elq wrote: ↑03/05/2025 21:44
zippoo87 wrote: ↑03/05/2025 19:34
CharakterZnak wrote: ↑03/05/2025 13:58
Drug mi uzima telefon i izbor se sveo na honor 200 pro i xiaomi redmi 14 pro plus. Koji je bolji?
Bolji je Honor,ima bolji hardware.
Sto se softwarea tice,nema tu problema nikakvih ni sa HyperOS,pusti ove sto bacaju supljake o Xiaomi sistemu.
ma daj ba kakvi supljaci kad je istina, koristio sam 5+ godina miui/hyperos i imaju previse bugova/zavrzlama/zajebancija itd.
de iskljuci ovo, de ono, de podesi, de ugasi, neda miui optimizacija, pa notifikacije zezaju, de vidi autostart, de poskidaj bloatware itd itd itd
na svakom xiaomijiu sam od prvog dana instaliravo custom rom jer znam da cu sa miuijem cupat kosu i nervirat se
Ajde konkretno navedi te bugove u HyperOS-u ?
Navedi i te zajebancije i zavrzlame...ali konkretno.
Sto se podesavanja tice,pisali smo skoro na nekoj temi...bukvalno svaki uredjaj kada kupis tek,moras proci postavljanje i podesavanje. Televizor,auto,pec,monitor,pojacalo,laptop,zvucnike,...nastavi niz. Ako je tebi to problem,onda imas dumb telefone,idealni za vas sto ne volite "zavrzalme"
Sve ovo sto si ti napisao,nema veze u realnosti...koristio i koristim svakodnevno xiaomi telefone...tacnije zadnjih 7 godina sam samo licno Xiaomi telefone koristio...prije par mjeseci sam presao na Honor ali opet svakodnevno imam Xiaomi telefone u ruci.
Prestanite vise izmisljati i valjati gluposti ,kada je sada svaki skin isti K...android kao android.
A ako mislis na iskljucivanje reklama u 4 predinstalirane xiaomi aplikacije...jbga to je tolika muka,treba cijele 2 minute zivota na to i zavrsena prica...pa kome je to muka,ima glupe telefone...ubacis karticu i pricas,nema nikakvih "zavrzlama"