno, vlasnistvo se pita ali vidjecemo
![]()
Pa čuješ ga, bit će HB plin u vlasništvu BH-Gasa. Ako zavrnu ventil, uvijek ga mogu prodati preduzeću Plincro d.d. u Hrvatskoj.nauticamid wrote: ↑09/04/2025 21:13Gdje ce biti ventil, u zap.Mostaru jel?sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:10Znaci kasike, ali ako me pitas sta ja mislim ako dodje do "azuriranja" kako ce izgledati rekao bih da ce bh gas biti jedina kompanija sa ovlastenjima za ji Koje ce bh gas imati firme u svom vlasnistvu i cime ce se baviti manje je vazno, vlasnistvo se pita ali vidjecemo
![]()
Ko ce upravljati novcem? Da li ovi predodredjeni za finansije ili?
Pa cim ide update, odmah znas u ciju korist ide. Zasto bi se pavijan inace bunio.
Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace
Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()

Ventil ce biti u bosni i hercegovini u vlasnistvu bh gasa ako na to mislis. Recimo da se nista ne promjeni gdje bi bio ventil i ko bi upravljao novcem. Ja mislim da ce biti isto ako dodje do promjene, da cujem tebenauticamid wrote: ↑09/04/2025 21:13Gdje ce biti ventil, u zap.Mostaru jel?sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:10Znaci kasike, ali ako me pitas sta ja mislim ako dodje do "azuriranja" kako ce izgledati rekao bih da ce bh gas biti jedina kompanija sa ovlastenjima za ji Koje ce bh gas imati firme u svom vlasnistvu i cime ce se baviti manje je vazno, vlasnistvo se pita ali vidjecemo
![]()
Ko ce upravljati novcem? Da li ovi predodredjeni za finansije ili?
Pa cim ide update, odmah znas u ciju korist ide. Zasto bi se pavijan inace bunio.
Ahaaa u sastavu korporacije bh gas, hvala puno.sehohari wrote: ↑09/04/2025 21:12Nismo ovo znali.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:10Znaci kasike, ali ako me pitas sta ja mislim ako dodje do "azuriranja" kako ce izgledati rekao bih da ce bh gas biti jedina kompanija sa ovlastenjima za ji Koje ce bh gas imati firme u svom vlasnistvu i cime ce se baviti manje je vazno, vlasnistvo se pita ali vidjecemo
![]()
Plin Herceg-Bosne d.o.o., ili ti ga firma u sastavu korporacije BH-gas koja će nadoknađivati sve gubitke koje direktor Ante Šesto pravi.
eto, vidi kako ti to citas. ja kazem da si "prvi objavio", pa me ti ispravis da si rekao "medju prvima", ali ovdje moze gdje pisem da sam se osjecao iznevjerenim procitas kao mrznju. kako cu ga mrziti ako sam dva puta za njega glasao? i pri tome jos debelo argumentiram zasto se osjecam iznevjerenim, a ti to prekratis sa - "eto, vidis da ga mrzis"?palermo wrote: ↑07/04/2025 23:14Pa eto potvrdio si da je mrznja prema Komsicu zajednicki imenitelj svih forumskih bosanaca. A sad zasto se mrzi, uvijek ce se naci razlog.belfy wrote: ↑07/04/2025 22:08ja sam Bosanac koji je dva puta glasao za Komsica. nakon toga se osjecao iznevjerenim. jer, tada, sam vjerovao da ce uspjeti ujediniti Bosance i Hrvate u borbi za drzavu. priliku koju je isti imao, ali ne samo propustio, nego je nije ni pokusao koristiti. bio zadovoljan platom i "udaranjem po prstima" i onoj, meni najgoroj izjavi, "sta me briga sta narod misli" docim se prije pozivao na obraz.palermo wrote: ↑06/04/2025 08:06
Dapace, pa jedan od zajednickih imenitelja forumskih Bosanaca je da.mrze Komsica. Znas ono, navijamo u fudbalu za susede/komsije (I Doleta natavno) , mrzimo Komsica, da.mi smo Bosanci.
A sto se.mene tice, moram.priznati da begenisem Komsica, prije svega simboliku koju sa sobom nosi, politicki rad manje vise
SDA ga je svela, kao i mnoge druge Zlatne ljiljane na nivo sendvicara koji mora da se drzi za njihove skute. sto je tragedija. jedina veca tragedija je da je na to i sam pristao i da na tome i dan - danas ustrajava.
hebote...sehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()
Ja mislim da si ti zapravo HDZ-ovac koji sjedi na izvoru informacija i onda ovdje puštaš info na kapaljke.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:21Ahaaa u sastavu korporacije bh gas, hvala puno.sehohari wrote: ↑09/04/2025 21:12Nismo ovo znali.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:10
Znaci kasike, ali ako me pitas sta ja mislim ako dodje do "azuriranja" kako ce izgledati rekao bih da ce bh gas biti jedina kompanija sa ovlastenjima za ji Koje ce bh gas imati firme u svom vlasnistvu i cime ce se baviti manje je vazno, vlasnistvo se pita ali vidjecemo
![]()
Plin Herceg-Bosne d.o.o., ili ti ga firma u sastavu korporacije BH-gas koja će nadoknađivati sve gubitke koje direktor Ante Šesto pravi.Pazi ako ante sesto pravi minus ante sesto ne valja, ako haso hasic pravi minus haso hasic ne valja, ako ante sesto radi dobro onda ante sesto valja, ako haso hasic radi dobro onda haso hasic valja. Ne znam gdje je kurslus nastao kod tebe, mkzda jednino u logici nek je nas bosnjak pa neka krade nas je je li to
![]()
Mozes li mi nabrojati 10 ljudi koji su krema u sda i bez cijih ljudskih i ekspertskih kvaliteta bi bosnjaci bili obezglavljeni i prakticno pred nestankom, ko su ti nasi sda ankeri mozes li mi nabrojati ako mogu da te zamolim da neizbjegnes odgovorsehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()
![]()
Skontao ti sve, sta ti je sdfa njuh.sehohari wrote: ↑09/04/2025 21:25Ja mislim da si ti zapravo HDZ-ovac koji sjedi na izvoru informacija i onda ovdje puštaš info na kapaljke.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:21Ahaaa u sastavu korporacije bh gas, hvala puno.Pazi ako ante sesto pravi minus ante sesto ne valja, ako haso hasic pravi minus haso hasic ne valja, ako ante sesto radi dobro onda ante sesto valja, ako haso hasic radi dobro onda haso hasic valja. Ne znam gdje je kurslus nastao kod tebe, mkzda jednino u logici nek je nas bosnjak pa neka krade nas je je li to
![]()
Glumiš glupog Bosanca, koju pametnu izvališ i tjt.
Ali dobro, ipak hvala, sad znamo da ide Plin HZHB d.o.o. Mostar, kao dio BH Gas korporacije koja će vjerovatno promijeniti ime u Plin d.o.o. Sarajevo.
Vraćamo se na ovo:belfy wrote: ↑09/04/2025 21:25hebote...sehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15
Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()
![]()
Svakim danom smo sve više pred nestankom u svakom smislu od početka ovog procesa koji se odvija od 2023.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:25Mozes li mi nabrojati 10 ljudi koji su krema u sda i bez cijih ljudskih i ekspertskih kvaliteta bi bosnjaci bili obezglavljeni i prakticno pred nestankom, ko su ti nasi sda ankeri mozes li mi nabrojati ako mogu da te zamolim da neizbjegnes odgovorsehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15
Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()
![]()
![]()
To vise govori o Bosnjacima kao narodu ondasehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()
![]()
Primjenio sam Sajberovu taktiku.Arachnoidea wrote: ↑09/04/2025 21:29To vise govori o Bosnjacima kao narodu ondasehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15
![]()
![]()
sehohari wrote: ↑09/04/2025 21:17Ako je ova situacija išta pokazala, to je da je SDA politički najzrelija politička opcija koju Bošnjaci mogu iznjedriti.sajber87 wrote: ↑09/04/2025 21:15Znas sta, ti da madjar bio bi orbanovac na kvadrat da si srbin bio bi vuckov i miletov rodoljub , da si hrvat bio bi ober hdzovac, da si rus putin bi ti bio sve i svja, da si amer bio bi maga, da si bjelorus bio bi lukasenkovac, da si nijemac bio bi afd, ali posto si dobri bosnjak onda si sdfa sa dna kace![]()
![]()