Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote: ↑21/03/2025 08:45
sudar je i kod pekare Ravena na malti, na glavnoj, smjer prema Ilidži. haos je na glavnoj cesti u oba smjera.
prolazim sad Azize Šaćirbegović, tu je gužva isto jer pokušavaju zaobići gužvu, i tu mi je na oči još jedan sudar, kod selex pumpe. opalio lika i pobjego.
vrbopuc, nešto je u zraku.
jok nego smo samo bezobrazan i debilam narod, nema naroda da je vise samouvjeren u svoje vozacke sposobnosti a da je nesposobniji u najobicnijim vozackim radnjama
ta ce mi ba ko reci kako cu ja voziti, od svih generacija definitivno je najgora ona 50+ to ne jebe nikakav semafor ni pravila, nego imaju svoje poimanje svijeta i pravila. Ta generacija najmanje pazi u saobraćaju i od te generacije ces jedino dobiti teleci pogled cudjenja sto se bunis sto ti nije stao na zeleno na prelazima
Upravo gledo s prozora--od Bosmala prema Selexu normalno auta idu al preko mosta ka "Dini" neopisiva gužva--auta kod "Dine" u raskrsnici haman stoje tako da ovi s mosta nema šanse da se uvale
telefon u rukama vozaca kad vidim bude mi nejasno kako jos vise sudara nema
i to jos novije auto, ima handsfree ali jok, ono mora saltati FB, Instagram ili sta vec
to ovi 50- generacije
50+ su kako neko gore napisa, samo bezobrazni
sudar je i kod pekare Ravena na malti, na glavnoj, smjer prema Ilidži. haos je na glavnoj cesti u oba smjera.
prolazim sad Azize Šaćirbegović, tu je gužva isto jer pokušavaju zaobići gužvu, i tu mi je na oči još jedan sudar, kod selex pumpe. opalio lika i pobjego.
_BataZiv_0809 wrote: ↑21/03/2025 09:56
Je li ti vakav ukro frajko iz sarajevogasa
nije ovo je dzepno izdanje samo ponekad
gt avalanche 3.0
znas koliko smaram ljude s tim i 5 godina poslije da mi je lik koji mjeri plin neki dan reko: drug pričo si mi to već dno je dotaknuto samo je pitanje koliko ima mulja ispod
DaysleepeR wrote: ↑21/03/2025 09:48
Jutros dok se probijam motorom kroz gužvu, svaki treći vozač je na mobitelu potpuno nesvjestan onoga šta se dešava oko njega.
Nikad mi nije bilo jasno s kim melju na telefon prije 8 ujutro?
ima jedna u 7.00 ja sjedam na biciklo ispred zgrade ona već ima ukljucen mob i priča sve do tramvaja to je nekih 7 10 minuta
onda u tramvaju
i vidim je oko 17.00 s cekerom i opet je na uhu mobitel
znam i gdje radi prodaje turisticke aranžmane
prodala mi je albaniju prvi sam se prijavio a dobio sam najgore mjesto u busu s penzionerima u penzionerskom hotelu