Nisam znao da je Komsic izabran glasovima Bosnjaka za clana Predsjednistva 1990, pa onda ZBOG TOGA proglasise Herceg Bosnu krajem 1991!Thorgerson wrote: ↑25/03/2025 23:34Meni je ponekad jasno fkt zasto nas smatraju tupim. Steta je samo sto je ustav nase drzave napisan na engleskom, nespretno preveden i onda dat tupanima sa ga tumace kako njima odgovara.Didier wrote: ↑25/03/2025 22:21Pa i nije fer.
Ako ti neko govori 20 godina da ga to nervira, zbog čega to i dalje radimo? Zato da bi alkoholičar Komšić imao platu? Da bi HDZ doveo od 40 do 150 hiljada glasova u tih 20 godina? Da bi nekoga udarao po prstima?
Daj nam objasni, ti ili nego od ovih što i dalje svršavaju na df i lažnog patriotu Željka Komšića.
Dakle. Citirani iz Ustava.Članovi Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog i bošnjačkog naroda biraju se izravno s područja entiteta Federacije Bosne i Hercegovine, a član Predsjedništva iz reda srpskog naroda bira se izravno s područja entiteta Republike Srpske.Je li imas sposobnost da shvatis sta ovdje pise? Pretpostavimo da ne, jer inace ne bi napisao ovaj gore post.Members of the Presidency shall be directly elected in each Entity (voters in the Federation voting for the Bosniak and Croat Members, and voters in the Republika Srpska voting for the Serb Member), in accordance with an election law to be adopted by the Parliamentary Assembly.
Ne bira hrvatima niko clana predsjednistva. Pise gore fino na bosanskom, a i na engleskom jos jasnije. Iz federacije se bira direktno - jedan bosnjak i jedan hrvat. Sta tebi tu nije jasno? Ne pise nigdje da bosnjak predstavlja samo bosnjake. Ne pise nigdje pogotovo ko za koga moze da glasa.
Dakle, ti i pajdasi iz HDZ-a bi htjeli da ukinete pravo glasa svim ljudima (ljudima ponavljam, koji su: ostali, srbi, albanci, romi, jevreji i da vecinom bosnjaci, pa i hrvati) koji zele da glasaju za koga oni hoce. Vi bi da se u ustav ugradi da hrvatski clan predajednistva mora biti approved by hdz? Jel to?
Da se razumijemo, Zeljko jeste ovo sve zasrao. On, kao hrvat, trebao je da stiti interese hrvata naravno, te ostalih gradjana. Trebao je da obilazi hercegovinu, a ne da vodi rat s njima. Trebao je da zblizava odnose s hrvatskom, a ne da ih kao lupa po prstima il koga vec, te prijeti i slicne budalastine. To nije vidjelo diplomatije. Tu se u svemu slazem.
Medjutim, ako sutra bude na listi neki hrvat, i ako ja zelim da glasam za njega pa ne moze mi hdz to zabraniti jbt.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
BAK-eV
#20901 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
A_A_AKCIJA
#20902 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dakle, tačno kako sam i mislio.
Tvoja ideja je miks neobrazovanosti i šiljenja za SDA poput tipičnog dijaspora što gleda Hayat.
Savjet na nivou, tuđim qurtzem gloginje.
Za ovo što predlažeš moraš biti za Dodika i SDA, da bi predložio.
Prvo, Dodik je prekršio zakon. Situacija čista ko suza. Samo se držati procedure i nema nikakve šanse da se izvuče. Nikakve.
I ti umjesto da ga strpljivo privedeš pravdi i završiš mu karijeru, predlažeš da rastežemo naše tumačenje zakona, pa da ga hapsimo kako god.
I time ga u najboljem slučaju spasimo zatvora, jer jedna počinjena greška u procesu ga oslobađa na suđenju. Pogledaj slučaj Fikro malina za više detalja.
Drugo, Dodik bi platio milionima prolijevanje krvi i sukob. To je u njegovom interesu, jer ga samo sukob može spasiti zatvora. Samo sukob može vratiti Srbe da ga podrže, jer je to najbolji način homogenizacije naroda, isproban bezbroj puta.
Sukob znači pozivanje na mir sukobljenih strana i pružanje ruke Dodiku jer onda postajemo svi isti.
Uvođenje SDA i ostalih smo već diskutovali, ali ti očito ne poznaješ dovoljno državu za koju bi dijelio savjete
Gdje bi uveo druge stranke, tj SDA. U VM imaju tri pozicije. Na koju bi stavio koga?
Koga iz SDA umjesto Konakovića, Heleza ili Forte?
Šta bi time postigao?
Šta su oni propustili da urade?
Ili možda da u federaciji ubacimo SDA, iako federacija nema nikakve veze sa ovim?
Kada bolje razmislim, već sam te ovo sve pitao, a ti si elegantno izbjegao odgovor.
-
BAK-eV
#20903 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kako znamo da je MUP RS rizik?Johny12 wrote: ↑26/03/2025 00:23 Plus Akcija, sam si priznao da regularna policija smatra da je hapsenje visok rizik
Sta rade normalne drzave sa takvim odmetnikom s takvim rizikom?
Nece da ide dobrovoljno, ne mozes ga hapsit zbog male armije razbojnika koji su snjim? Onda ides na “kill”
Ameri znaju i kad u wc ide, dali bi ti podatke kad je u helikopteru, pa onda obori. U datim uvjetima potpuno opravdano.
Samo kad bi Dino muda imao……
-
A_A_AKCIJA
#20904 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Filmovi nisu edukacioni materijal.
Jesi li ti normalan, ili je 12 broj godina u tvom niku?
Ovo što predlažeš je terorizam i rušenje vlastite države.
Ti fakat ne kontaš šta znači tvoja ideja i kakve bi efekte imala.
-
Johny12
#20905 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A da ja tebi dam odgovor, da li bi ti isti ozbiljno prihvatio? Iskreno?Thorgerson wrote: ↑26/03/2025 00:35Da li bi se ti vratio da branis drzavu u tom slucaju, u slucaju da krene belaj?Johny12 wrote: ↑26/03/2025 00:23 Plus Akcija, sam si priznao da regularna policija smatra da je hapsenje visok rizik
Nece da ide dobrovoljno, ne mozes ga hapsit zbog male armije razbojnika koji su snjim? Onda ides na “kill”
Ameri znaju i kad u wc ide, dali bi ti podatke kad je u helikopteru, pa onda obori. U datim uvjetima potpuno opravdano.
Iskreno?
Jer pazi, ti si u poziciji da razmisljas o ovome kao kad ja sad razmisljam o Ukrajini. Ok, mislim naravno nije bas isto, ovo je tvoja drzava, ali ono.. na sigurnoj si udaljenosti.
I ja da sam vani, pa iskreno navijao bih da se nesto desava, neka akcija.
Medjutim mi koji smo ovdje, ne zelimo nikakve naprasne akcije koje mogu dovesti do velikog sranja. Sad ja ne znam sta vama tu nije jasno. Svaka takva neozivljna akcija bi njima pogodovala. Nama ne. Jer drzava nece propasti, onaj gore sto pise o bezviznom rezimu de ba uozbiljite se.
Sto se tice rizika rata, napisao sam ti da Dino ne treba mene pitati, kolega, imas opoziciju u vlastitom narodu, prilicno veliku, mislim da ti je sda najvise glasova odnijela od svih pojedinacnih stranaka. Imas druge stranke, imas nestranacku opoziciju. Sve unutar naseg nacionalnog korpusa. (I po deseti put nisam sda bot, mislim da mi vjerujes jer znas odakle pisem).
Ako ces odlucivati o tako monumentalnim stvarima, stvori konsenzus unutar nacionalnog korpusa. Pruzi ruku drugima, ne govorim o dijaspori vec u BiH.
Nakon toga vidi da li ima nacionalni koncenzus i da li “nema mirnog raspada”. Mozda ga ima, mozda vecini nije ni bitno. Ne znam, al ne odlucuj ispred svih ako ne predstavljas sve.
Ako moze mirni razlaz, hajmo definisati novu poziciju. Hajmo razmotriti iducu krizu sa hrvatima koja svakako nakon sto vide ovo dolazi.
Sta mi zelimo? Sta smo spremni dati za to sto zelimo? Sta imamo dati i da li je dovoljno?
-
Johny12
#20906 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
On the same page!Styling wrote: ↑26/03/2025 00:38Svi se boje hapšenja zbog potencijalnih sukoba i žrtava. Pripadnici MUP RS koji su spremni da se zbog Mileta žrtvuju kako bi ga zaštitili i negirali državne insritucije i naredbe su sami tako izabrali. Zbog toga su krivično odgovorni. Ako su spremni da zbog njega ginu, so be it.Johny12 wrote: ↑26/03/2025 00:23 Plus Akcija, sam si priznao da regularna policija smatra da je hapsenje visok rizik
-
A_A_AKCIJA
#20907 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Odmori od foruma, iskren savjet
Količina gluposti koju si napisao je izvan gabarita i mogućnosti normalnog čovjeka da ti se objašnjava korak po korak koliko je glupo ovo što pišeš.
Moraš imati minimum znanja za neke stvari.
-
Johny12
#20908 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Na zalost sa tobom ne mogu vise jer imas mentalitet : “ako ne mogu ja ne moze niko”A_A_AKCIJA wrote: ↑26/03/2025 00:41Dakle, tačno kako sam i mislio.
Tvoja ideja je miks neobrazovanosti i šiljenja za SDA poput tipičnog dijaspora što gleda Hayat.
Savjet na nivou, tuđim qurtzem gloginje.
Za ovo što predlažeš moraš biti za Dodika i SDA, da bi predložio.
Prvo, Dodik je prekršio zakon. Situacija čista ko suza. Samo se držati procedure i nema nikakve šanse da se izvuče. Nikakve.
I ti umjesto da ga strpljivo privedeš pravdi i završiš mu karijeru, predlažeš da rastežemo naše tumačenje zakona, pa da ga hapsimo kako god.
I time ga u najboljem slučaju spasimo zatvora, jer jedna počinjena greška u procesu ga oslobađa na suđenju. Pogledaj slučaj Fikro malina za više detalja.
Drugo, Dodik bi platio milionima prolijevanje krvi i sukob. To je u njegovom interesu, jer ga samo sukob može spasiti zatvora. Samo sukob može vratiti Srbe da ga podrže, jer je to najbolji način homogenizacije naroda, isproban bezbroj puta.
Sukob znači pozivanje na mir sukobljenih strana i pružanje ruke Dodiku jer onda postajemo svi isti.
Uvođenje SDA i ostalih smo već diskutovali, ali ti očito ne poznaješ dovoljno državu za koju bi dijelio savjete
Gdje bi uveo druge stranke, tj SDA. U VM imaju tri pozicije. Na koju bi stavio koga?
Koga iz SDA umjesto Konakovića, Heleza ili Forte?
Šta bi time postigao?
Šta su oni propustili da urade?
Ili možda da u federaciji ubacimo SDA, iako federacija nema nikakve veze sa ovim?
Kada bolje razmislim, već sam te ovo sve pitao, a ti si elegantno izbjegao odgovor.
Sto se ovo duze oteze posljedice po drzavu su gore. Do momenta kada sastave neki deal i kad te sef plati da spinujes novu realnost.
Samo nakon tog deala nista nece biti isto jer ce svi znati da bosnjaci blefiraju
-
Johny12
#20909 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne. Sef i ti nemate ideja, nemate maste, nemate muda, u kratko nemate leadershipA_A_AKCIJA wrote: ↑26/03/2025 00:44Filmovi nisu edukacioni materijal.
-
A_A_AKCIJA
-
A_A_AKCIJA
#20911 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sjedi i gledaj kako nema.Johny12 wrote: ↑26/03/2025 00:51Ne. Sef i ti nemate ideja, nemate maste, nemate muda, u kratko nemate leadershipA_A_AKCIJA wrote: ↑26/03/2025 00:44Filmovi nisu edukacioni materijal.
U međuvremenu kreni od Wikipedije i nešto nauči o državi
To ti je najpametnije.
-
Johny12
#20912 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Il da ne pisem na egleskom vec na starom bosanskom, sef ti je bilmez
-
Novak20
#20913 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Glede boldiranog, nije Željko sve ovo zas.ao nego oni koji su ga birali za člana Predsjedništva BiH u zadnja dva mandata.Thorgerson wrote: ↑25/03/2025 23:34 ..........
..........
Je li imas sposobnost da shvatis sta ovdje pise? Pretpostavimo da ne, jer inace ne bi napisao ovaj gore post.
Ne bira hrvatima niko clana predsjednistva. Pise gore fino na bosanskom, a i na engleskom jos jasnije. Iz federacije se bira direktno - jedan bosnjak i jedan hrvat. Sta tebi tu nije jasno? Ne pise nigdje da bosnjak predstavlja samo bosnjake. Ne pise nigdje pogotovo ko za koga moze da glasa.
Dakle, ti i pajdasi iz HDZ-a bi htjeli da ukinete pravo glasa svim ljudima (ljudima ponavljam, koji su: ostali, srbi, albanci, romi, jevreji i da vecinom bosnjaci, pa i hrvati) koji zele da glasaju za koga oni hoce. Vi bi da se u ustav ugradi da hrvatski clan predajednistva mora biti approved by hdz? Jel to?
Da se razumijemo, Zeljko jeste ovo sve zasrao. On, kao hrvat, trebao je da stiti interese hrvata naravno, te ostalih gradjana. Trebao je da obilazi hercegovinu, a ne da vodi rat s njima. Trebao je da zblizava odnose s hrvatskom, a ne da ih kao lupa po prstima il koga vec, te prijeti i slicne budalastine. To nije vidjelo diplomatije. Tu se u svemu slazem.
Medjutim, ako sutra bude na listi neki hrvat, i ako ja zelim da glasam za njega pa ne moze mi hdz to zabraniti jbt.
-
A_A_AKCIJA
#20914 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da, to kažu i SDA i Dodik
Možda da se makneš iz toga društva, pa te neću marisati.
A Dino mi nije šef, da pratiš forum znao bi da sam privatnik i politički aktivist u NiPu. To radim iz uvjerenja jer volim ovu državu.
A taj isti Dino je u nepune tri godine skinuo skalp Bakiru i Dodiku.
Riješio nas govana ko niko do sada, a nije ni mandat ispucao
Naravno, to ne isključuje tvoju emotivnu reakciju, nisi jedini, skičanje je horsko
-
svi u napad
#20915 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da ponovimo onu staru "ne diraj Sokcu u pare, Srbinu u vlast i Bosnji u kahvu." Pa onda ide ona nasa doro poznata "nicija nije do zore trajala" koja lijepo upucuje da ce i Dodo jednog dana umrijet. E sad sto mi ne znamo sta ce biti sa drzavom dok Dodo umre je drugi par opanaka. Prvo smo cekali 15 mart pa se nista ne desi a sad cekamo da prodju Ramazan i Bajram, poslije cemo cekati kao pravi dobri susjedi i komsije da prodju njihovi Uskrsi (nemoj da ih uznemiravamo a sto oni nas izludjuju to je dobro za nas pritisak i zivce) i dlanom od dlan eto nam 1 Maj dodje te bi vala bio red i da se malo cevapa na miru izrostilja jer nemamo love za janje.
Dok mi tako iskafendisemo i protabirimo svjetsku politiku Dodo ce postaviti svoj MUP na granice i sta cemo onda? Naravno onda cemo traziti pomoc od MZ jer su oni "duzni" poslati vojsku da nas odbrani. Da smo tako mislili i cekali u ratu ne bi bilo Bosne. Onako usput sta mislite da mi posaljemo nasu djecu u ispomoc Palestini, Ukrajini ili Jemenu jer i tamo treba MZ pogotovo muslimani da pomognui rjese njihove probleme. Ameri obecali Gorbacovu da se NATO nece siriti kad se Njemacke ujedine i obecanje ludom radovanje, pa bi tako ne daj boze neko iz nove administracije mogao zaboravit da su oni cuvari i garant Dejtona tj. nezavisnosti i cjelovitosti BiH.
Koliko nas je post usporio i uspavao najbolji su primjer odugovlacenje slanja crvenih potjernica te ne preduzimanje nikakvih radnji protiv policajaca na granici koji su propustili djelovati (ne samo da ih nisu pokusali hapsiti nego ih uopste nisu ni vidjeli). Dakle gops. Campara vi kao tuzilac a onda i njihov pretpostavljeni ste duzni bili preduzeti zakonske mjere odmah po saznanju ovih radnji. Ne trebaju vam kamere imate spisak ljudi koji su radili u tim smjenama. Priznajem da je tesko uhapsiti Dodika jer postoje odredjeni rizici ali recimo uhapsiti i privesti komandira policije iz Zvornika je vjerujte ko kupiti kili voca na pijaci. Dovoljna su 3 covjeka da taj posao urade.
Nasa pasivnost u ovom udaru na drzavu izaziva letargiju, gubitak povjerenja u drzavu i dodatni odlazak u inostranstvo patriotski orjentisanih ljudi dok Dodikove akcije i radnje jos vise jacaju fasizam i separatizam kod Srba jer oni za razliku od nas vide da kod njih neke stvari funkcionisu i gotovo svi kad govore o RS govore o drzavi. Tuzno je da za ovih 30 godina nismo iznjedrili nekog pametnog i postenog politicara na nasoj strani jer objektivno sadasnja granitura (i oni koji su vladali i oni koji sad vladaju) politicara nije ni za mjesni zajednicu. Zivjeli.
Dok mi tako iskafendisemo i protabirimo svjetsku politiku Dodo ce postaviti svoj MUP na granice i sta cemo onda? Naravno onda cemo traziti pomoc od MZ jer su oni "duzni" poslati vojsku da nas odbrani. Da smo tako mislili i cekali u ratu ne bi bilo Bosne. Onako usput sta mislite da mi posaljemo nasu djecu u ispomoc Palestini, Ukrajini ili Jemenu jer i tamo treba MZ pogotovo muslimani da pomognui rjese njihove probleme. Ameri obecali Gorbacovu da se NATO nece siriti kad se Njemacke ujedine i obecanje ludom radovanje, pa bi tako ne daj boze neko iz nove administracije mogao zaboravit da su oni cuvari i garant Dejtona tj. nezavisnosti i cjelovitosti BiH.
Koliko nas je post usporio i uspavao najbolji su primjer odugovlacenje slanja crvenih potjernica te ne preduzimanje nikakvih radnji protiv policajaca na granici koji su propustili djelovati (ne samo da ih nisu pokusali hapsiti nego ih uopste nisu ni vidjeli). Dakle gops. Campara vi kao tuzilac a onda i njihov pretpostavljeni ste duzni bili preduzeti zakonske mjere odmah po saznanju ovih radnji. Ne trebaju vam kamere imate spisak ljudi koji su radili u tim smjenama. Priznajem da je tesko uhapsiti Dodika jer postoje odredjeni rizici ali recimo uhapsiti i privesti komandira policije iz Zvornika je vjerujte ko kupiti kili voca na pijaci. Dovoljna su 3 covjeka da taj posao urade.
Nasa pasivnost u ovom udaru na drzavu izaziva letargiju, gubitak povjerenja u drzavu i dodatni odlazak u inostranstvo patriotski orjentisanih ljudi dok Dodikove akcije i radnje jos vise jacaju fasizam i separatizam kod Srba jer oni za razliku od nas vide da kod njih neke stvari funkcionisu i gotovo svi kad govore o RS govore o drzavi. Tuzno je da za ovih 30 godina nismo iznjedrili nekog pametnog i postenog politicara na nasoj strani jer objektivno sadasnja granitura (i oni koji su vladali i oni koji sad vladaju) politicara nije ni za mjesni zajednicu. Zivjeli.
-
Landel
#20916 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Prilikom povratka iz Izraela pripremiti mu dobrodošlicu u vidu pojačanog prisustva službenika SIPA u Brčko distriktu, a po uzoru ma kolege iz MUPRS koji špartaju u kolonama koje ga prate, neka i službenici FUP prodefiluju nekoliko puta tokom dana kroz distrikt.
- Prpa.ba
#20917 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mislim da u historiji ovog foruma nisam vidio vecu koncentraciju supljih i promasenih teza u kracem isjecku teksta. Za ovo se moralo potruditi.Dodik bi platio milionima prolijevanje krvi i sukob. To je u njegovom interesu, jer ga samo sukob može spasiti zatvora. Samo sukob može vratiti Srbe da ga podrže, jer je to najbolji način homogenizacije naroda, isproban bezbroj puta.
Kolega tvrdi da pobunjeni srbi nisu privedeni pravdi zbog mogucnosti sukoba. Onda kaze da je sukob ono sto pobunjeni srbi i zele. Onda slavodobitno konstatuje da pobunjene srbe samo sukob spasava od privodjenja pravdi.
Dakle, pobunjeni srbi su u novom agregatnom stanju: prijete sukobom jer zele sukob, da ih se ne privede pravdi - dok ih se privodi pravdi.
Pri tome je provodjenje osnovnih funkcija suverene drzave sada homogenizacija srba oko stranaka kojima su dali samo nekih 75% podrske na posljednjim izborima (
Ako koga zanima zasto mirna kiprizacija ide ovako glatko, ovaj isjecak gore je najkrace, najbolje objasnjenje.
Last edited by Prpa.ba on 26/03/2025 01:26, edited 1 time in total.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#20918 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koliko ti je godina? TlinaestJohny12 wrote: ↑26/03/2025 00:23 Plus Akcija, sam si priznao da regularna policija smatra da je hapsenje visok rizik
-
Johny12
#20919 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma ne, samo ti zivis predugo u konglomeratu feudalnih posjeda pa si zaboravio sta jaka centralna drzava znaci…..sime_cipol wrote: ↑26/03/2025 01:25Koliko ti je godina? TlinaestJohny12 wrote: ↑26/03/2025 00:23 Plus Akcija, sam si priznao da regularna policija smatra da je hapsenje visok rizik
Samo kad bi Dino muda imao……![]()
![]()
-
mishic
#20920 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Npr. ovako: https://www.youtube.com/watch?v=kQojqX_hCfgnauticamid wrote: ↑25/03/2025 23:08 Kako ce pokupiti lovu iz UIO? Znas li uopste kako se vrse transferi novca iz UIO prema bilo cemu?
Koliko potpisa treba i ko sve treba potpisati?
Puno potpisa i od puno subjekata ali kada je po Dodikovom nalogu prođe.
Kao što i on prođe preko granice pored potjernice, SIPA-e, Granične policije i drugih bezbjednosnih agencija
- no_sekirli
-
MMM1977
#20922 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dijaspori zabraniti komentarisanje na ovoj temi dok se situacija ne riješi. Ili neka se vrate, zajedno sa svojim porodicama, pa onda neka smišljaju akcije koje bi u ovom trenutku dovele do sukoba garantovano.
-
Johny12
#20923 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Iskreno, iznenadjen sam ovom neocekivanom dozom totalitarizma u postovima trojkinih pristasa.
Prvo etiketirate neistomisljenike kao sda botove (sto pretpostavljam diskvalifikuje nekog iz diskusije, a ovamo lik priznaje da je aktivni nipovac i takva pristradnost je ok), pa onda ako nije ali ako je sa strane, ona diskvalifikovati na geografskoj osnovi…..
Haj budu iskren, nije sto je neko dijaspora ili bot, vec sto se ne slaze sa tobom.
Tukne ovdje na putinizam…..
-
MMM1977
#20924 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jebe mi se i za Trojku i za SDA da prostiš, mene samo zanima da živim normalno i da mi djeca odrastaju kako spada. A politika je jedna bolest svugdje a posebno ovdje, svi samo gledaju svoju ličnu korist, SDA je tata mata te igre a i ostali prate koliko im okolnosti dozvole.Johny12 wrote: ↑26/03/2025 01:57Iskreno, iznenadjen sam ovom neocekivanom dozom totalitarizma u postovima trojkinih pristasa.
Prvo etiketirate neistomisljenike kao sda botove (sto pretpostavljam diskvalifikuje nekog iz diskusije, a ovamo lik priznaje da je aktivni nipovac i takva pristradnost je ok), pa onda ako nije ali ako je sa strane, ona diskvalifikovati na geografskoj osnovi…..
Haj budu iskren, nije sto je neko dijaspora ili bot, vec sto se ne slaze sa tobom.
Tukne ovdje na putinizam…..
Da nije organizacije izvana do ovoga nikada ne bi ni došlo, da se naše pita davno bi oni sjeli sa Dodikom u nekoj kafančuri i dogovorili kako će i dalje da jebu narod u zdrav mozak
- basicm
#20925 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam upratio, jel i za ovo sda kriva?
Vlast ga ne hapsi, znaci spasava ga. Ubijedite me da je drukcije.
Vlast ga ne hapsi, znaci spasava ga. Ubijedite me da je drukcije.