Instalira se upravo, za nekih pola sata će biti sve spremno.
Ubisoft: Tronald.J.Dump
Moderator: Benq
Mislio sam da igraš, nisam htio da baš maksuz instaliraš. Ja počeo nedavno igrati ovaj mode pa se sjetih da si ti to hvalio. Kontam lakše mi je s vodičem.SmokingMan wrote: ↑06/04/2025 16:13Instalira se upravo, za nekih pola sata će biti sve spremno.
Ubisoft: Tronald.J.Dump
Tek nedavno kupio ove DLC i sad pomalo igram i njih. Prilično kasno s obzirom koliko iskustva imam u igri, ali hajde, razbija monotoniju.
Ja sam kupio onaj dlc warlords of new york i nikada nisam pokrenuo da oprobam i isto tako kontam hajde nekada cu
?SmokingMan wrote: ↑07/04/2025 21:38 Vidimo se opet u subotu, bilo bi lijepo da nam se još neko pridruži.
Ubacim označene lokacije kuda ćemo se kretati.
Division 1 weekend fest, Survival mod. Ko želi. Pisalo se u ranijim postovima.Rothmans wrote: ↑08/04/2025 07:57?SmokingMan wrote: ↑07/04/2025 21:38 Vidimo se opet u subotu, bilo bi lijepo da nam se još neko pridruži.
Ubacim označene lokacije kuda ćemo se kretati.
Imas na Amazon Prime trenutno neki Minecraft besplatno, uzmi kod i redimaj ga u Microsoft store, inace Mincercaft igre se kupuju i igraju preko Microsoft store.aditon wrote: ↑09/04/2025 13:01 Ako može mala pomoć. Htio sam dijetetu uzeti Minecraft igru i gledao sam na steamu ali kad u pretragu ukucam Minecraft izbaci odgroman broj rezulatata, međutim problem je što ne znam koja je base igra, dakle orginal. Ne zanimaju me ove ekstenzije kao što je minecraft dungeon i sl. Dakle, koja je base minecraft igra, ako nije problem da link neko ostavi.
EDIT: nema veze, uzet ću diertno na minecraft web sajtu, neću se s steamom ni peglati.