Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MehmedPasaMoric wrote: ↑28/03/2025 15:00
Hrvati i humor ko Egipicani i skijanje, nidze veze s vezom
veze ti nemas,pa bitange i princeze su bolja humoristicka serija od svih bh posljeratnih humoristickih serija,isto tako i pervanova vecernja skola je bolja od bilo koje bh serije.
bh ima olimpijske planine,pa opet nema ni jednog skijasa da nesto osvoji,dok hrvatska ima brdo sljeme i gle cuda dala ollimpijske sampione.idi gledaj vizu za buducnost
Vecernja skola odlicna, ovo bas i nisam gledao a hvalili mnogi, mislim Obecanu zemlju.
Pervan odlican komicar, premda dzoni Radovana treceg i jos neke stend ap komicare, ali dobar je.
Sad se povukao vec dvije tri godine, operacija srca i zena mu je bolesna.
Bitange i princeze odlicna serija, realno bolje od svega sto smo mi u BiH napravili, sa izuzetkom NMK ali ona budaletina od Moamera je sve to kompromitovao.
veze ti nemas,pa bitange i princeze su bolja humoristicka serija od svih bh posljeratnih humoristickih serija,isto tako i pervanova vecernja skola je bolja od bilo koje bh serije.
meni su te dvije bolje i od bilo koje humoristične serije iz srbije u zadnjih 30 godina
vecernja skola se spontano snimimala,nista nisu planirali,bukvalno kao sto smo gledali,pervan dodje u ucionicu i zada im temu, koju niko sem njega nije znao unaprijed.
gozila555 wrote: ↑28/03/2025 16:08
vecernja skola se spontano snimimala,nista nisu planirali,bukvalno kao sto smo gledali,pervan dodje u ucionicu i zada im temu, koju niko sem njega nije znao unaprijed.
bh ima olimpijske planine,pa opet nema ni jednog skijasa da nesto osvoji,dok hrvatska ima brdo sljeme i gle cuda dala ollimpijske sampione.idi gledaj vizu za buducnost
Ne razumijem zasto si se toliko upalio da si morao dva puta za redom da me citiras u dva razlicita posta Za mene je Hrvatski humor qrac na biciklu, za tebe je savrsenstvo i to je to, opusti se
Ne razumijem zasto si se toliko upalio da si morao dva puta za redom da me citiras u dva razlicita posta Za mene je Hrvatski humor qrac na biciklu, za tebe je savrsenstvo i to je to, opusti se
nije savrsenstvo,ali dao sam ti jednu bitangu i princezu, koju su svi pohvalili da je najbolja serija u ex ju nakon rata. a ti idalje uzivaj u vizi za buducnost idi prati turske sapunice paša
Slazem se, odlična serija, uzivao sam u Kazinim genijalnim idejama i zaključcima, Gazdinom mudrošću i namazanošću, itd..Meni ni Zauvijek susjedi nije losa, ali ipak level nize. Međutim, kad je bivsa Yuga u pitanju, Vratit će se rode su vrh, pa tek sve ostalo.
last mohicans wrote: ↑28/03/2025 17:45
Slazem se, odlična serija, uzivao sam u Kazinim genijalnim idejama i zaključcima, Gazdinom mudrošću i namazanošću, itd..Meni ni Zauvijek susjedi nije losa, ali ipak level nize. Međutim, kad je bivsa Yuga u pitanju, Vratit će se rode su vrh, pa tek sve ostalo.
da vratice se rode odlicna,ali nije ona cista humoristicka serija,ima tu dosta i drame.bitange su ipak sitcom
last mohicans wrote: ↑28/03/2025 17:45