Ko se još sjeća RealAudio Playera?

Woodstock 99ultima_palabra wrote: ↑28/03/2025 16:07 Cuj Lit, jbt kako prelosa era muzike je tad bila![]()
Kad su zajahali Limp Bizkit, Linkin Park i Nickelback tad sam i prestao pratiti novu muziku i presaltao se na 60te i 70te.
pozz generacijo,_BataZiv_0809 wrote: ↑28/03/2025 15:45 Unpopular opinion ali Carmen Electra mi je bolja zenska od Pamele Anderson.
Ne mogu se porediti po slavi, zna se ko je seks simbol 90tih ali uz duzno postovanje da mi deset puta nudis njih dvije, devet puta bi izabrao Carmen.
Eh sto sad ovo pisem...
Sjecam se njenog izlaska u stiklama i crnom kupacem kostimu na stejdz grupe The Offspring cini mi se.
Imao sam je snimljenu na VHS-u i cesto mi je bila na repeat![]()
Danas na instagramu vidim da je to bilo na danasnji dan 2000-te
25 godina
EDIT: Nije Offspring nego Lit
_BataZiv_0809 wrote: ↑28/03/2025 15:45 Unpopular opinion ali Carmen Electra mi je bolja zenska od Pamele Anderson.
Ne mogu se porediti po slavi, zna se ko je seks simbol 90tih ali uz duzno postovanje da mi deset puta nudis njih dvije, devet puta bi izabrao Carmen.
Eh sto sad ovo pisem...
Sjecam se njenog izlaska u stiklama i crnom kupacem kostimu na stejdz grupe The Offspring cini mi se.
Imao sam je snimljenu na VHS-u i cesto mi je bila na repeat![]()
Danas na instagramu vidim da je to bilo na danasnji dan 2000-te
25 godina
EDIT: Nije Offspring nego Lit
I onaj Creed... kad se sjetimultima_palabra wrote: ↑28/03/2025 16:07 Cuj Lit, jbt kako prelosa era muzike je tad bila![]()
Kad su zajahali Limp Bizkit, Linkin Park i Nickelback tad sam i prestao pratiti novu muziku i presaltao se na 60te i 70te.
Auuuuuu dje me nadjeSociolog wrote: ↑02/04/2025 15:35 pozz za raju s forumu, sto smo nekad izlazili u Boeme , kod Vojvode...ovako je nekad bilo onomad
https://youtu.be/Ge20L156nM4?si=H86OKBIibJBuEgio![]()
![]()
Svaka era ima svoju "lošu" muziku koja se uzdigne na krilima mladih, a na razočarenje starijih. Nisu ni Beatlesi šezdesetih bili toliko omiljeni među populacijom od 30+.ultima_palabra wrote: ↑28/03/2025 16:07 Cuj Lit, jbt kako prelosa era muzike je tad bila![]()
Stoji to, ali su 90te bile odlicna era u muzici pa je prelaz bio bolnijiTito_i_Partija wrote: ↑03/04/2025 18:17Svaka era ima svoju "lošu" muziku koja se uzdigne na krilima mladih, a na razočarenje starijih. Nisu ni Beatlesi šezdesetih bili toliko omiljeni među populacijom od 30+.ultima_palabra wrote: ↑28/03/2025 16:07 Cuj Lit, jbt kako prelosa era muzike je tad bila![]()
Kad su zajahali Limp Bizkit, Linkin Park i Nickelback tad sam i prestao pratiti novu muziku i presaltao se na 60te i 70te.![]()
Ja bi opet radije sluš'o sve ove što si gore nabroj'o nego Jalu i Bubu, naprimjer...al' da pitam recimo svoje bratiće? Ma jok, nema govora.![]()
Nismo na to mislili, govorimo o rasponu bukvalno 2-3 godine, nisu u pitanju stari i mladi, generacije isl. vec neki glitch u stvaralastvu se desio jednostavno.Tito_i_Partija wrote: ↑03/04/2025 18:17Svaka era ima svoju "lošu" muziku koja se uzdigne na krilima mladih, a na razočarenje starijih. Nisu ni Beatlesi šezdesetih bili toliko omiljeni među populacijom od 30+.ultima_palabra wrote: ↑28/03/2025 16:07 Cuj Lit, jbt kako prelosa era muzike je tad bila![]()
Kad su zajahali Limp Bizkit, Linkin Park i Nickelback tad sam i prestao pratiti novu muziku i presaltao se na 60te i 70te.![]()
Ja bi opet radije sluš'o sve ove što si gore nabroj'o nego Jalu i Bubu, naprimjer...al' da pitam recimo svoje bratiće? Ma jok, nema govora.![]()
Digla_da_kreci wrote: ↑01/03/2025 09:59![]()
![]()
Grunge je ubila preeksponiranost i razvodnjavanje koje je dovelo do pojavljivanja bendova koji su bili kopije. A Nirvana se već sa In Utero
https://www.index.hr/mobile/magazin/cla ... 57691.aspxKako je izgledao koncert čiji je svjetski rekord srušio Thompson