I kad ga kazne i uhapse krenuti ce kmecanje kako samo sirotinju hapse
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- tramvajtrojka
#50051 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
noviclan
#50052 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Beli neciji taticin i mamicin iscjedakNaslovnica wrote: ↑22/03/2025 12:39 Jeko ovaj crni GT meščini da je to Ford Mustang, kruži po glavnoj i gasa na semaforima, kurčenja nekakva, šta li?!
Čekam komercijalu, treći put prolazi debil, grmi
- kabal1337
#50053 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kazu on hvata presretace a ne oni njegaNaslovnica wrote: ↑22/03/2025 12:39 Jeko ovaj crni GT meščini da je to Ford Mustang, kruži po glavnoj i gasa na semaforima, kurčenja nekakva, šta li?!
Čekam komercijalu, treći put prolazi debil, grmi
-
Naslovnica
#50054 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoć bio "u gradu", nakon 100 godina.
Šta je ono na Čobaniji, cijela ulica postala parkiralište uključujući i most?!
Skupa auta, njemačke i sandžačke registracije, gomila nekakvih bruda ko da ih je isti kurac pravio, u bašti Dva ribara ašćare se dila, žena i ja u nevjerici prođosmo, ono, WTF se dešava?!
Skupa auta, njemačke i sandžačke registracije, gomila nekakvih bruda ko da ih je isti kurac pravio, u bašti Dva ribara ašćare se dila, žena i ja u nevjerici prođosmo, ono, WTF se dešava?!
- Logovan
#50055 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa ti onda baš pravo dugo nisi bioNaslovnica wrote: ↑26/03/2025 09:35 Sinoć bio "u gradu", nakon 100 godina.
-
Naslovnica
#50056 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prozujim po potrebi, poslom, odem i obavim što treba.Logovan wrote: ↑26/03/2025 10:57Pa ti onda baš pravo dugo nisi bioNaslovnica wrote: ↑26/03/2025 09:35 Sinoć bio "u gradu", nakon 100 godina.
Skupa auta, njemačke i sandžačke registracije, gomila nekakvih bruda ko da ih je isti kurac pravio, u bašti Dva ribara ašćare se dila, žena i ja u nevjerici prođosmo, ono, WTF se dešava?!![]()
![]()
Sinoć sa gospođom otišao na predstavu u Narodno i imam šta da vidim.
Naći dno
- Optimist
#50057 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve se nema, a na predstavu se ide.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#50058 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas poslije 16h u vrijeme najgore špice ide kolona od Hamdije Čemerlića i hoće na Drinsku, a vozilo koje isto tako hoće na Drinsku stalo i pušta one vozače iz pravca Humske a oni iza njeg mu sviraju.
Budući da ima P na vozilu (s obzirom na to kako se danas polažu vozački ispiti, bitno je samo da se uzmu pare a hoće li vozač biti sposoban da vozi ili ne, to je nebitno) poprilično sam siguran da nije puštao(ili puštala, nisam gledao ko vozi) te vozače jednostavno zbog svoje volje već je mislio(ili mislila) da treba primijeniti "pravilo desne strane" i zakonski ih pustiti iako su znakovi jasno vidljivi koji pokazuju ko ima prednost.
Budući da ima P na vozilu (s obzirom na to kako se danas polažu vozački ispiti, bitno je samo da se uzmu pare a hoće li vozač biti sposoban da vozi ili ne, to je nebitno) poprilično sam siguran da nije puštao(ili puštala, nisam gledao ko vozi) te vozače jednostavno zbog svoje volje već je mislio(ili mislila) da treba primijeniti "pravilo desne strane" i zakonski ih pustiti iako su znakovi jasno vidljivi koji pokazuju ko ima prednost.
- Laplace
#50059 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad smo kod auto škola: neki dan ispred Belamionixa parkirano vozilo auto škole, koliko sam vidio u njemu su instruktor i kandidat. Parking je bio skoro prazan, ali vozilo auto škole nije bilo parkirano u okviru označenih parking mjesta, nije bilo parkirano niti na parkingu nego na trotoaru, odmah pored tri uzastopna prazna parking mjesta.
I onda kandidat položi vozački, dobije vozačku dozvolu i vozi onako kako ga je instruktor naučio.
I onda kandidat položi vozački, dobije vozačku dozvolu i vozi onako kako ga je instruktor naučio.
-
zigson
#50060 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Gledaj maloumnika/ce...
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
- Logovan
#50062 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jeste li vidjeli gužve danas u Odobašinoj?
Kolona otprilike do one raskrsnice, gdje su stepenice.
-
1Dante1
#50063 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pripremiti se za guzve sutra u i oko Vogosce. Jedna traka kruznog toka zatvorena, odron sa strane. Naravno nikome ne pada na pamet da to sanira u nedjelju.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#50064 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma nema to veze nikakve. Svakako svi degenerici kruže vanjskom konstantno 
-
1Dante1
#50065 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno da ima. Sada mi degeneci moramo u unutrasnju pa ce biti jos vise problem a
PS: kao kruzaca vanjskom (vecinom) ne doticu me razni nadimci ili psovoke. Jednom popusio u unutrasnjoj kada mi je onaj ko je ulazio u KT uzeo prvenstvo i nikad vise, no way. Samo vanjska u protektoratu BejHa.
PS: kao kruzaca vanjskom (vecinom) ne doticu me razni nadimci ili psovoke. Jednom popusio u unutrasnjoj kada mi je onaj ko je ulazio u KT uzeo prvenstvo i nikad vise, no way. Samo vanjska u protektoratu BejHa.
- canvra888
#50066 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nova runda krvljenja oko kružnih, hajmo 
-
1Dante1
#50067 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
haha, svakih par mjeseci ista rasprava. Da li neko moze prokomentarisati kako se dokazuje prolazak kroz crveno ako nema recimo vido nadzora?

Kako ce audi dokazati da je leon prosao kroz crveno? Ako su svjedoci u pitanju, obojica imaju po jednog
Ovo pitam jer je drug imao udes, ciko 100% na crveno proletio, no nije htio da prizna. Zavrsilo tako sto je drug dao 1k dedi, no ne znam je li me zajebaje.

Kako ce audi dokazati da je leon prosao kroz crveno? Ako su svjedoci u pitanju, obojica imaju po jednog
Ovo pitam jer je drug imao udes, ciko 100% na crveno proletio, no nije htio da prizna. Zavrsilo tako sto je drug dao 1k dedi, no ne znam je li me zajebaje.
-
preludezalude
#50068 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne daje se hiljadarka ako nisi kriv, tako da...1Dante1 wrote: ↑06/04/2025 22:16 haha, svakih par mjeseci ista rasprava. Da li neko moze prokomentarisati kako se dokazuje prolazak kroz crveno ako nema recimo vido nadzora?
Kako ce audi dokazati da je leon prosao kroz crveno? Ako su svjedoci u pitanju, obojica imaju po jednog![]()
-
kakaljin
#50069 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne daje se nikome vise ni marka, sve sto ima stete to osiguranje plati, ako si kriv. Ako nisi onda plati osiguranje od tog drugog ko je krivpreludezalude wrote: ↑06/04/2025 22:57Ne daje se hiljadarka ako nisi kriv, tako da...1Dante1 wrote: ↑06/04/2025 22:16 haha, svakih par mjeseci ista rasprava. Da li neko moze prokomentarisati kako se dokazuje prolazak kroz crveno ako nema recimo vido nadzora?
Kako ce audi dokazati da je leon prosao kroz crveno? Ako su svjedoci u pitanju, obojica imaju po jednog![]()
-
zdruzdjo
#50070 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koliko se sjecam ova raskrsnica je fino pokrivena kamerama. Ne znam da li ako se dodje do suda moze se traziti pregled sa istih.kakaljin wrote: ↑06/04/2025 23:09Ne daje se nikome vise ni marka, sve sto ima stete to osiguranje plati, ako si kriv. Ako nisi onda plati osiguranje od tog drugog ko je krivpreludezalude wrote: ↑06/04/2025 22:57Ne daje se hiljadarka ako nisi kriv, tako da...1Dante1 wrote: ↑06/04/2025 22:16 haha, svakih par mjeseci ista rasprava. Da li neko moze prokomentarisati kako se dokazuje prolazak kroz crveno ako nema recimo vido nadzora?
- madesa
#50071 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vise mi lici na audija da je prosao ako nema kamera i ako neko nece da prizna tesko da se dokaze
-
zdruzdjo
#50072 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isti sam. Nakon par puta sto sam morao skakati po kocinici, svadjati se, krviti, par bas bliskih susreta,..... ne vise. Udjem lagano u vanjsku i bez srkleta do gdje treba. Radije mahnem nekome ko se ukljucuje da uleti ako moze bez da ja kocim i mirni zivci. Nije vrijedno stresanja dok ne dodje kultura KT na svoje mjesto. cisto sumnjam da ce ikad, ali hajde da budem optimista pa da se nadam.1Dante1 wrote: ↑06/04/2025 22:01 Naravno da ima. Sada mi degeneci moramo u unutrasnju pa ce biti jos vise problem a![]()
- Ateista
#50073 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije mi jasno sta je toliki problem sa unutrasnjom trakom, i zasto je mnogi izbjegavaju?
Nikad nisam imao nikakvih problema, a cak sta vise brze prodjem upravo zato jer je manje vozila u unutrasnjoj i bude manja guzva.
Nikad nisam imao nikakvih problema, a cak sta vise brze prodjem upravo zato jer je manje vozila u unutrasnjoj i bude manja guzva.
- drug_profi
#50074 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bome ne znate voziti dok vam je unutrasnja problem.
- Pandakonda
#50075 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Problem kod nasih kruznih tokova je to sto ljudi ne postuju "pravila". Ako ides vanjskom trebas ici odma prvi izlaz, a drugi i treci unutrasnja. Tako ne bi bilo nikakvih problema i u teoriji svi se ukljucuju i iskljucuju bez puno cekanja i udesa. Jer ako ides vanjskom i odma na prvom izlazu izlazis, onda nema šanse da se onaj iz unutrasnje sudari sa tim vanjskim jer on sigurno produzuje na naredni izlaz. Ovako imas situaciju da neko postuje pravilo i krene unutrasnjom do svog izlaza, dok u istom trenutku drugi ide vanjskom, da bi na kraju ovaj iz unutrasnje prilikom pokusaja da izađe udario ovog iz vanjske. Sto se ne bi trebalo desiti jer je ovaj iz vanjske vec trebao izaci na prijasnjem izlazu. Naravno sve zavisi koliko traka i izlaza ima kruzni tok ali razumijes sta hocu reci
A obzirom da ce u tom slucaju krivac biti onaj u unutrasnjoj jer te ovaj iz vanjske nema duznost pustiti i tehnicki si mu oduzeo prednost, ljudi samo onda voze vanjskom da im ne ide na osiguranje i da ne riskiraju udes. Tako da dokle god se zakonski ne zabrani da se smije guslati vanjskom ljudi ce to raditi jer ne zele riskirati udes u unutrasnjoj prilikom izlaza, ili da moraju kruziti u nedogled ako je guzva u vanjskoj pa ne mogu se iskljuciti kako treba