Jesi ti pogresno procitao naslov ?
https://www.zenicablog.com/grad-zenica- ... -troskova/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Negdje sam pročitala da je donja teretana neuslovna, odnosno da se vlaga osjeti i tako to. Koliko vidim na fb renovirali su? Razmišljam se između Nerfita i ZeFitxPaco1337 wrote: ↑24/03/2025 20:17NerFit u bosanci, 50KM i gornja i donja sala (kod yska), a samo donja je ja mislim 25-30KM ne znam tačno, međutim donja ima krace radno radno vrijeme, radnim danom od 16h, a nedeljom radi samo gornja itd.
Ja sam bio u Elite-u dugo i ono je baš premala teretana za istu cijenu.
Bila je zatvorena donja sala dok se renoviralo ovo što se gradi sad u bosanci pa nisam išao tamo od nove godine. Osjetila se vlaga i prolazila je voda dok je kiša padala, ali ništa strašno mislim dole su meni svlačionice npr puno bolje nego u gornjoj jer su puno veće i imaju 2 wc-a (barem za mušku znam).Djewojka wrote: ↑24/03/2025 20:52Negdje sam pročitala da je donja teretana neuslovna, odnosno da se vlaga osjeti i tako to. Koliko vidim na fb renovirali su? Razmišljam se između Nerfita i ZeFitxPaco1337 wrote: ↑24/03/2025 20:17NerFit u bosanci, 50KM i gornja i donja sala (kod yska), a samo donja je ja mislim 25-30KM ne znam tačno, međutim donja ima krace radno radno vrijeme, radnim danom od 16h, a nedeljom radi samo gornja itd.
Ja sam bio u Elite-u dugo i ono je baš premala teretana za istu cijenu.
Pa zar nešto slično nije bilo nedavno kad Alba nije htjela odvoziti smeće i čistiti ulice ? Mislim poskupili su sa 8 na 12KM u mom slučaju, ako treba da bude ultra čisto nek bude i skuplje, ali moraju i oni svoj posao odraditi. Ulice su nam prljave (ne mislim na smeće) ne znam kako ne mogu uzeti i oprat ovo s vremena na vrijeme.belfy wrote: ↑24/03/2025 21:51 kakav je ovo huskacki tekst?
https://www.zenicablog.com/prijeti-li-z ... a-dogovor/
tuzno, jer je i sam cilj oznacen. dabogda se on i Fudo srodili, pa da odahnemo...
Ne, ne pratim zeblog. Citao sam drugi portal, gdje nacelnik Travnika tvrdi da Zenica nije kreditno sposobna.gentoo wrote: ↑24/03/2025 20:23Jesi ti pogresno procitao naslov ?
cek malo... ti kazes da neki gradonacelnik iz drugog kantona (SBK) zna da li je neki grad (Zenica) iz nekog drugog kantona (ZDK) kreditno sposoban? i tome vjerujes? vijestima koje dolaze iz Travnika i pisu o Zenici? pa to ti je kao kad bi vjerovao Trumpu kada prica sta se desava u saveznim drzavama... doduse, svako filtrira svoje izbore, a i pretrazivaci mu pomazu u tome... ti si u zabludi, a nadam se da ce se Fudo sroditi i sa tim u Travniku, pa da odahnemo...Casual's wrote: ↑24/03/2025 22:04Ne, ne pratim zeblog. Citao sam drugi portal, gdje nacelnik Travnika tvrdi da Zenica nije kreditno sposobna.gentoo wrote: ↑24/03/2025 20:23Jesi ti pogresno procitao naslov ?
pa, ako si vec Zenicanin, onda bi tu raju trebao dovesti u Zenicu da vide kako izgleda Cimburijada i samim tim obogatis i uvelicas samu manifestaciju i siris istu. evo, ove godine Filozofski fakultet dovede goste iz Slovenije i Hrvatske. ja sam ih dovodio redovno na regionalnom nivou. dovodili su ih i drugi prije da istu pokazu i da se pohvale istom. ne mozes tek tako izmjestiti nesto sto je tradicionalno. evo, samo za primjer, mozes li izmjestiti Meku? Medjugorje? Okoberfest? ili pokusati nazvati Glamocko gluho kolo kao Livanjsko gluho kolo?kuglanje_ze wrote: ↑23/03/2025 19:53 Teško da će biti Čimburijada kao prije. Dosta raje je odselilo, stariji koji su to baštinili lagano napuštaju ovaj svijet, mlada raja to ne razumije... Skeptičan sam
Ali, dajem sve od sebe da organizujem jednu uz Miljacku sa rajom iz Sarajeva. Možda naredne godine i uspijem
Ma to je onaj sto kuka za minimalac i svasta nesto sto je od aktuelne vlade, pročitan davno.
Ili otvara neki novi restoran/hotel ili su mu svi/vecina dali otkaz pa sad trazi nove ili hoce trenutne da posalje na biro kad mu istekne neki period poticaja od drzave i sl.
Jao druže, dovodio sam ja redovno ljude iz Zenice na Čimburijadu. Organizovao i promo štandove Raiffeisen banke tokom trajanja Čimburijade.belfy wrote: ↑24/03/2025 23:29pa, ako si vec Zenicanin, onda bi tu raju trebao dovesti u Zenicu da vide kako izgleda Cimburijada i samim tim obogatis i uvelicas samu manifestaciju i siris istu. evo, ove godine Filozofski fakultet dovede goste iz Slovenije i Hrvatske. ja sam ih dovodio redovno na regionalnom nivou. dovodili su ih i drugi prije da istu pokazu i da se pohvale istom. ne mozes tek tako izmjestiti nesto sto je tradicionalno. evo, samo za primjer, mozes li izmjestiti Meku? Medjugorje? Okoberfest? ili pokusati nazvati Glamocko gluho kolo kao Livanjsko gluho kolo?kuglanje_ze wrote: ↑23/03/2025 19:53 Teško da će biti Čimburijada kao prije. Dosta raje je odselilo, stariji koji su to baštinili lagano napuštaju ovaj svijet, mlada raja to ne razumije... Skeptičan sam
Ali, dajem sve od sebe da organizujem jednu uz Miljacku sa rajom iz Sarajeva. Možda naredne godine i uspijem
ne mozes. ti samo mozes pokusati zapoceti neku tradiciju, pa onda ako ti nakon 5-6 generacija to zazivi, onda mozda i nadodje na nivo Cimburijade. do tada u Sarajevu mozes samo slaviti godisnjice Olimpijade, jer se tamo vise cijeni ona "nekome Olimpijada, a nekome Cimburijada"...
P.S. ne, nije animozitet. zaista nije, bez zahebancije.
Mislim da ti nisi jos shvatio ko je i sta je belfykuglanje_ze wrote: ↑25/03/2025 08:40 Nije mi jasno zašto ljudi ovdje sve moje postove shvataju ozbiljno, u 90% slučajeva sam sarkastičan.
gentoo wrote: ↑25/03/2025 08:47Mislim da ti nisi jos shvatio ko je i sta je belfykuglanje_ze wrote: ↑25/03/2025 08:40 Nije mi jasno zašto ljudi ovdje sve moje postove shvataju ozbiljno, u 90% slučajeva sam sarkastičan.![]()
I to je moguće... Mislim da neko ozbiljno shvati da bih pravio Čimburijadu uz Miljackugentoo wrote: ↑25/03/2025 08:47Mislim da ti nisi jos shvatio ko je i sta je belfykuglanje_ze wrote: ↑25/03/2025 08:40 Nije mi jasno zašto ljudi ovdje sve moje postove shvataju ozbiljno, u 90% slučajeva sam sarkastičan.![]()
Ma stvar je šta dobiješ za te pare, jer sve koštaju cca 50KM a dobiješ teretanu 2x2 a u Nerfitu imaš cijeli sprat Bosanke i pristup još jednoj dole.