Užas. Ima li barem šanse da zadrže tj. preimenuju ove njihove aplikacije? Glupo je kupiti nešto što je dobro, pa to isto izbaciti iz upotrebe.
Nego @Telemach da li će vašom prodajom BH Telekom mijenjati i sve uređaje koje već imamo za internet i tv?
Moderator: Benq
Užas. Ima li barem šanse da zadrže tj. preimenuju ove njihove aplikacije? Glupo je kupiti nešto što je dobro, pa to isto izbaciti iz upotrebe.
Nema šanse. Nisu kupili EON platformu (niti ima logike da je kupe kad se koristi u više država, u svakoj drugi vlasnik). Neko ce vrijeme sigurno ostati sve kako jeste pa ce onda morati naći alternativnu platformu.dacha bosanac wrote: ↑26/03/2025 17:17Užas. Ima li barem šanse da zadrže tj. preimenuju ove njihove aplikacije? Glupo je kupiti nešto što je dobro, pa to isto izbaciti iz upotrebe.
Nego @Telemach da li će vašom prodajom BH Telekom mijenjati i sve uređaje koje već imamo za internet i tv?
A, pošto ne pratim BH Telekom oko njihovih aplikacija i opcija, je l' to oni nemaju nešto slično EON aplikaciji preko koje se može gledati tv ili pak imaju?dzenanalic22 wrote: ↑26/03/2025 17:20 Nema šanse. Nisu kupili EON platformu (niti ima logike da je kupe kad se koristi u više država, u svakoj drugi vlasnik). Neko ce vrijeme sigurno ostati sve kako jeste pa ce onda morati naći alternativnu platformu.
Zdravo @Qler,Qler wrote: ↑26/03/2025 17:25 @Telemach pitanje, ako sad u aprilu ostanemo bez sport kluba, bez F1, a plaćamo to sve i sve je to naglašeno da je kao razlog što vas i imamo, šta će biti ako ostanemo bez ovoga? Kako da sad gledam F1? Da dodatno plaćam arene, ili F1 live? Malo ovako plaćamo pa da i to nakalemimo do novog poskupljenja usluge i smanjenja ponude? I ima li neko grace period da se predomislim od potpisivanja ugovora da ga poništi, jer ako nemam F1, realno ne trebaju mi TV kanali nikako...
Zdravo @dacha bosanac,dacha bosanac wrote: ↑26/03/2025 17:17Užas. Ima li barem šanse da zadrže tj. preimenuju ove njihove aplikacije? Glupo je kupiti nešto što je dobro, pa to isto izbaciti iz upotrebe.
Super ako tako bude. I trebalo bi za one koji su se opredjelili da godinama plaćaju te usluge.
Ali sport klub prava prenosa prenosi na arena sport u BiH i Srbiji, samo sport u EU ostaje sa pravima koja ima.
ako se kod nas promjena ne desi 1.4 vec lupam 1.6 sk ce imati taj sport samo za hrvatsku a ako nas TM ne bude imao arene a bude jos imao SK kanale taj sport ce se zatamnjivat kao sto se sada zatamjuju SK i nova sport u odredjenim terminima.
Tako jeMTV wrote: ↑26/03/2025 19:42ako se kod nas promjena ne desi 1.4 vec lupam 1.6 sk ce imati taj sport samo za hrvatsku a ako nas TM ne bude imao arene a bude jos imao SK kanale taj sport ce se zatamnjivat kao sto se sada zatamjuju SK i nova sport u odredjenim terminima.
Zdravo @pametnjakovic1987,pametnjakovic1987 wrote: ↑26/03/2025 20:54 Evo da ne bude da raja samo piše negativno o Telemachu, da kažem koju lijepu riječ o istom.
Naime u ovom jeku ludila akvizicije/prodaje, odlučio sam uvesti uslugu EON duo, te potpisati ugovor na 2g, prvenstveno zbog brzog interneta koji mi coax-om isporučuje 200 Mbps, a i zbog F1.
Moram pohvaliti korisničku podršku, koja mi je isti dan pomogla u vezi aplikacije, što se tiče podrške stvarno su vjekovima ispred BHT-a.
Nadam se samo da na kraju nećemo ostati uskraćeni za pojedine sportske prenose.
Eto, na kraju imam i BHT i Telemach, s nestrpljenjem čekam početak Aprila, da vidim jesam li se za*ebao ili povukao dobar potez.![]()
Ubrzo ćemo kako stvari stoje svi biti pod BHT sviđalo nam se to ili ne. Kako i koliko dugo će dosadašnji TM servisi frcerati, vidjećemo.pametnjakovic1987 wrote: ↑26/03/2025 20:54 Evo da ne bude da raja samo piše negativno o Telemachu, da kažem koju lijepu riječ o istom.
Naime u ovom jeku ludila akvizicije/prodaje, odlučio sam uvesti uslugu EON duo, te potpisati ugovor na 2g, prvenstveno zbog brzog interneta koji mi coax-om isporučuje 200 Mbps, a i zbog F1.
Moram pohvaliti korisničku podršku, koja mi je isti dan pomogla u vezi aplikacije, što se tiče podrške stvarno su vjekovima ispred BHT-a.
Nadam se samo da na kraju nećemo ostati uskraćeni za pojedine sportske prenose.
Eto, na kraju imam i BHT i Telemach, s nestrpljenjem čekam početak Aprila, da vidim jesam li se za*ebao ili povukao dobar potez.![]()
Zdravo @Gizmo967,