Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste ovo auto od gazde manchestera (ratklif il kako vec), i ja sam sad bas guglao jer jedini Ineos za koji sam cuo je ta hemijska kompanija. I onda vidim da je 2016 napravio ovaj auto brend, od nule.
Navodno kada se originalni Defender prestao proizvoditi, on tražio od LR da otkupi licencu i nastavi proizvodnju. Oni odbili i on se zainatio pa napravio Ineos. Vanserijski terenac, strašne sposobnosti, a i sirov kao klasični Defender. Kome treba jedan od najprohodnijih čistokrvnih terenaca, na pravoj je adresi.
citroen xm wrote: ↑18/03/2025 15:24
Navodno kada se originalni Defender prestao proizvoditi, on tražio od LR da otkupi licencu i nastavi proizvodnju. Oni odbili i on se zainatio pa napravio Ineos. Vanserijski terenac, strašne sposobnosti, a i sirov kao klasični Defender. Kome treba jedan od najprohodnijih čistokrvnih terenaca, na pravoj je adresi.
kome treba najprohodniji terenac stavi BMW motor u Pajero
Ne znam zasto Stelantis ne objedini sve trendove pod jednog zastupnika. Ok, vjerovatno imaju neki ugovori koji se trebaju poštovati, ali zar nije logično da se cijela grupacija prodaje na jednom mjestu.
Da, Opel je izgubio zastupnika u Sarajevu, federalnom dijelu, ako računamo da je Nešković u RS.
Veliki je dio tržišta u SA, tako da sam samo čekao gdje će "uskrsnuti".
Nije kod svih grupacija, sve na jednom mjestu...mislim da nema ni VW sve Audija, VW, Skodu i Seata na jednom mjestu, obično su odvojeni saloni...
Peugeot i Citroen dok su bili PSA, ne sjećam se da su igdje bili zajedno...
sime_cipol wrote: ↑26/03/2025 12:02
Ne znam zasto Stelantis ne objedini sve trendove pod jednog zastupnika. Ok, vjerovatno imaju neki ugovori koji se trebaju poštovati, ali zar nije logično da se cijela grupacija prodaje na jednom mjestu.
U vecini EU su ukinuli salone, zinula guzica na ideju direktne prodaje.