Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
#26 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Ne branim HDZ, naravno, ali to za posal valjaj nekom drugom. Već su 12 godina u EUniji. Zapadna demokratija je dno, ali je maksimum koji smo kao civilizacija zasad mogli doseći. Šta bi reko onda za nas, kad ćemo mi tamo? Verujem, bez nas, jer jebo nas, ući ćemo ne zadovoljivši maltene nijedan uvjet jer tako odgovara Materi.
Toliko o tome, niko se ne počeša na spomen serije Zakon!
-
kakavdanakneiskustvu
#27 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
solidna serija, nista vise od togajohnnykola wrote: ↑29/03/2025 03:43 Ne branim HDZ, naravno, ali to za posal valjaj nekom drugom. Već su 12 godina u EUniji. Zapadna demokratija je dno, ali je maksimum koji smo kao civilizacija zasad mogli doseći. Šta bi reko onda za nas, kad ćemo mi tamo? Verujem, bez nas, jer jebo nas, ući ćemo ne zadovoljivši maltene nijedan uvjet jer tako odgovara Materi.
- dječak sa šibicama
#28 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
A sta je Zakon?
Meni je dobra Kud puklo da puklo, vrhunska zajebancija na temu ruralno vs urbano, nije nametljiva i opustena serijica od dvije sezone.
Na granici mi je vec njah, sverc izmedju bih i hrvatske i propusma granica, tanka nije duhovita.
Meni je dobra Kud puklo da puklo, vrhunska zajebancija na temu ruralno vs urbano, nije nametljiva i opustena serijica od dvije sezone.
Na granici mi je vec njah, sverc izmedju bih i hrvatske i propusma granica, tanka nije duhovita.
-
kakavdanakneiskustvu
#29 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
dječak sa šibicama wrote: ↑29/03/2025 19:01 A sta je Zakon?
- dembele
#30 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Mile Kekin nenadmašan u ulozi erotomana u Bitangama i ostali likovi odlični.
Sjeća li se neko serije Bumerang, kada Zuhra glumi povratnika iz Australije i osniva malu lokalnu tv a Kerekeš slika i prilika balkanskih muljatora na odgovornim funkcijama?
Dobra glumačka ekipa i puno različitih karakternih likova, uglavnom jako dobra serija.
Kad je riječ o Večernjoj školi nekako sam još davne 1995 - 96 upratio Pervana na Slavonija TV, kada je bilo struje.
Poslije će se to na HRT i Nova Tv podići na još kvalitetniji nivo. Uglavnom odličan Pervan, nema fule šta god da napravi šteta što više nema epizoda VŠ na YT.
Sjeća li se neko serije Bumerang, kada Zuhra glumi povratnika iz Australije i osniva malu lokalnu tv a Kerekeš slika i prilika balkanskih muljatora na odgovornim funkcijama?
Dobra glumačka ekipa i puno različitih karakternih likova, uglavnom jako dobra serija.
Kad je riječ o Večernjoj školi nekako sam još davne 1995 - 96 upratio Pervana na Slavonija TV, kada je bilo struje.
- dječak sa šibicama
#31 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Ja sam Gazda a ti đava, da me tražiš nemaš prava
Crne mi se misli roje, otpiva si đavle svoje
Duša od čovika
Kad je Gazda prodao dušu đavlu ali Gazda nema duše i sjebe đavla
Crne mi se misli roje, otpiva si đavle svoje
Duša od čovika
Kad je Gazda prodao dušu đavlu ali Gazda nema duše i sjebe đavla
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#32 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
HDZ-ovsko-vatikanski mejnstirm vodi Hrvatsku od osamostaljenja i zaslužan je za ogromnu materijalnu i intelektualnu devastaciju te zemlje od osamostaljenja.johnnykola wrote: ↑29/03/2025 03:43 Ne branim HDZ, naravno, ali to za posal valjaj nekom drugom. Već su 12 godina u EUniji. Zapadna demokratija je dno, ali je maksimum koji smo kao civilizacija zasad mogli doseći. Šta bi reko onda za nas, kad ćemo mi tamo? Verujem, bez nas, jer jebo nas, ući ćemo ne zadovoljivši maltene nijedan uvjet jer tako odgovara Materi.
Pomenuo sam ga jer su pomenute "Vratiće se rode" u kojima glumi predivna pokojna Mira Furlan koja je od strane HDZ-vatikanskog mejnstirma kvalifikovana kao četnikuša a licemjerno komunističko novinarsko g.... Goran Milić kao "velikan hrvatskog novinarstva" , ne želim u glumačkom kontekstu neko g.... poput Milića da navedem kao kontraprimjer jer svi glumci su umjetnici.
Ukoliko je Bugarska u Evropskoj Uniji nema razloga da tamo ne bude ni Hrvatska , zapravo bilo bi jako nepravedno da nije ?
Kriteriji su jasni ?
O nama ćemo možda pisati i baviti se nama onog dana kad neka crvena potjernica trajno istjera Dodika i slične iz naših medija ali to se neće desiti zadugo niti postoji interes za time.
- Sanjarko
#33 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Serbus Zagreb moj.
- johnnykola
- johnnykola
#35 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
-
Messier
#36 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Ja sam to sve gledao.
Osim Pervana i Pescenice gdje sam zivio, nocne more, jajana i ekipe, i svega..meni kad neko kaze da je vrh serija sa Tarikom i Miom Elegovic..odron.
Prebacim da djeca ne gledaju los humor.
Osim Pervana i Pescenice gdje sam zivio, nocne more, jajana i ekipe, i svega..meni kad neko kaze da je vrh serija sa Tarikom i Miom Elegovic..odron.
Prebacim da djeca ne gledaju los humor.
- dječak sa šibicama
-
Messier
#38 Re: Obećana zemlja Željka Pervana i ekipe
Ovo je dobro, Zagorec