Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li neko stručan da se razumije u ove signale da mi kaže da li je ovo sve uredu? Puca konekcija(na Wirelessu), a mislim da pukne skroz totalno i preko kabla pa tako i na wirelessu.
Ne kontam koji je fazon da me zovu 6 mjeseci prije isteka ugovora da produzim??? Za 6 mjeseci ko ziv ko mrtav. I da ponovim benifiti su puno manji nego prije dvije godine. 90 KM je malo previse za BH prilike i precesto podizu uslugu po 3 KM.
Mehemed wrote: ↑21/03/2025 10:58
Ima li neko stručan da se razumije u ove signale da mi kaže da li je ovo sve uredu? Puca konekcija(na Wirelessu), a mislim da pukne skroz totalno i preko kabla pa tako i na wirelessu.
Zdravo @Mehemed,
Hvala na pruženoj prilici da Vam pomognemo ovim putem. Korisničke podatke Vašeg ugovora smo proslijedili kolegama u Tim za tehničku podršku. Kolege će izvršiti neophodne provjere te Vas kontaktirati za više informacija.
Uvijek smo Vam na raspolaganju.
Zdravo @Mehemed,
Hvala na pruženoj prilici da Vam pomognemo ovim putem. Korisničke podatke Vašeg ugovora smo proslijedili kolegama u Tim za tehničku podršku. Kolege će izvršiti neophodne provjere te Vas kontaktirati za više informacija.
Nije ovo kod mene, ovo je kod druge osobe, moj internet kod kuće je uredu, nego provjeravam da li je do ovih signala jer im često puca konekcija.
Moraju paliti hotspot na telefonu koliko zna biti loše.
Zdravo @Mehemed,
Nije ovo kod mene, ovo je kod druge osobe, moj internet kod kuće je uredu, nego provjeravam da li je do ovih signala jer im često puca konekcija.
Moraju paliti hotspot na telefonu koliko zna biti loše.
Hvala za povratnu informaciju. Kolege su nas obavijestile da ste ipak, stupili u kontakt. Za usluge na Ugovoru, za koji se odnosio navedeni upit, evidentiran je nalog za dalju provjeru na adresi. Svakako, stojimo Vam na raspolaganju.
Pozdrav, ne znam gdje da napisem post pa ajd reko ovdje jer sa na njihovom ugovoru.
Naime, momci iz telemacha su dosli i zamijenili mi router. I fercera sve, tv spojen direktnom vezom i mobiteli funkcionisu medjutim wifi na laptopu ne radi. Pise secured, no internet.
Jeli iko uspio smanjiti paket bez zamaranja sa akcijama, ponudama i sl, praćenim potpisivanjem ugovora na određeno vrijeme?
Konkretno, vratio bih im telefon pa s trio full sišao na duo full, ali ne bih da se zbog toga vežem na 12 ili više mjeseci. Odgovara mi ovo mjedec za mjesec, ako nekad dovrše propadanje da se mogu što bezbolnije prebaciti kod drugog
Tiger 033 wrote: ↑23/03/2025 22:20
@Telemach
Cijeli dan mi ledi slika na na EON-u .. nekad na par sec. nekad sve dok ne prebacim na drugi kanal .
Zdravo @Tiger 033,
Hvala na javljanju ovim putem. Žao nam je zbog navedenih poteškoća. Kako bismo izvršili neophodne provjere, ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam u inbox dostavite korisničke podatke Ugovora. Očekujemo Vaše javljanje i stojimo Vam na raspolaganju.
Jutros sam imao poziv od vaše službe za brigu o korisnicima, al je prekinuta veza. Kasnije su me zvali, al nisam bio u prilici da se javim, pa bih vas zamolio da zamolite ekipu da me ponovo pozovu.
Hvalaaaaaa
dek wrote: ↑24/03/2025 10:13
Jel ko imao problem da su svi kanali prikazani kao zaključani? Ponekad se javi samo ton ali slike nema.
To mi se dešava na jednom televizoru, da nisu kablovi problem ili nešto drugo...
Ako koristis D3 Mini resiver - uradi fabricki restart
Ako je u pitanju CAM Modul - prvo probaj da izvadis karticu, ugasis tv iz napajanja, sacekas par sekundi, vratis tv u napajanje i ubacis karticu, ako ni nakon toga nema slike, probaj sa skeniranjem DTV.
Ako koristis PDS2, PDS3 ili EON box - probaj sa obicnim restartom, ako ne prodje, javi se na chat na Telemach sajtu ili 0800 31111.
dek wrote: ↑24/03/2025 10:13
Jel ko imao problem da su svi kanali prikazani kao zaključani? Ponekad se javi samo ton ali slike nema.
To mi se dešava na jednom televizoru, da nisu kablovi problem ili nešto drugo...
Ako koristis D3 Mini resiver - uradi fabricki restart
Ako je u pitanju CAM Modul - prvo probaj da izvadis karticu, ugasis tv iz napajanja, sacekas par sekundi, vratis tv u napajanje i ubacis karticu, ako ni nakon toga nema slike, probaj sa skeniranjem DTV.
Ako koristis PDS2, PDS3 ili EON box - probaj sa obicnim restartom, ako ne prodje, javi se na chat na Telemach sajtu ili 0800 31111.
acer5101 wrote: ↑24/03/2025 10:19
@Telemach
Jutros sam imao poziv od vaše službe za brigu o korisnicima, al je prekinuta veza. Kasnije su me zvali, al nisam bio u prilici da se javim, pa bih vas zamolio da zamolite ekipu da me ponovo pozovu.
Hvalaaaaaa
Zdravo @acer5101,
Hvala na javljanju ovim putem. Obavještavamo Vas da smo korisničke podatke Vašeg ugovora proslijedili kolegama u nadležnu službu. Očekujte ponovni poziv. Uvijek smo na raspolaganju.
Rubik wrote: ↑24/03/2025 13:11
Da li se na osnovu ovog novog poskupljenja moze raskinuti ugovor i nastaviti koristiti bez ugovorne obaveze?
Zdravo @Rubik,
Hvala Vam na javljanju ovim putem. Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam putem inbox-a dostavite Vaše korisničke podatke ugovora, kako bismo izvršili neophodne provjere i kontaktirali Vas za više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
Last edited by Telemach on 25/03/2025 11:07, edited 1 time in total.
Meni je ponudjeno 12mjeseci 20%, odbio sam jer su mi prije dvije godine ponudili 18 mjeseci 20% nize cijene... i prije toga su mi nudili nesta 10% pa 15% pa ovo pa ono... ko pijaca
pici wrote: ↑24/03/2025 16:39
Meni je ponudjeno 12mjeseci 20%, odbio sam jer su mi prije dvije godine ponudili 18 mjeseci 20% nize cijene... i prije toga su mi nudili nesta 10% pa 15% pa ovo pa ono... ko pijaca
Pa sta ima veze dogodine opet poskupljenje pa opet novi ugovor ili sta ti odgovara od paketa
dembele wrote: ↑24/03/2025 17:10
Kada dođemo pod skute BHT, neće biti cjenkanja već uzmi ili ostavi a alternative nigdje.
Da al necu placati niti uzimati najbolji paket niti telefon, uzmem normalni duo paket sa tv i net-om i nek se puše a ugovore vise ne potpisujem. Ionako 99% kanala negledam, HBO i cinestar poneki film ako naleti MTV 80, 90 i 00... pfff ubijme ako ista vise, zena spava na serijama tako da me za tv boli uho.
A budu li bezobrazni, uzet cu netflix i hbo pretplatu al direktno od njih ne preko provajdera.
dembele wrote: ↑24/03/2025 17:10
Kada dođemo pod skute BHT, neće biti cjenkanja već uzmi ili ostavi a alternative nigdje.
Da al necu placati niti uzimati najbolji paket niti telefon, uzmem normalni duo paket sa tv i net-om i nek se puše a ugovore vise ne potpisujem. Ionako 99% kanala negledam, HBO i cinestar poneki film ako naleti MTV 80, 90 i 00... pfff ubijme ako ista vise, zena spava na serijama tako da me za tv boli uho.
A budu li bezobrazni, uzet cu netflix i hbo pretplatu al direktno od njih ne preko provajdera.