Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote: ↑28/03/2025 10:07
Evo ja se radujem da vidim development kroz ovu sezonu.
Znamo kako je počelo sa odnosom snaga.
Vidjećemo kako će završiti.
snijeg_led wrote: ↑29/03/2025 14:24
Ali sta ce ako su ljudi u njega ulozili novac i trud, znanje.
A nasi nista. Ne mozes ocekivati da ce ici pod nasom zastavom.
ma lako je Bati iza monitora palamuditi eto on bi vozio za BiH i za klikere
snijeg_led wrote: ↑29/03/2025 14:24
Ali sta ce ako su ljudi u njega ulozili novac i trud, znanje.
A nasi nista. Ne mozes ocekivati da ce ici pod nasom zastavom.
ma lako je Bati iza monitora palamuditi eto on bi vozio za BiH i za klikere
Ma mislim, treba gledati realno. Mi ga se sad sjetili da ga prozivamo oko zastave. Ipak mora se racunati da on mozda to cita, pa nije lijepo odmah davati neke pretpostavke, a i mozda kritike.
_BataZiv_0809 wrote: ↑29/03/2025 08:59
Bude li vozio pod zastavom navijam za njega
Čisto sumnjam. Švedska ga gura i ulaze u njega bio bi budala da ih se odrekne
Ako bude gledao ko ulaže u njega, ne navijam. Jednostavno je.
Druže pare su ono sto ga je dovelo do ovoga. Pare i talent, ali realno bez para nista. Ljudi kupuju mjesta u F1 sa sponzorima, zasto mislis da je kod njega drugačija situacija? nije talent ala Hamilton pa da se otimaju za njega.
Čisto sumnjam. Švedska ga gura i ulaze u njega bio bi budala da ih se odrekne
Druže pare su ono sto ga je dovelo do ovoga. Pare i talent, ali realno bez para nista. Ljudi kupuju mjesta u F1 sa sponzorima, zasto mislis da je kod njega drugačija situacija? nije talent ala Hamilton pa da se otimaju za njega.
Kao sto vec rekoh, navijam za BiH ne za pare.
Ja ću vala za Dinu, svim srcem. Vjerujem da ce imati negdje na kacigi posvetu Bosni mada nismo ni to zaslužili
Kao sto vec rekoh, navijam za BiH ne za pare.
Ja ću vala za Dinu, svim srcem. Vjerujem da ce imati negdje na kacigi posvetu Bosni mada nismo ni to zaslužili
Dakle Arena će biti iza 1. na Telenachu, teško u aprilu vrlo vjerovatno u maju. Dakle Bahrein i S. Arabija gledati preko nekog strima, a Japan je svakako rano ujutro.