Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#84026 Re: Liverpool FC
Trent u Real, zavrseno.
Klosaru malom zelim stradale krizne u oba koljena. Od januara 2024. je u kontaktu s Realom.
Neka ga sad trpa guzni haver Bellingham.
Klosaru malom zelim stradale krizne u oba koljena. Od januara 2024. je u kontaktu s Realom.
Neka ga sad trpa guzni haver Bellingham.
- no_sekirli
#84027 Re: Liverpool FC
Znaci, pored barem 2 stopera, treba i desni i lijevi bek da se pokrpi zadnja linija. Cimi ili Robo su istorija.
Zbog ove situacije, vjerojatno nece biti nikakvih spektakularnih dolazaka u napadu i sredini, eventualno par povrataka za posudbi.
Zbog ove situacije, vjerojatno nece biti nikakvih spektakularnih dolazaka u napadu i sredini, eventualno par povrataka za posudbi.
- BHF_Manijak
#84028 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote: ↑24/03/2025 15:15 A svakako su najavili i da nece "gotove proizvode" dovodit (sto me ne cudi![]()
), vec igrace u izgradnji s potencijalom, tako da na neke Isake i slicne moze se zaboraviti.
- drug_profi
#84029 Re: Liverpool FC
Pola milijarde će im trebati ljetos, ja vam kažem.
Za 250 miliona zadnja linija ako se nabavi da se nogom u guyicu udaraju.
Svi će sad znati da je frka i zavrtace cifre.
Onda sav otpad i škart u napadu, a ode i Salah. Tamo trebaju bar trojica.
A napadači znamo kako se cijene.
I to sve još bez šestice.
Za 250 miliona zadnja linija ako se nabavi da se nogom u guyicu udaraju.
Svi će sad znati da je frka i zavrtace cifre.
Onda sav otpad i škart u napadu, a ode i Salah. Tamo trebaju bar trojica.
A napadači znamo kako se cijene.
I to sve još bez šestice.
-
convict
#84030 Re: Liverpool FC
Mislim da nema sanse da dovedu bilo koga osim zamjena za Virgila, Trenta i Salaha.
Jos jedan stoper - pokrivat ce Quansah i Jones kao i ove sezone, eventualno neko od juniora
Lijevi bek - Robbo i Tsimi, kakvi god da su, bar ih imamo na stanju
Dodatni vezni - moguce da Morton, McConnell, eventualno Bajcetic dobiju vise minuta
Napad - Danns, volio bih da sljedeca sezona bude njegova
Znaci, samo za ovu trojicu glavnih se mora traziti alternativa. Problem je sto nismo u mogucnosti da se cjenkamo i cekamo do kraja prelaznog roka da se pojavi neko dobar a jeftin. Novi igraci se moraju dovesti prije pocetka priprema ako je ideja da budu nosioci igre u narednoj sezoni. To opet znaci da je izbor suzen na igrace kod kojih se mogu aktivirati klauzule do nekih 50-60 miliona. Nema sanse da se potrosi preko 200 miliona u jednom prelaznom roku. Samo ostaje nada da ce excel analiticari odraditi svoje i potrefiti za tu trojicu.
Jos jedan stoper - pokrivat ce Quansah i Jones kao i ove sezone, eventualno neko od juniora
Lijevi bek - Robbo i Tsimi, kakvi god da su, bar ih imamo na stanju
Dodatni vezni - moguce da Morton, McConnell, eventualno Bajcetic dobiju vise minuta
Napad - Danns, volio bih da sljedeca sezona bude njegova
Znaci, samo za ovu trojicu glavnih se mora traziti alternativa. Problem je sto nismo u mogucnosti da se cjenkamo i cekamo do kraja prelaznog roka da se pojavi neko dobar a jeftin. Novi igraci se moraju dovesti prije pocetka priprema ako je ideja da budu nosioci igre u narednoj sezoni. To opet znaci da je izbor suzen na igrace kod kojih se mogu aktivirati klauzule do nekih 50-60 miliona. Nema sanse da se potrosi preko 200 miliona u jednom prelaznom roku. Samo ostaje nada da ce excel analiticari odraditi svoje i potrefiti za tu trojicu.
- BHF_Manijak
#84031 Re: Liverpool FC
Ma kakvi ba mortoni, mcconnelli, dannsi... Nema od te djece hajra, osim da broj popune i bice prodani za 15-20 miliona, kao i prethnodih 100 djecaka.
Ti kad si talenat, onda uskaces odmah u prvi tim i odigras 10-15 utakmica u toj sezoni. Trent je zadnji talenat bio i ti odmah na igracu vidis da ce biti nesto. Nema tu puno filozofije.
A ovi ostali, nema tu hajra nikakvog. Mislim ima, ali za ekipe za sredinu ili donji dio tabele, tipa Wolves, Crystal Palace i slicno, ali za Liverpool koji pretenduje na titule - nema tu mjesta za njih.
Talenat se pravi vidi i tebi je automatski mjesto s prvim timom od 17-18 godina vec. Ovi ba po 21.-22. imaju, a ni blizu prvog tima nisu.
Ti kad si talenat, onda uskaces odmah u prvi tim i odigras 10-15 utakmica u toj sezoni. Trent je zadnji talenat bio i ti odmah na igracu vidis da ce biti nesto. Nema tu puno filozofije.
A ovi ostali, nema tu hajra nikakvog. Mislim ima, ali za ekipe za sredinu ili donji dio tabele, tipa Wolves, Crystal Palace i slicno, ali za Liverpool koji pretenduje na titule - nema tu mjesta za njih.
Talenat se pravi vidi i tebi je automatski mjesto s prvim timom od 17-18 godina vec. Ovi ba po 21.-22. imaju, a ni blizu prvog tima nisu.
- drug_profi
#84032 Re: Liverpool FC
Upravo tako.
Kad si materijal za šampionsku ekipu onda si primjećen već sa 18-19 i igraš redovno u prvom timu, makar s klupe.
Kad si materijal za šampionsku ekipu onda si primjećen već sa 18-19 i igraš redovno u prvom timu, makar s klupe.
- BHF_Manijak
#84033 Re: Liverpool FC
Ma Boga mi, sit sam vise price "talenti, djeca, nada, akademija"... U zadnjih 10 godina sjecam se milijardu imena koji su se spominjali i na kraju kurcina sve i jedan. Mislim OK su djeca, ali za neke bas prosjecne ekipe.drug_profi wrote: ↑26/03/2025 11:20 Upravo tako.
Wilson, Neco Williams, Clark, Kent, Woodburn, Brewster itd. itd. itd.
Sve nakve mega zvijezde u najavi, nijedan nije napravio nista wow.
Zato kazem kad si stvarno, ali stvarno talentovan - to se vidi i dobit ces sansu i pokazat ces se vec sa 17-18 godina. Ne mozes ti ba u Liverpoolu ocekivati da si talenat i cekas sansu, a tebi vec 22. godine.
Ako do 19.-20. godine ti nemas vec 30-40 utakmica u nogama, nema od tovg talenta nista, barem ne u Liverpoolu.
- vaučer
#84034 Re: Liverpool FC
Čime se vi zamarate jebote. 
Jebe me se sad za ljeto, daj utakmica, daj naslov da vidim kako se slavi. Za sve ostalo Mastercard, ne znam što se sad sekirate oko tog. Jer je Bellinghamov dečko potvrdio da ide?
Jebe me se sad za ljeto, daj utakmica, daj naslov da vidim kako se slavi. Za sve ostalo Mastercard, ne znam što se sad sekirate oko tog. Jer je Bellinghamov dečko potvrdio da ide?
-
convict
#84035 Re: Liverpool FC
Ma sve jasno, ali znamo kako FSG funkcionise. Gasit ce se pozar tamo gdje bas mora, a za ostalo cemo se krpiti do sljedeceg prelaznog roka i tako u nedogled. I 200m ako se ulozi, ima nogama u guzicu da se udaramo.BHF_Manijak wrote: ↑26/03/2025 11:16 Ma kakvi ba mortoni, mcconnelli, dannsi... Nema od te djece hajra, osim da broj popune i bice prodani za 15-20 miliona, kao i prethnodih 100 djecaka.
- AmiĐa_Idriz
- BHF_Manijak
#84037 Re: Liverpool FC
Droljica mala.
- Logovan
#84038 Re: Liverpool FC
Dobro vam je rekao vaučer.
- Pandakonda
#84039 Re: Liverpool FC
Izgleda da je ovo dio slagalice koji se cekao i radi cega se ovoliko odugovlacilo sa produzenjima. Od oslobođenog novca Arnoldove plate sada dati Virgilu i Salahu sta su htjeli. Sto je mozda i najbolja opcija jer bi teze podnijeli njihov odlazak nego Trentov.
Kerkez, Huijsen se mogu dovesti za male pare da se odbrana regulise, pogotovo ako Kellehera ubace u deal. Bajceticu dati priliku, a Elliotu, Jonesu i Endi povecati minutazu da se pokrije vezni. Vjerujem da ce i vlasnici htjeti za Isaka trehnuti pare ako se ostatak ekipe regulise za neke normalne pare
Kerkez, Huijsen se mogu dovesti za male pare da se odbrana regulise, pogotovo ako Kellehera ubace u deal. Bajceticu dati priliku, a Elliotu, Jonesu i Endi povecati minutazu da se pokrije vezni. Vjerujem da ce i vlasnici htjeti za Isaka trehnuti pare ako se ostatak ekipe regulise za neke normalne pare
- HarunKovac
#84040 Re: Liverpool FC
Da mi je vidjet Isaka i Salaha zajedno naredne sezone, kad u ligi po 25 zabiju i opet nam titulu clean donesu 
- drug_profi
#84041 Re: Liverpool FC
Ako Siti dobije bilo kakvu kaznu koja ce im biti hendikep za narednu sezonu, najveca greska bi bila ne uloziti u tim da se sigurno uzme titula.
-
RJ57
#84042 Re: Liverpool FC
tu si u pravu, mada ne znači da neće neki sud pita prihvatiti žalbu city-ja
biće pravo interesantno kakav će city biti dogodine, ja baš nešto ne vjerujem njih, mislim da je njihovo prošlo
biće pravo interesantno kakav će city biti dogodine, ja baš nešto ne vjerujem njih, mislim da je njihovo prošlo
- vaučer
#84043 Re: Liverpool FC
Koji sud?
Za apelaciju trebaji novi dokazi i onda apelacija ide isto na komisiju kao i ovaj proces. Nema tužbe CASu i ostalih sranja. Mogu valjda opet tužiti na nekom trećem sudu recimo PL za ‘maltretiranje’, što već rade, ali to ne može promjeniti odluku ove komisije.
-
RJ57
#84044 Re: Liverpool FC
nemam pojma, ogromne pare su u pitanju, ko zna šta će njihovi advokati izvući iz rukava
- drug_profi
#84046 Re: Liverpool FC
Ako ovo večeras ne budu 3 boda, vrijeme je da se zabrinemo za prvo mjesto.
Prosto jer onda necemo dobiti ni Fulham, ni Brighton, ni Chelsea u gostima, a pitanje je kako cemo sa Arsenalom proci.
Dok recimo Arsenal osim Evertona i Liverpula nema tezih utakmica.
Prosto jer onda necemo dobiti ni Fulham, ni Brighton, ni Chelsea u gostima, a pitanje je kako cemo sa Arsenalom proci.
Dok recimo Arsenal osim Evertona i Liverpula nema tezih utakmica.
- vaučer
#84047 Re: Liverpool FC
Aha, jok nećemo dobiti nikog.
Najbolje da odmah smotaju kablove.
Ne znam kakva vas panika hvata majke mi. Pogledam tu i tamo deset minuta kako igra Arsenal i miran sam kao nikad.
Najbolje da odmah smotaju kablove.
Ne znam kakva vas panika hvata majke mi. Pogledam tu i tamo deset minuta kako igra Arsenal i miran sam kao nikad.
- drug_profi
- vaučer
#84049 Re: Liverpool FC
Arsenal neće pobjediti sve do kraja.
Ni blizu.
Ni blizu.
- drug_profi
#84050 Re: Liverpool FC
Neće vjerovatno, ali ima lakše tekme od nas. Ko zna kako se sve može rasplesti.