Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giovanni008 wrote: ↑27/03/2025 20:53
Gdje u Sa kupiti najjeftiniji televizor?
Znaci gdje kupiti nov srednje velicine tv, gdje je kvalitete totalno nebitan, znaci sto jeftiniji...
Vidi more bit da ima šta u Škafi
Zar još postoji Škafa
Da !
A moj je odgovor je više retorički , jel čojk bi valjda prvo trebao definisati šta je to "TV srednje veličine", da ne idemo dalje u njegovo pitanje...
32 inča, ili 55 ili ...
muha_sa wrote: ↑27/03/2025 21:03
Nasmijo si me sa Škafom
Krenuli starim putem u Kiseljak i hajd da svratimo nako u Škafu--prije zbrisah neg udjoh
Ima Škafa radnju i na Kobiljoj Glavi , uz glavnu cestu , malo prije Adilbegove džamije....kad sad spomenuh tu džamiju , tu mi je šega jer na 20m od nje , skoro da dijele isti zid je Premijer kladionica
Nasmijo si me sa Škafom
Krenuli starim putem u Kiseljak i hajd da svratimo nako u Škafu--prije zbrisah neg udjoh
Ima Škafa radnju i na Kobiljoj Glavi , uz glavnu cestu , malo prije Adilbegove džamije....kad sad spomenuh tu džamiju , tu mi je šega jer na 20m od nje , skoro da dijele isti zid je Premijer kladionica
Godinama prolazim Kobilecom kad krenem na rintanje u Hotonj nikad vidio nisam Škafu--evo i danas išo--jeba me zastoj zbog trolejbuske mreže koju postavljaju sljedeci put maksuz stanem kod pekare da vidim Škafu
Nasmijo si me sa Škafom
Godinama prolazim Kobilecom kad krenem na rintanje u Hotonj nikad vidio nisam Škafu--evo i danas išo--jeba me zastoj zbog trolejbuske mreže koju postavljaju sljedeci put maksuz stanem kod pekare da vidim Škafu
Znaci gdje kupiti nov srednje velicine tv, gdje je kvalitete totalno nebitan, znaci sto jeftiniji...
Daj još podataka , koja ti je to veličina koju si zamislio , koliko si spreman istresti love ????
Ima i tema o TV aparatima , napiši i tamo , ima dobro upućenih ljudi
Mislim da je Bingo sa telefunken modelima najjeftiniji.
Neki dan u peniju vidjoh nakav tv 85" 999KM, tako da ovi manji vjerovatno idu za smjesnu cijenu. Neka je marka nikad cuo.
Ja sam u domodu kupio fox za 329KM to je bilo najjeftinije tad za naci u sa. 32"
Daj još podataka , koja ti je to veličina koju si zamislio , koliko si spreman istresti love ????
Gdje mogu dijete od 2,5 godine odvesti na sisanje? Sisanje je smrt, neprijatelj najveci, moja kosa koja nece nikad vise narasti i tako, pa bi mi trebao neki frizer koji ima zivaca i da ga zabavi necim
Ja ako ga budem jos jednom sisao, na celavo ide i to vezan za stolicu
made_in_sarajevo wrote: ↑28/03/2025 19:12
Gdje mogu dijete od 2,5 godine odvesti na sisanje? Sisanje je smrt, neprijatelj najveci, moja kosa koja nece nikad vise narasti i tako, pa bi mi trebao neki frizer koji ima zivaca i da ga zabavi necim
Ja ako ga budem jos jednom sisao, na celavo ide i to vezan za stolicu