Jos malo
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
1Dante1
#89876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#89877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
takoe čuning iz not a krajm ic d vej of lajf 
-
last mohicans
#89878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čita li iko, ja svjedočio priljubljivanju i gasanju dva auta na putu ka izlazu s parkinga. To su nastavili paleći gume prilikom skretanja prema KT. Samo stvaranje prekomjerne buke je kažnjivo. Da ne idemo dalje. Jebe mi se sto vam se ne sviđa moja konstatacija za tu napaljenu balavurdiju, sljedeći put kad primjetim ja ću im zvati policiju koja bi to i sama trebala primjetiti. Skidanje tablica, čemu?
- liyf
#89879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Toliki sam ćuner da ni auto nemam. Bingo se gasi u 2130h te sa time nakon 2130h niko od "normalnog svijeta" ne bi trebao biti prisutan. Bingo ima security koji je na parkingu od 2300h do 0600h, opet kažem, policija bude od 2200h do 0600h. Koliko puta bude ista patrola od 2200h do kasno iza ponoći, pa se ujutru zamijene sa interventnom koja je i mene par puta kontrolisala na parkingu. Tu dođu momci i djevojke koji se druže, jedu, zezaju se i pričaju. Velika većina nisu ni ćuneri pa dođu u sasvim normalnim-malim vozilima koja uopšte nisu brza ili naćunirana. Sad, jesil ti željan ćune pa si toliko zapeo za ćunere ne znamlast mohicans wrote: ↑05/04/2025 21:15Čitaj, dimenzijo, koja si vjerovatno dio ćunerske ekipe. Niko im ne brani da se skupljaju, ali ih treba ispratiti kad gasaju po parkingu i ometaju normalni svijet koji je došao u kupovinu. Pročešljati vozačke i saobraćajne,ima početnika, ako se kakva gudra zapali i testirati. Je li zabranjeno to? Ovo divljanje autima je zabiljezeno u 9:30, a mogu misiti kako se ponašaju u tom periodu koji navodiš. Vjerovatno te patrole dolaze s razlogomliyf wrote: ↑05/04/2025 20:32ne znam u kojoj dimenziji živiš ali sam često dole i patrole su tu svaku noć od 2200h do 0600h kad naleti i interventna. Ne znam jel zabranjeno parkirati auto i sjediti u njemu na privatnom parkingulast mohicans wrote: ↑04/04/2025 23:23 Šta su ono balavi ćuneri masovno počeli okupljati na parkingu BCCa, jede se KFC sa hauba, zajebaje, maloprije dvojica zagasali na parkingu, kad je izasao gume škripe, nabija se jedan drugom, na jednom oznaka P. Neće se sjetiti patrola da prosvrlja, provjere saobraćajne, vozačke...dvojica tablice skinuli i naslonili.![]()
Kako se lijepo pronalazite, jedan po jedan.
Naravno da divljaka ima, pogotovo na privatnom parkingu, kasno u noć, kad je sve prazno i ravna cesta od GRASa do DVDa, pa se dođe postavi radarska kontrola na parkingu DVD a na parkingu BCC bude još jedna patrola, ali divljaka ima i u školama, crkvama, džamijama i prestižnim lokalima gdje se okuplja to tvoje akademsko društvo željno ćune(?).
- kabal1337
#89880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
al ti ga suknu
-
1Dante1
#89881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesi li prijavio? Ako nisi onda se dzabe zaiz, sve treba prijavljivati.last mohicans wrote: ↑05/04/2025 21:30 Čita li iko, ja svjedočio priljubljivanju i gasanju dva auta na putu ka izlazu s parkinga. To su nastavili paleći gume prilikom skretanja prema KT. Samo stvaranje prekomjerne buke je kažnjivo.
- kabal1337
#89882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ide komentar, vrati se na selo ako hoces tisinu ...
-
1Dante1
#89883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve dok ne krse zakon njihov je izbor kako ce se zabaljati. Neko to radi na otvorenom koncertu, neko u podrumu, neko na vikendici a neko na parkingu. Isto je za svakoga, njemu najbolje.
- drug_profi
#89884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam za to da se formira snajperski tim saobraćajne policije.
- liyf
- kabal1337
#89886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma treba otjerat divljanje iz grada. Dat negdje gdje moku, izuzet taj dio ulice iz polise osiguranja i zdravo.
- eldinowski
#89887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad nemaš auto kako znaš kad se patrola i interventna smjenjuju i kako onda da tebe kontrolišu par puta u ta doba? Zateko se na bin binu, biciklu?liyf wrote: ↑05/04/2025 21:30 Toliki sam ćuner da ni auto nemam. Bingo se gasi u 2130h te sa time nakon 2130h niko od "normalnog svijeta" ne bi trebao biti prisutan. Bingo ima security koji je na parkingu od 2300h do 0600h, opet kažem, policija bude od 2200h do 0600h. Koliko puta bude ista patrola od 2200h do kasno iza ponoći, pa se ujutru zamijene sa interventnom koja je i mene par puta kontrolisala na parkingu. Tu dođu momci i djevojke koji se druže, jedu, zezaju se i pričaju. Velika većina nisu ni ćuneri pa dođu u sasvim normalnim-malim vozilima koja uopšte nisu brza ili naćunirana. Sad, jesil ti željan ćune pa si toliko zapeo za ćunere ne znam
Naravno da divljaka ima, pogotovo na privatnom parkingu, kasno u noć, kad je sve prazno i ravna cesta od GRASa do DVDa, pa se dođe postavi radarska kontrola na parkingu DVD a na parkingu BCC bude još jedna patrola, ali divljaka ima i u školama, crkvama, džamijama i prestižnim lokalima gdje se okuplja to tvoje akademsko društvo željno ćune(?).
Sad ozbiljno, ti bi mogao biti onaj što sjedi na suvozačevom sjedištu i drži ćunerov telefon dok je upaljen live na tiktoku
- liyf
#89888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
šta tebe boli briga što sam ja negdje gdje jesam, tebi se ćuneri sviđaju a ja hem sam zauzet hem nisam ćuner tako da odbij od mog donjeg sprataeldinowski wrote: ↑05/04/2025 22:29Kad nemaš auto kako znaš kad se patrola i interventna smjenjuju i kako onda da tebe kontrolišu par puta u ta doba? Zateko se na bin binu, biciklu?liyf wrote: ↑05/04/2025 21:30 Toliki sam ćuner da ni auto nemam. Bingo se gasi u 2130h te sa time nakon 2130h niko od "normalnog svijeta" ne bi trebao biti prisutan. Bingo ima security koji je na parkingu od 2300h do 0600h, opet kažem, policija bude od 2200h do 0600h. Koliko puta bude ista patrola od 2200h do kasno iza ponoći, pa se ujutru zamijene sa interventnom koja je i mene par puta kontrolisala na parkingu. Tu dođu momci i djevojke koji se druže, jedu, zezaju se i pričaju. Velika većina nisu ni ćuneri pa dođu u sasvim normalnim-malim vozilima koja uopšte nisu brza ili naćunirana. Sad, jesil ti željan ćune pa si toliko zapeo za ćunere ne znam
Sad ozbiljno, ti bi mogao biti onaj što sjedi na suvozačevom sjedištu i drži ćunerov telefon dok je upaljen live na tiktoku![]()
Ne sjedim, dođem sa rajom i budem a imam i obaveza tu pa provedem po čitavu noć nekad, ako ti se ćunira sa ćunerima nešto ću ti srediti vidim da si zapeo za ćuniranje ćuneračkih ćuna
- eldinowski
#89889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
može li neko da prevede
- Thorgerson
#89890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi ja sumnjam da policija cita forum i da reaguje prema postovima.
Dakle, ako vidis da divljaju, telefon i zoves policiju. Sutra se ponovi, opet telefon i zoves policiju. Patrola MORA izaci i izadje uvijek na poziv. Ima sam hrpu takvih situacija kod svoje zgrade, pozovem policiju, a ne dodjem na forum i pisem.
Stoga, jesi li zvao policiju kada si primjetio to divljanje? Ocito nisi. Sta onda sad ocekujes? Da policija sama skonta gdje neko drifta, ne kontam? Pa nije ovo mali grad, a ni nemamo toliko policije da oni sad mogu stalno svrljati po svakom kvartu.
Mi gradjani moramo isto tako biti proaktivni. Al vecina gradjana ide u fazonu, ma haj vjerovatno ce neko drugi pozvati policiju. I tako njih 50 koji su vidjeli to divljanje. I na kraju niko ih ne pozove.
Mislim, dosao si ovdje, napisao 5 postova, prepires se, umjesto da si otisao na pravu adresu. Ili ocekujes da neko drugi to uradi za tebe?
Dakle, ako vidis da divljaju, telefon i zoves policiju. Sutra se ponovi, opet telefon i zoves policiju. Patrola MORA izaci i izadje uvijek na poziv. Ima sam hrpu takvih situacija kod svoje zgrade, pozovem policiju, a ne dodjem na forum i pisem.
Stoga, jesi li zvao policiju kada si primjetio to divljanje? Ocito nisi. Sta onda sad ocekujes? Da policija sama skonta gdje neko drifta, ne kontam? Pa nije ovo mali grad, a ni nemamo toliko policije da oni sad mogu stalno svrljati po svakom kvartu.
Mi gradjani moramo isto tako biti proaktivni. Al vecina gradjana ide u fazonu, ma haj vjerovatno ce neko drugi pozvati policiju. I tako njih 50 koji su vidjeli to divljanje. I na kraju niko ih ne pozove.
Mislim, dosao si ovdje, napisao 5 postova, prepires se, umjesto da si otisao na pravu adresu. Ili ocekujes da neko drugi to uradi za tebe?
- Thorgerson
#89891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako divljaju i prave buku, prave saobracjne prekrsaje, ne vidim sta tu ima udbasko da im se pozove policija.insaneinthebrain wrote: ↑05/04/2025 10:52el_bake007 wrote: ↑05/04/2025 09:56 Bmk za gasere ispred BCCa nemam nikakve dodirne tacke sa njima al ovo udbasko razmisljanje da ih treba rastjerivat i slat policijske uhljebe da ih cesljaju je totalno pogresno i ne vodi nicemu, skupljaju se navece kad je poluprazno
Isto te moze zgazit ili tvog nekog i chip tuner poslje supljiranja ispred bcca i pjan/ nadrogiran vozac koji je bio u pubu ili klubu , jel treba ic policija preventivno alkotestirat sve koji sjede gdje se toci alkohol i pretresat ih![]()
bake stari cHuner
Kakvo vam je to ba razmisljanje.
Ja sam se s komsijom posvadjao jer sam mu pozvao policiju jer je parkirao tik do haustora. Vozio dijete u kolicima krkan se parkirao ostavio 20cm prostora. Sto mene nisi zvao ja bih pomjerio bla bla. Ma mrs se u qrac. Moraju se znati pravila. Necu ja sad ganjati ljude po haustoru da se pomjeraju auta. I brzo se nauce ponasanju kad se po dzepu opale.
Nek sam eto cinkaros, udbas...
-
el_bake007
#89892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bingo radi do 9 30 ko sto neko rece, ne brani niko tu raju sto se skuplja dole da supljira oko auta nego slobodu okupljanja i bivanja na tom parkingu, da se skupljaju casne sestre ili slikari sa platnima neko bi nalteio i reko da ih treba rastjerat i da ih policija treba cesljat
a muskarci sto im smeta (prekomjerna) buka od auta vjerovatno je jer je jedan od organa presto normalno radit ili voze karavana
a muskarci sto im smeta (prekomjerna) buka od auta vjerovatno je jer je jedan od organa presto normalno radit ili voze karavana
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#89893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vidim da neki ovdje ne znaju sta je ćuner pa da pojasnim.
ćuner je suprotno od tjuner,pogrdna rijec za tjunere u pokusaju koji nemaju para da srede auto vec lijepe folije i stavljaju ciganluke po autima,rezu auspuhe,da bi bili glasni ,uvijek su na rezervi i svijetle im ćekenđini,skupljaju se po parkinzima i pumpama jer nemaju para za kafe.
ćuner je suprotno od tjuner,pogrdna rijec za tjunere u pokusaju koji nemaju para da srede auto vec lijepe folije i stavljaju ciganluke po autima,rezu auspuhe,da bi bili glasni ,uvijek su na rezervi i svijetle im ćekenđini,skupljaju se po parkinzima i pumpama jer nemaju para za kafe.
-
noviclan
#89894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nismo mi za tebe siptari mi smo albanci
-
noviclan
#89895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji ce ih kutac zvati kada prodju k'o mulad okrecuci glavu treba li nekoj patroli, koja nije na intervenciji, reci da popise nepropisno parkirana vozila na taxi standu argelini dolac malta i ostala nepropisna parkiranja ali ce lola uredno kazniti sofera kojeg uoce na stotinu metara koji nije upalio svjetla u po bijela dana u gradskoj voznjiThorgerson wrote: ↑06/04/2025 01:30 Ljudi ja sumnjam da policija cita forum i da reaguje prema postovima.
- kabal1337
#89896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako ce praviti saobracajne preksaje na privatnoj imovini?Thorgerson wrote: ↑06/04/2025 01:38Ako divljaju i prave buku, prave saobracjne prekrsaje, ne vidim sta tu ima udbasko da im se pozove policija.insaneinthebrain wrote: ↑05/04/2025 10:52el_bake007 wrote: ↑05/04/2025 09:56 Bmk za gasere ispred BCCa nemam nikakve dodirne tacke sa njima al ovo udbasko razmisljanje da ih treba rastjerivat i slat policijske uhljebe da ih cesljaju je totalno pogresno i ne vodi nicemu, skupljaju se navece kad je poluprazno
Isto te moze zgazit ili tvog nekog i chip tuner poslje supljiranja ispred bcca i pjan/ nadrogiran vozac koji je bio u pubu ili klubu , jel treba ic policija preventivno alkotestirat sve koji sjede gdje se toci alkohol i pretresat ih![]()
bake stari cHuner
Kakvo vam je to ba razmisljanje.
Ja sam se s komsijom posvadjao jer sam mu pozvao policiju jer je parkirao tik do haustora. Vozio dijete u kolicima krkan se parkirao ostavio 20cm prostora. Sto mene nisi zvao ja bih pomjerio bla bla. Ma mrs se u qrac. Moraju se znati pravila. Necu ja sad ganjati ljude po haustoru da se pomjeraju auta. I brzo se nauce ponasanju kad se po dzepu opale.
Nek sam eto cinkaros, udbas...
Isto kao sto ti mozes voziti neregistrovano auto na svom posjedu.
-
Naslovnica
#89897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neće ljudi da se petljaju u svoj posao.noviclan wrote: ↑06/04/2025 06:55Koji ce ih kutac zvati kada prodju k'o mulad okrecuci glavu treba li nekoj patroli, koja nije na intervenciji, reci da popise nepropisno parkirana vozila na taxi standu argelini dolac malta i ostala nepropisna parkiranja ali ce lola uredno kazniti sofera kojeg uoce na stotinu metara koji nije upalio svjetla u po bijela dana u gradskoj voznjiThorgerson wrote: ↑06/04/2025 01:30 Ljudi ja sumnjam da policija cita forum i da reaguje prema postovima.
-
Karikaturist
#89898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A eto pisanje po forumu ce nesto pomoci. Osim lijecenja vlastitih frustracija.
-
Naslovnica
#89899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ukinuti forumKarikaturist wrote: ↑06/04/2025 11:12 A eto pisanje po forumu ce nesto pomoci. Osim lijecenja vlastitih frustracija.
-
laik1981
#89900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Al kad stave ove trakice radi fazonabitanga_sa_otesa wrote: ↑06/04/2025 06:18 vidim da neki ovdje ne znaju sta je ćuner pa da pojasnim.