Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑04/04/2025 22:04
Veceg a bezobraznijeg glupana od bakira nismo imali.
Bakir je glup i bezobrazan
Mrs u penziju p ti familija
Samo glup vjeruj. Kad hoće progovoriti gleda u Seku da vidi smije li.
I strasno.bezobrazan. jel on moze srat da je bio iza.linije picka je to bezobfazna na racun krvi sunarodnjaka. A suti kad ga zena bije,ona ista bez diplome sto je vladala klinickim centrom. A kv kisobrandzija vodio osu. A sta mislit tek o jajarama koje ih podrzavaji i glasaju za njih? Nizi oblici postojanja?
Izmislio politiku za referenta Nerku, nevidljicog Fortu....doduse Dino je bolji u sibicarenju
Ojjj bože. Bakir nešto izmislio za nekoga??? Lično ga znam jebo te on, papučar najobičniji
Tim gore za ove.....eto, papucar, a izmislio politiku za ove...
Pošto si već sa njima nek pitaju šefa dočekuje li još ljude iz Zagreba i Struge u Aeroplanu svaki put kad dođu i da li im se još izvinjava za 180K DM koje su im SDAovci maznuli odmah nakon rata, od ljudi koji su u ratu milione dali za Armiju BiH. Tu obavezu je naslijedio od babe mu. I poselami Asima koji je istim ljudima zavrnuo milione za nikada napravljenu zgradu u Vogošći.
SDA, Bljakir Izetbegović. FUUUJ, hrak. Nemoj meni o SDA Allaha ti
Casual's wrote: ↑04/04/2025 20:40
Zna Dodik kako treba sa ovim LGBTQ karijetistima
Da mu je sutra u interesu nosio bi Dodik LGBT zastavu 24/7 na glavi kao što danas šuruje i hvali potomke nacista AFD koji su palili i žarili po Kozari. Nema on nikakav princip i moralni stav, kod njega sve može kako se navije.
MMM1977 wrote: ↑04/04/2025 22:00
I da zasjedne ko? SDA?
Bitno je mijenjati lose vlasti.
MMM1977 wrote: ↑04/04/2025 22:01
50% u zatvor, 49% na farme da rade jer im je to domet. 1% da sjede i šute
Fali ti par standardnih kategorija, pokrstavanje, protjerivanje i dio za radnu obavezu kod poglavnika, moze mozda i kod kabirija. Nemoj se stiditi, lijepo pisi.
Last edited by Prpa.ba on 04/04/2025 22:12, edited 1 time in total.
MMM1977 wrote: ↑04/04/2025 22:00
I da zasjedne ko? SDA?
Bitno je mijenjati lose vlasti.
MMM1977 wrote: ↑04/04/2025 22:01
50% u zatvor, 49% na farme da rade jer im je to domet. 1% da sjede i šute
Fali ti par standardnih kategorija, pokrstavanje, protjerivanje i dio za radnu obavezu kod poglavnika, moze mozda i kod kabirija. Nemoj se stiditi, lijepo pisi.
Što bih ja to pisao? Musliman sam, odakle ti pravo?
Bakir izdajnik koji je prodo reviziju tuzbe za genocid bih.protiv srbije.
I jajajra koja je lagala da je bio iza linije vrs u ratu
Lazni diverzant
I glupan kojeg zlostavlja sebija nije moj lider i nikad ne moze bit. Sjetimo se i vadjenja dodika.iz govana godinama..
Bahati nicim potkrijepljeni na babuku vadjeni izdajnik i niskorist. Sjeme i pleme.
Sjetimo se i onog iz.berlina zeta bosa javne kuce kojeg.je reis vjencao za.kcerku
Puuuu i pleme i.sjeme
Last edited by sumirprimus on 04/04/2025 22:15, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote: ↑04/04/2025 22:15
Bakir izdajnik koji je prodo reviziju tuzbe za genocid bih.protiv srbije.
I jajajra koja je lagala da je bio iza linije vrs u ratu
Lazni diverzant
I glupan kojeg zlostavlja sebija nije moj lider i nikad ne moze bit. Sjetimo se i vadjenja dodika.iz govana godinama..
Bahati nicim potkrijepljeni na babuku vadjeni izdajnik i niskorist. Sjeme i pleme.
Sjetimo se i onog iz.berlina zeta bosa javne kuce kojeg.je reis vjencao za.kcerku
Puuuu i pleme i.sjeme
Ojjj bože. Bakir nešto izmislio za nekoga??? Lično ga znam jebo te on, papučar najobičniji
Pošto si već sa njima nek pitaju šefa dočekuje li još ljude iz Zagreba i Struge u Aeroplanu svaki put kad dođu i da li im se još izvinjava za 180K DM koje su im SDAovci maznuli odmah nakon rata, od ljudi koji su u ratu milione dali za Armiju BiH. Tu obavezu je naslijedio od babe mu. I poselami Asima koji je istim ljudima zavrnuo milione za nikada napravljenu zgradu u Vogošći.
Jarane, ja samo gledam I zakljucujem, a to sto se tebi ne svidaju moji zakljucci nije do mene
Jarane, ja samo gledam I zakljucujem, a to sto se tebi ne svidaju moji zakljucci nije do mene
Bolje da žmiriš i ništa ne zaključuješ, ne znam da li si za farme ili samo da šutiš