Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑28/03/2025 21:26
Ako nistq tuce senad po sda sljamu danonocno.
Senad tuče po opoziciji, a podilazi vlasti. Pa jel' to normalno u demokratskom novinarstvu? Kome je on korektiv?
mirota wrote: ↑28/03/2025 21:34
kakav blam od ovih gostiju, mene je stid sebe sta sam slusao, a nisam prekinuo...koja gomila supljaka
I mali koraci su koraci. Jedna stvar koju i oni spomenuše, a protiv njihove perspektive je da se opozicija ne razlikuje puno od Dodika. Ali lijepo je opet biti optimista i vjerovati da će jednog dana nadjačati normalni ljudi.
sumirprimus wrote: ↑28/03/2025 21:26
Ako nistq tuce senad po sda sljamu danonocno.
Senad tuče po opoziciji, a podilazi vlasti. Pa jel' to normalno u demokratskom novinarstvu? Kome je on korektiv?
mirota wrote: ↑28/03/2025 21:34
kakav blam od ovih gostiju, mene je stid sebe sta sam slusao, a nisam prekinuo...koja gomila supljaka
I mali koraci su koraci. Jedna stvar koju i oni spomenuše, a protiv njihove perspektive je da se opozicija ne razlikuje puno od Dodika. Ali lijepo je opet biti optimista i vjerovati da će jednog dana nadjačati normalni ljudi.
Zasto Senad nije postavio ekonomskom magu sa megatrend fakulteta ni jedno pitanje iz ekonomije? Da je bio gost iz sda Senad bi ga resetao,ovako samo prijateljski razgovor.a vojina se itekako ima sta pitat u vezi nakardnih uredbi njega i niksica.
gozila555 wrote: ↑29/03/2025 00:42
Zasto Senad nije postavio ekonomskom magu sa megatrend fakulteta ni jedno pitanje iz ekonomije? Da je bio gost iz sda Senad bi ga resetao,ovako samo prijateljski razgovor.a vojina se itekako ima sta pitat u vezi nakardnih uredbi njega i niksica.
Zato sto Senad nije nikakav novinar, nego interesdzija. Nezavisni novinar reseta, pogotovo vlast. A takvih je sve manje.
Sta kaze fahraon, nekad je sto je drzava slabija institucije su jace. E ja politicara, drzava i jesu institucije, nije drzava hava, nego institucije, organi- zakonodavni, sudski, izvrsni organi odnosno institucije. Jake institucije jaka drzava, slabe institucije slaba drzava. Al eto hajd.
Upecatljiv peformans neboderdzije veceras, ponajbolji momenat ako bas moram izabrat, mi je ipak pred sami kraj bio. Lagano sufliranje sultanovoj stranci, neopazeno prolazi kroz eter info. da su zadnji put skupa sjedili prije 3 god a onda spominje da se sda iza kulisa ponijela vise drzavnicki i manje populisticno u ovoj krizi nego trojka. Jer on zna sta su pricali po privatnim sijelima, a nije sjedio sa njima 3 god.
Znaci ukino sam ga na startu i igrao mahjing i kako vidim ocekivano uvlacenje bakiru u supak...u nadi kojeg glasa na sljedecim izborima......sta god faraon predvidi i kaze da ce viti obicno bude kontra.