Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post Reply
Prpa.ba

#23776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Ruku na srce, kolega je rekao da je to ono sto je njemu bitno. Ima covjek svoje prioritete, sto je najgore iste prioritete ima kompletna bosnjacka politicka scena, samo razlicita imena u opticaju i tako to.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#23777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

dek wrote: 03/04/2025 10:42

Državni udar u toku, a vi se bavite Palavrićkom i Šabićem. :thumbup:
:mrgreen:
Hakiz

#23778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Hakiz »

Ništa od nas u EU?
dr_Evil

#23779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

_BataZiv_0809 wrote: 03/04/2025 10:34
dek wrote: 03/04/2025 10:15
Nije samo stvar u tom ehoće li proči ili ne.

Kako komentiraš jadnu,anemičnu reakciju na očito zabijanje noža u leđa od strane njihovog partnera Čovića, kako mu tepaju svakodnevno. Mislim na neusaglašeni, maksimalistički prijedlog IZ koji je HDZ uputio jučer.

Kao i na odugovlačenje i zavlačenje oko imenovanja Vukanovića.
Nece proci, nema ruku za to i zato je svaka prica da ce neko nesto isporuciti a da taj nema kapacitet da to i uradi-bezvezno trkeljanje.

Ne zanimaju me reakcije, ne pratim ovo da bi gledao ko je sta kome rekao, ima za to kanal na broju 15 na Telemahu.

Ono sto je meni kao glasacu i kao nekome ko zivi ovdje i ko namjerava i ostati bitno je sljedece, a da se desilo u zadnjih nekoliko dana:

Larisa Velic umjesto Suade Palavric u US BiH
Smanjenje stope doprinosa (cekamo DN PFBiH)

Nisam zadovoljan sto je Kresic izabran u UO RTV FBiH iako zelim da Vojvoda Sabic napokon sjase.
O ukidanju PDV-a na nekretine nemam jos uvijek neki stav.
Drzavni udar je u toku zadnjih 30 godina, vjerovatno najveci je bio upisivanje drzavne imovine na entitete, u tom trenutku smo se bavili mes cini kako da koalicija petak 13 smjeni vladu kantona Sarajevo, i tako. :thumbup: :thumbup:

Ne pisem ovo jer bi ovo trebalo uzor Trojki kako da radi stvari, nego pokazatelj u kakvom je stanju drustvo i drzava evo vec preko 30 godina. Drzava gori, nas narod se kolje i siluje, a Alija porucuju akademiku Tunji da mu ne moze vise garantovati sigurnost u Sarajevu.. e to smo mi.
skrbavi-admin

#23780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Hakiz wrote: 03/04/2025 10:47 Ništa od nas u EU?
pa eto bil ti primio u kucu nekog ko je Pakshoba i Favelash xD

nece nas jer su muslije vecina, ogroman broj srpskih ratnih zlocinaca i manijaka seta slobodno, mislim predsjednik im bio zaduzen za razbegaravanje.... muslije korumpirane do jaja oraha imaju u dzepovima a izdaju se za predstavnike bosnjaka.... rvatine imaju rezervnu drzavu boli ih kurac ne znaju dje ce od para.... obican malen olos kao ja i mnogi raznim kanalima odose prozivit jos to malo zivota sto nam je ostalo u nekom kvazidostojanstvu..... bosne ce biti, teci ce ispod modrice zenice i dalje do Save.... tekla je prije mene teci ce i poslije mene.... a meni moje zivce neka cuka, transe, ispaljena granata, rafal koji me je trazio - nece vratit.... kome je dogorilo nek kupi kalas i pravi pobunu.... mrs
Last edited by skrbavi-admin on 03/04/2025 10:55, edited 1 time in total.
tramvajtrojka

#23781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

skrbavi-admin wrote: 03/04/2025 10:50
ako za nas koji smo ovdje ostali da smo ovo sto navodis i da nikada ne trebamo uci u EU, sto si ti pobjegao u tu istu EU da zivis i sada nama pises da nikada ne trebamo uci u EU
skrbavi-admin

#23782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

tramvajtrojka wrote: 03/04/2025 10:54
ako za nas koji smo ovdje ostali da smo ovo sto navodis i da nikada ne trebamo uci u EU, sto si ti pobjegao u tu istu EU da zivis i sada nama pises da nikada ne trebamo uci u EU
eto napiso sam gore / pobuna pa sta ti bog da.... ja ucestvovo u jednoj, kostalo me svega ceko jos 10 godina iza rata.... eto :run:
gledaj bolan u vozilima hitne pomoci se dila hors koks, vozaci sluzbenih institucija dilaju i transportuju, policija dojavljuje narkodilerima..... jebo te ba taj zivot.... idi napolje ako imas djece.....
Dimu1927

#23783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dimu1927 »

dek wrote: 03/04/2025 10:15
Nije samo stvar u tom ehoće li proči ili ne.

Kako komentiraš jadnu,anemičnu reakciju na očito zabijanje noža u leđa od strane njihovog partnera Čovića, kako mu tepaju svakodnevno. Mislim na neusaglašeni, maksimalistički prijedlog IZ koji je HDZ uputio jučer.

Kao i na odugovlačenje i zavlačenje oko imenovanja Vukanovića.
Nece proci, nema ruku za to i zato je svaka prica da ce neko nesto isporuciti a da taj nema kapacitet da to i uradi-bezvezno trkeljanje.

Ne zanimaju me reakcije, ne pratim ovo da bi gledao ko je sta kome rekao, ima za to kanal na broju 15 na Telemahu.

Ono sto je meni kao glasacu i kao nekome ko zivi ovdje i ko namjerava i ostati bitno je sljedece, a da se desilo u zadnjih nekoliko dana:

Nisam zadovoljan sto je Kresic izabran u UO RTV FBiH iako zelim da Vojvoda Sabic napokon sjase.
Da bi bio drzavni udar mora prvo postojati drzava :mrgreen:
dr_Evil

#23784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

skrbavi-admin wrote: 03/04/2025 10:56
tramvajtrojka wrote: 03/04/2025 10:54

eto napiso sam gore / pobuna pa sta ti bog da.... ja ucestvovo u jednoj, kostalo me svega ceko jos 10 godina iza rata.... eto :run:
gledaj bolan u vozilima hitne pomoci se dila hors koks, vozaci sluzbenih institucija dilaju i transportuju, policija dojavljuje narkodilerima..... jebo te ba taj zivot.... idi napolje ako imas djece.....
Moze se mnogo toga prigovoriti, ali nema potrebe za preuvelicavanjem.
skrbavi-admin

#23785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Dimu1927 wrote: 03/04/2025 11:00

Da bi bio drzavni udar mora prvo postojati drzava :mrgreen:
ovo je eljprezidente

Image
P.Starck

#23786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by P.Starck »

Mislim da bi ovu situaciju sa Dodikom trebalo iskoristiti i okrenuti u drugom smjeru. Trenutno jedini razlog za neprocesuiranje Dodika i klike oko njega je lažni narativ o sprečavanju potencijalnih sukoba državne policije sa policijom entiteta Republika srpska. OK. To je činjenica kojom nam se svaki dan trlja nos.
Ako je tako, tj. ako policija entiteta odbija da se potčini institucijama države BiH, odbija da postupa po nalozima državnih i sudskih organa BiH, onda je ona paravojna formacija na tlu države BiH i svako buduće rješenje ove krize mora uključivati i rješenje pitanja takve parastrukture. Ona se ili mora ukinuti na nivou entiteta ili dovesti pod direktnu kontrolu institucija i sudstva države BiH. Ovdje nema ni milimetra dalje.

Ovo je ključna tema za normalno funkcionisanje države. U svim aspektima.
skrbavi-admin

#23787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

P.Starck wrote: 03/04/2025 11:05 Mislim da bi ovu situaciju sa Dodikom trebalo iskoristiti i okrenuti u drugom smjeru. Trenutno jedini razlog za neprocesuiranje Dodika i klike oko njega je lažni narativ o sprečavanju potencijalnih sukoba državne policije sa policijom entiteta Republika srpska. OK. To je činjenica kojom nam se svaki dan trlja nos.
Ako je tako, tj. ako policija entiteta odbija da se potčini institucijama države BiH, odbija da postupa po nalozima državnih i sudskih organa BiH, onda je ona paravojna formacija na tlu države BiH i svako buduće rješenje ove krize mora uključivati i rješenje pitanja takve parastrukture. Ona se ili mora ukinuti na nivou entiteta ili dovesti pod direktnu kontrolu institucija i sudstva države BiH. Ovdje nema ni milimetra dalje.

to je zato sto si ti pismen pa sublimiras cinjenice onako kako treba.... problem je sto drzavu predstavljaju ovakvi

Image
dr_Evil

#23788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

P.Starck wrote: 03/04/2025 11:05 Mislim da bi ovu situaciju sa Dodikom trebalo iskoristiti i okrenuti u drugom smjeru. Trenutno jedini razlog za neprocesuiranje Dodika i klike oko njega je lažni narativ o sprečavanju potencijalnih sukoba državne policije sa policijom entiteta Republika srpska. OK. To je činjenica kojom nam se svaki dan trlja nos.

Pa dobro, ta policijska formacija je jedina na svijetu koja je presudjena za genocid. I pored toga kad su bili na koljenima i bila je skoro ukinuta, radi relaksacije odnosa potpisase je da ostaje. Selam od Harisa Silajdzica nam je to bio, za ono 100% BIH, pa sad dajemo glasove rumenom.

Sve ste vi to fino skontali, rezonujete ispravno, ali nazalost samo jedan korak unaprijed, dok ne lupite glavom od zid.
Rothmans

#23789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rothmans »

Ja vam kazem , jedino jos nismo probali bit kabadahije pa da vidimo kako bi prosli. Sutra npr izac i rec hocemo da se fbih zove republika bosna i da se hrvatima kao manjini odmah ukine konstitutivnost i daju sva prava kao ostalim manjinama. Plus trenutno ukidanje kantona
skrbavi-admin

#23790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by skrbavi-admin »

Rothmans wrote: 03/04/2025 11:09 Ja vam kazem , jedino jos nismo probali bit kabadahije pa da vidimo kako bi prosli. Sutra npr izac i rec hocemo da se fbih zove republika bosna i da se hrvatima kao manjini odmah ukine konstitutivnost i daju sva prava kao ostalim manjinama. Plus trenutno ukidanje kantona
i imo bi objavu rata od hrvatske i nato na grbaci pored stasalja lokalnih i cetalja.... i odmah svima instantno dao legitimitet ..... dzaba je, probaj dalje :lol:
madesa

#23791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by madesa »

Rothmans wrote: 03/04/2025 11:09 Ja vam kazem , jedino jos nismo probali bit kabadahije pa da vidimo kako bi prosli. Sutra npr izac i rec hocemo da se fbih zove republika bosna i da se hrvatima kao manjini odmah ukine konstitutivnost i daju sva prava kao ostalim manjinama. Plus trenutno ukidanje kantona
:lol: :lol: :lol: ko ce ti biti kabadahija, Forto :lol: Pa taj u kuci nije kabadahija
ljubijankic

#23792 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

madesa wrote: 03/04/2025 11:11
:lol: :lol: :lol: ko ce ti biti kabadahija, Forto :lol: Pa taj u kuci nije kabadahija
Mešalić i Zaha idealni kandidati :D
Rothmans

#23793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rothmans »

madesa wrote: 03/04/2025 11:11
Svi Bosnjaci da sjednu i dogovore naredne korake. Bez obzira kako mu je u kuci.
1Dante1

#23794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

laik1981 wrote: 03/04/2025 08:47 Nije bas da smo se i mi trudili da napravimo funkcionalne institucije. Nisu funkcionalne ni tamo gdje se u potpunosti pitamo. Temelji svega sto danas imamo su gradjeni na korupciji, nepotizmu i lopovluku.
Ovo ce se ignorisati, jer nece niko pred ogledalo i da uperi prst u sebe. Kazu nisam ja nadlezan, kao i politicari. Hej mi u svojoj mahali, ma sta mahali u haustoru ne mozemo usaglasiti stavove, a ne u protektoratu.
1Dante1

#23795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

Prpa.ba wrote: 03/04/2025 09:10 Srecom, dovelo je trojku da jaca nasu poziciju i institucije.
Zoran Krešić iz reda Hrvata imenovan je na jednogodišnji mandat za člana u ovom tijelu.

Protiv Krešićevog imenovanja bila je apelirala ranije i američka ambasada.

Poručili su da osoba tako radikalnih stavova ne zašlužuje da bude imenovana u upravni odbor javnog servisa, ali nakon što je ambasador Majkl Marfi (Michael Murphy) napustio BiH, Trojka je zajedno sa HDZ-om podržala njegov izbor.
:kiss:
jes vidio ti to, hebena sda, od 2018 podrzavaju tog frajra
P.Starck

#23796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by P.Starck »

dr_Evil wrote: 03/04/2025 11:09

Pa dobro, ta policijska formacija je jedina na svijetu koja je presudjena za genocid. I pored toga kad su bili na koljenima i bila je skoro ukinuta, radi relaksacije odnosa potpisase je da ostaje. Selam od Harisa Silajdzica nam je to bio, za ono 100% BIH, pa sad dajemo glasove rumenom.

Sve ste vi to fino skontali, rezonujete ispravno, ali nazalost samo jedan korak unaprijed, dok ne lupite glavom od zid.
Sve znam, nisam pao s Marsa.
Nije postoji bolji momenat niti vrijeme da se ova država napokon posloži kako treba u zadnjih 20 godina.
Ko to ne vidi, ne znam, ne mogu mu silom otvoriti oči. To naravno pretpostavlja da su sinovi Bosne dorasli trenutku.

Ne želim okrenuti priču na odnose i doraslost ni pozicije niti opozicije, ovo nije vrijeme za to.
drogon2

#23797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drogon2 »

Ja mislim da je covjeka trebalo pokusat privest.Trebali su to lukavo odradit u smislu posalji dva policajca sudske policije na adresu cisto da vidis njegovu reakciju .Svakako covjek nije pravosnazno osudjen i u biti je izdat nalog za privodjenje zbog nejavljanja tuzilastvu .Niko tu ne ocekuje da posaljes SWAT tim.Ako bude povuci ,potegni vratis se ali imas da si pokusao i onda u zavisnosti od reakcije planiras dalje korake ,saljes eventualno zahtjeve EUFOR-u i slicno.

Bilo bi se puno vise nacisto s tim kakva bi njegova reakcija bila kad se direktno suoci sa organima gonjenja,ta dvojica-trojica vjerovatno ne bi bili zivotno ugrozeni ,jer ih ovo Dodikovo obezbjedjenje sa dugim cijevima ne bi vidilo kao prijetnju ,a o drzavi se ne bi imao dojam u smislu da "ne smije".
DaysleepeR

#23798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Ovu sedmicu bi apsolutno sjajno zaokružilo imenovanje Olge Ravasi za US ambasadora u BiH.
last mohicans

#23799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by last mohicans »

Prpa.ba wrote: 03/04/2025 10:42 Avdo se, kad se ne bavi lokalnim dnevnopolitickim konstrukcijama na osnovu insinuacija, pretvori u terminatora. Brutalno. :mrgreen:
Da je general Mehmed Alagić kalkulisao, kao što današnji policijski generali poslije bitke kalkulišu, Vlašić bi bio Republika Srpska. Da devetorica sarajevskih policajaca nisu položila svoje živote hapseći Mušana Topalovića Cacu, pobuna dijela Armije RBiH bi bila uspješna. I ko zna kako bi danas izgledala država Bosna i Hercegovina.

Danas, trideset i tri godine nakon što je, preko Yutela, uvjeravao građane Sarajeva da se JNA ukopava na brdima kako bi štitila grad, Predrag Kojović, ponovo, preko današnjih yutela, uvjerava građane da će pobuna Republike Srpske biti ugušena hapšenjem Milorada Doodika. Samo je bitno, kaže Kojović, da se ne vrši pritisak na policijske agencije da hapse. I bitno je, kaže, da se ne srlja.

Prolazi već drugi mjesec kako nas zvaničnici iz sarajevske Trojke uvjeravaju da “država ima odgovor”, da će “Dodik biti uhapšen”, da će “Milorad pobjeći”. Prolazi već drugi mjesec, a mi čekamo one garancije što ih je u Predsjedništvo BiH donio Denis Bećirović. Prolazi već drugi mjesec od početka napada na ustavni poredak, a Kaje Kallas i njenog EUFOR-a nema. Prolazi već drugi mjesec otkako je Sabina Ćudić “izbacila” SNSD iz vlasti. Prolazi već drugi mjesec otkako je Ramo Isak najavio hapšenje Milorada Dodika, a Elmedin Konaković “prizemljenje” Dodikovih letjelica. Prolazi već drugi mjesec otkako su nam Dragan Mioković i drugi obećali da će Milorad Dodik uskoro biti u Vojkovićima i da neće moći putovati.

Gdje je Milorad Dodik danas? U Banjoj Luci. Gdje je bio jučer? U Moskvi. Nekoliko dana ranije je bio u Izraelu. U međuvremenu je bio u Srbiji i telefonski razgovarao sa Orbanom. Otkako je Sud BiH za njim raspisao “centralnu” potjernicu Milorad Dodik je imao više međunarodnih susreta i posjeta nego ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković, Koji nas je vratio na “svjetsku političku scenu” tako uvjerljivo da danas ni Interpol ne prihvata zahtjeve Bosne i Hercegovine.

Evo, prolazi već drugi mjesec otkako je Republika Srpska srušila ustavni predak Bosne i Hercegovine. SIPA u RS-u hapsi sitne prijestupnike, Granična policija statira, MUP RS-a salutira bjeguncima, a Džermin Pašić, državni tužilac heroj mjeseca iz vremena kada je brao srebrene maline, odmara. Jer, znate, nije Milorad Dodik isto što i Fadil Novalić. Fadila su ganjali čak i poštari, a Dodika ne smiju ni specijalci.

Prolazi, evo, već drugi mjesec otkako Dodika hapse i izbacuju iz vlasti. Proći će, siguran sam, još najmanje pet puta toliko, a Dodik neće biti uhapšen, niti će njegovi ministri u Vijeću ministara BiH biti smijenjeni. A i tada će nas Peđa Kojović, baš kao danas i baš kao 92., uvjeravati da se ne trebamo brinuti. Jer ovo što Dodik radi ne ugrožava općinu Centar i Vladu Nihada Uka. I koga u tom biračkom tijelu NS-a boli ona stvar za nekim Kozarcem, koji je, za Peđu Kojovića, tamo negdje u blizini Jelaha.

Sjećate li se ove izjave?

“Nećemo u slučaju nepoštivanja nekih sudskih odluka i presuda, slati naoružane ljude na naoružane ljude, jer Milorad Dodik kontroliše jedan dio MUP-a RS. On traži procese, skandale ili incidente koji bi pomogli njegovom ostanku na vlasti. Institucije BIH će pobijediti, ali odluke će biti zasnovane na racionalnim argumentima, a ne na padanju u vatru, jer kad utakmicu gubi Dodiku treba incident kako bi se iza toga sakrio”.

Ovo je, prije tačno mjesec dana, u rijetkim trenucima iskrenosti, izgovorio predsjednik vladajućeg NiP-a Elmedin Konaković. Bosna i Hercegovina, dakle, neće slati policiju na Dodika. A Interpol je rekao da ni druge države neće slati svoje policajce na Dodika. Što, u zbiru, znači da niko neće slati policiju na Dodika.

Prema tome, Milorad Dodik će ostati na slobodi. I nastavit će rušiti ustavni poredak Bosne i Hercegovine, sve dok neki “međunaordni faktori” ne kažu – vrijeme je za pregovore.

Državni udar, kaže ministar Konaković u svom redovnom stanju obmana i laži, jenjava. Baš jenjava. Eno, Vlada RS najavila prekid finansiranja pravosudnih institucija koje ne provode (neustavne) zakone RS. Konaković to nije ni primijetio. Jer, znate, Bakir, Sebija, Komšić, SDA, režim, Senja, Reuf, Jahja i slični su smetnja relaksaciji odnosa.

Da bi Milorad Dodik pao, uvjerava nas Trojka, nije nužno da SIPA ode u Banja Luku i da ga uhapsi. Dodikova sila i nepravda se, ako slušate doskorašnjeg NS-ovca Damira Nikšića, ruši imenovanjem Zorana Krešića u Upravni odbor Federalne televizije. Ili, ako slušate NiP-adiju, izmjene Izbornog zakona i “treća” izborna jedinica su najefikasnije metode za obračun za rušiteljima ustavnog poretka iz Republike Srpske.

Da Dragan Čović neće izdati Milorada Dodika shvatio je to, malo prekasno, i Nebojša Vukanović, “haman” ministar sigurnosti BiH. Siguran sam, nekako, da to shvataju i sarajevski trojkaši. Ali neki od njih, poput Konakovića, to ne smiju javno priznati zbog ranije preuzetih “obveza” prema službenom Zagrebu, dok neki svjesno, baš kao Peđa Kojović 92., uspavljuju “objektivnu” sarajevsku javnost riječima da je sve ok.

Hvali se, jučer, ratnik iz dijaspore Denis Zvizdić da je Ustavni sud BiH zaustavio proces konstituisanja VSTV-a RS. Čime? Suspenzijom Pravinika i prijavom Tužilaštvu BiH? Onom istom Tužilaštvu koje nije naredilo provođenje akcije hapšenje Milorada Dodika zbog napada na ustavni poredak BiH. A koliko vlasti RS poštuju odluke Ustavnog suda BiH pokazuje i ona zastava Srbije koja još nije uklonjena, iako nas je Denis Bećirović izvijestio da Zakon o zastavi RS, zahvaljujući baš njemu, više ne vrijedi.

Prolazi, evo, već drugi mjesec otkako je Dodik srušio ustavni poredak Bosne i Hercegovine. I proći će još najmanje pet puta toliko dok i građani shvate da ih lažu kada kažu da će Dodikovi policajci pucati na SIPA-u. Evo, čak i da ne lažu, ne mogu meci Dodikovih par policajaca biti prepreka za odbranu države. Dodiku ne odgovara rat. Ne odgovaraju mu oružani incidenti. Njemu treba mir. Za mirni razlaz. Jer, rekog, da Alagićevi, Dudakovićevi i drugi vojnici Armije RBiH nisu spremni bili ići na metke, danas bi Bosne i Hercegovine bilo na još manjem prostoru.
90% iznesenih činjenica apsolutno tačno. Nego on to lijepo sublimira, a u nas narod plaho zaoboravan, danas već zaboravi ono sto je jučer neko govorio, a kamoli prije mjesec.
Last edited by last mohicans on 03/04/2025 11:32, edited 1 time in total.
doktor78

#23800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by doktor78 »

DaysleepeR wrote: 03/04/2025 11:20 Ovu sedmicu bi apsolutno sjajno zaokružilo imenovanje Olge Ravasi za US ambasadora u BiH.
:lol:
Post Reply