Novi momenat Nenada Stevandića: Spreman sam povući zakone koje je donijela NSRS, ako to isto učini i Schmidt
neće da može. hapsi govna!
Novi momenat Nenada Stevandića: Spreman sam povući zakone koje je donijela NSRS, ako to isto učini i Schmidt
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ika/582941Konaković demantovao: "Niko nije tražio od EUFOR-a da hapsi Dodika"
Jos malo pa ce "Ko nas bre zavadi..."JovicSA wrote: ↑21/03/2025 12:03 Na šta spade kuća Jugovića...Guza radi k'o meduza ili došlo iz guzice u glavu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-mo ... /250321086
Dina jako dvosmislen"Europska unija nije spremna koristiti EUFOR-ove trupe za hapšenje Milorada Dodika. Nismo spremni rizikovati živote naših vojnika", kazala je visoka predstavnica EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Kaja Kallas tokom susreta sa ministrom vanjskih poslova BiH Elmedinom Konakovićem.
"To se i ne očekuje od EUFOR-a", uzvratio je Konaković.
"Ali očekujemo da EUFOR asistira bosanskohercegovačkim institucijama i da stvori sigurne okolnosti za provođenje zakona. Imate puno takvih primjera iz prošlosti", rekao je Konaković.
Neće da moze.JovicSA wrote: ↑21/03/2025 12:03 Na šta spade kuća Jugovića...Guza radi k'o meduza ili došlo iz guzice u glavu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-mo ... /250321086
Kada vec dajete ovakve tupave posalice, gdje to u BIH imas elektrificiranu tracnicu/prugu? Gdje? U kojem filmu? Pa nismo hrvati da su nam vicevi pimpek.I naravno Dzej wrote: ↑21/03/2025 10:41 Kaze kad je Avdo dosao u Sarajevo, stalno preskako šine onde kod Rtv Doma. Pito ga Bakir.H : Što stalno preskačeš te šine ? Kaze Avdo : Ako stanem na njih može me struja opaliti.
,,,,ljubijankic wrote: ↑21/03/2025 12:09Dina jako dvosmislen"Europska unija nije spremna koristiti EUFOR-ove trupe za hapšenje Milorada Dodika. Nismo spremni rizikovati živote naših vojnika", kazala je visoka predstavnica EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Kaja Kallas tokom susreta sa ministrom vanjskih poslova BiH Elmedinom Konakovićem.
"Ali očekujemo da EUFOR asistira bosanskohercegovačkim institucijama i da stvori sigurne okolnosti za provođenje zakona. Imate puno takvih primjera iz prošlosti", rekao je Konaković.
Jesu spremni, valjda će kad se kazaljke na satu budu micale 1h, duže se vidi, da ne "omrknu"Bbby wrote: ↑21/03/2025 12:12Ako nisu spremni za hapšenje zbog rizika, onda nisu spremni ni za asistiranje pri hapsenju iz istih razloga valjdaljubijankic wrote: ↑21/03/2025 12:09Dina jako dvosmislen"Europska unija nije spremna koristiti EUFOR-ove trupe za hapšenje Milorada Dodika. Nismo spremni rizikovati živote naših vojnika", kazala je visoka predstavnica EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Kaja Kallas tokom susreta sa ministrom vanjskih poslova BiH Elmedinom Konakovićem.
A i realno zasto bi stranci rizikovali zivote kad Bosnjaci prvi nisu spremni za takvo nesto
Mogao si ti iz Sarajeva kupiti recimo u toj Srebrenici? Zar ne? Barem jedan mali plac...Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑21/03/2025 11:39 kupujte u rodnim mjestima zivi i zdravi bili, ne morate u Sarajevu sve
Nije ovo vic, ovo je istinit događajMalisa11 wrote: ↑21/03/2025 12:10Kada vec dajete ovakve tupave posalice, gdje to u BIH imas elektrificiranu tracnicu/prugu? Gdje? U kojem filmu? Pa nismo hrvati da su nam vicevi pimpek.I naravno Dzej wrote: ↑21/03/2025 10:41 Kaze kad je Avdo dosao u Sarajevo, stalno preskako šine onde kod Rtv Doma. Pito ga Bakir.H : Što stalno preskačeš te šine ? Kaze Avdo : Ako stanem na njih može me struja opaliti.
Ne znam otkud vam vise optimizam. Sve sto je vecina dosad pisala da ce se desiti promašeno je

samo prati... iznenadjenjeljubijankic wrote: ↑21/03/2025 12:21Ne znam otkud vam vise optimizam. Sve sto je vecina dosad pisala da ce se desiti promašeno je![]()
Gicko no2 je sigurica, jos da nekako izvuce bracu.Стевандић: Писао сам главном тужиоцу; Скренуо сам пажњу на имунитет посланика НСРС у члану 73. Устава Српске