OLX.BA - sve o tome
Moderator: anex
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6651 Re: OLX.BA - sve o tome
Poštovani/a,
Pozivamo vas da učestvujete u istraživanju zadovoljstva korisnika OLX.ba platformom.
Svaki korisnik koji uspješno ispuni anketu ostvariti će bonus od 200 OLX kredita a pristupiti joj možete OVDJE
Ukoliko imate bilo kakva pitanja pišite nam putem emaila: [email protected]
Vaš OLX
Pozivamo vas da učestvujete u istraživanju zadovoljstva korisnika OLX.ba platformom.
Svaki korisnik koji uspješno ispuni anketu ostvariti će bonus od 200 OLX kredita a pristupiti joj možete OVDJE
Ukoliko imate bilo kakva pitanja pišite nam putem emaila: [email protected]
Vaš OLX
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#6652 Re: OLX.BA - sve o tome
Samo što nisi prekopirao link u "OVDJE" i ne možemo pristupiti anketi. Ja za sada nisam dobio tu poruku a dugogodišnji sam korisnik.
- Truba
#6653 Re: OLX.BA - sve o tome
da,,,nisam dobio poruku
niti sam dobio bobe jer sam drugi nik upisao a ne onaj na koji sam dobio poruku
niti sam dobio bobe jer sam drugi nik upisao a ne onaj na koji sam dobio poruku
- Truba
#6654 Re: OLX.BA - sve o tome
Bomeleglo 200
-
zippoo87
#6655 Re: OLX.BA - sve o tome
Je li ti ta ponuda ankete dosla kroz aplikaciju ili mail?
Ja nisam dobio nista...
Ja nisam dobio nista...
- Truba
#6656 Re: OLX.BA - sve o tome
Njihova poruka
Na 1 od 3 racuna koje imam
Na 1 od 3 racuna koje imam
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#6657 Re: OLX.BA - sve o tome
Samo ko dobije poruku taj može dobiti i kredit. Meni sa 14+ godina profilom ništa.
-
tap3ah75
#6658 Re: OLX.BA - sve o tome
Šta im je ovo zapelo sa narudzbama?
Čovjek naručio nešto - ja odobrio i odnio u poštu ... kažu mi gore ehhh ako budu prošle narudzbe.
I nisu bile u sistemu.
Naknadno u toku dana mi tek dođe obavijest da imam novu narudzbu
Čovjek naručio nešto - ja odobrio i odnio u poštu ... kažu mi gore ehhh ako budu prošle narudzbe.
I nisu bile u sistemu.
Naknadno u toku dana mi tek dođe obavijest da imam novu narudzbu
- canvra888
#6659 Re: OLX.BA - sve o tome
Ne znam, ja uredno sinoć naručio nešto, danas uredno preuzeto od prodavca.
-
zippoo87
#6660 Re: OLX.BA - sve o tome
Ja sam prije 3 dana imao narudzbu preko olxa,tj. ja sam narucio i ocitalo je kada je prodavac poslao paket u svom gradu i onda 2 dana nije bilo nikakvog ocitanja na broju za pracenje,da bi se samo odjednom pojavio kod mene u posti
Ne znam da li nisu ocitavali ovi sto su trebali ili imaju neki problem sa sistemom. Inace se ovo jako rijetko desava,da nema traga u pracenju.
-
Malisa11
-
Naslovnica
#6662 Re: OLX.BA - sve o tome
Lp r.e.m i the Fall upit 2km (Na upit)
https://olx.ba/artikal/13845895
bootleggerr ga je jope prekuco!

NIJE TO JEDINI LP R.E.M KOJI IMAM UPITA KOŠTA 2KM PARTICIPACIJE KOJE VRAĆAM PRI FINALIZACIJI TRANSAKCIJE UPLATITE NA MOBILNI TEL 0644191465 DA MI SE NEKAKO DA TRPITI OTVORENO PONIŽAVANJE OD VAS SA MANIPULATIVNIM OBRAĆANJEM DA SMO SVI BUDALE OVI KOJI NEŠTO..AL NEŠTO NUDE OVAJ PROFIL NUDI DVE I VIŠE NEGO ŠTO VAS VEĆINA ZNA..ZATO NIŠTA DRUGO NE ZAHTIJEVA NEGO DA UKAŽETE VI NE JA ŠTA VIBTO HOĆETE KOLIKO STE SE UVJERILI DA TREBATE IZDVOJITI IMATE LI TO RAŠČISTITE SA SOBOM NE SAMNOM NEMAM I NE ŽELIM ZA VAŠE MANIJE DA IMAM VREMENA. Podrazumijeva se da nije po laičkim aršina koje svi redom želite al tek što NAMEĆETE I PODRAZUMJEVATE TO KOD LAIKA TRAŽITE ,OVAJ PROFIL NE TOLERIŠE ŠPEKULATIVNE ODAVNO IZLIZANE LASKAVE VAŠE NAMJERE DA VAM SE NE NAPLATI VAŠA OHOLA NAMJERA ZA LAKE PARE PRESKOČITI RAZLIKU SLUŠANJA SA TELEFONA I CD ONO ŠTO SVE VIŠE UVJERAVA BALKANSKE NARODNE MASE DA JE PRAVA VEĆINI NEOTKRIVENA STVAR VEĆ TRI,ČETIRI DECENIJE.. čime samo sebe trpate u koš koji se naduo od gomile ,koja ponaša remetilački konstantno ,,ispipavanja pulsa,,dal je bagatela ili nije to su jedina interesovanjaSVTHA I RABOTA IZMANIPULIŠETE KAD VIDITE DA NEMA DŽABE MOJE UTROŠENO VRJEME VAM DOĐE JEDINI TRIJUMF I UTJEHA NA VAŠU NEMOĆ...isti dal čitali ovo ili ne ...isto reaguju ustvari ne reaguju nikako na ovo piskaranje a kamoli ispravno...a ispravno šta je i ptice na grani znaju. ..tj.,,svoj puls ispipavajte,,kad te namjere imate prema meni ja to nazirem..dovoljno vidjeti profil..a i to olakšati sa svim mogućim startnim frazama .. pretežno vaš startni nastup ..mora da sadrži neki upit..ili glupost ili koja nema veze sa artiklima..ili pojmom..uglavnom namećete ono čega smo kao ponuđači bar ovog kalibra siti,kalibra vidljivo uočljivo..da nemam u ponudi albume koje,,odguravam,,od sebe,nema malodušnih namjera e bolju sam nabavio sad ovu mogu ,,rješavati,,..e to rješavati to vas većina očekuje i takve standarde NAMEĆETE,,..nekom drugom može..ovdje nema prostora ni zašto sem klika naruči artikal ..sve ostalo smatram dugogodišnjom pravom sabotažom koju svakodnevno doživljavam.. ..mogu se zahvaliti,zavjerenicima,aha Jelde šta ovaj piše...ne vjerujte i ne možete..prvo morate imati obim MOJE ponude koja 15god.sakuplja fanove pune opsjednuti ZAVISTI..PREZIRA gnjeva i MRŽNJE u svojoj nemoći ..na ponudu koja se ne smanjuje već raste .
Samo zbog toga što marljivo težim ponudi kao da sam u velegradu Europe..Naravno zauzvrat dobiješ uticaj koji svaki mozak koji odudara od naše prosječnosti shvata i razumije.Ostalo je tu da hrani virtualni ego..koji sve što je sročenoo u u haiku stih..kad moram crtati KRATKO NAPISANO..mogu AKO SU RASPOLOŽENI da shvate A DA UVAŽAVAJU izjavu E TO JE VEĆ REMEK DJELO..I PO NJIMA DA IMA osakaćenost internetske umne vam deformacije NEKA ŽUTA KUGLICA emotikoni umjesto tačke i prethodno 3/4rječi..ZOVU JE SMAJLI SA GRIMASAMA E TO AKO MOŽE MOŽE AKO NE MOŽE ...E ONDA KAO NEŠTO IM GLUMIM.pametujem ne razumiju..U PREVODU..
RADIJE ĆERRAĆEMO SE JOŠŠŠ.
SVE TO MOŽE AL PROGUGLATI ŠTA TRAŽI OD MENE NE MOŽE VEĆ OČEKUJE OD MENE DA JA ZA NJEGA GUBIM VRJEME njegovom veličanstvu UKAZUJUĆI I PRILIKOM ČEGA ODMAH KRENE SA RIVALIZMOM I OBMANJIVANJEM...DA NIJE TO TO ŠTO JA MISLIM..A JA NE MISLIM VEĆ UKAZUJEM NA FAKTA KOJE ISTI LICEMJERI GLEDAJU na Google AKO KOGA SLUČAJNO PREVESLAJU...IL KAKO ONO,,NAĐU,,NA PIJACI IDEALNO ZA FEJSBUK GRUPE..ZA OHOLA BAHATA DIVLJENJA..LOV OSTVAREN iako je masna plata sve ste veće cicije NAD NEKOM SIROTINJOM KOJA ČAMI NAD NAJLONIM..DA SE VIDI KAKO SU ONI SPOSOBNO POVEZALI UMJETNIČKU INSTALACIJU ,,PJACCA,,I KULTURNA BAŠTINA....AKO MOŽE ŠTO VIŠE APSURDA NIJE NA ODMET JE GLOBALNA SLIKA ZNATE SVE SAMO NE VOLITE DA VAS NEKO PODSJEĆA..TO I NEMAM NAMJERU AL IMAM DA ISTE IZBJEGNEM TOME TEŽIM 15GOD..ovdje a gdje je mimo ovog .NE TREBAJU MI NE DAJ BOŽE. A SVE VIŠE SE LIJEPE.
NIJE TO JEDINI LP R.E.M KOJI IMAM UPITA KOŠTA 2KM PARTICIPACIJE KOJE VRAĆAM PRI FINALIZACIJI TRANSAKCIJE UPLATITE NA MOBILNI TEL 0644191465 DA MI SE NEKAKO DA TRPITI OTVORENO PONIŽAVANJE OD VAS SA MANIPULATIVNIM OBRAĆANJEM DA SMO SVI BUDALE OVI KOJI NEŠTO..AL NEŠTO NUDE OVAJ PROFIL NUDI DVE I VIŠE NEGO ŠTO VAS VEĆINA ZNA..ZATO NIŠTA DRUGO NE ZAHTIJEVA NEGO DA UKAŽETE VI NE JA ŠTA VIBTO HOĆETE KOLIKO STE SE UVJERILI DA TREBATE IZDVOJITI IMATE LI TO RAŠČISTITE SA SOBOM NE SAMNOM NEMAM I NE ŽELIM ZA VAŠE MANIJE DA IMAM VREMENA. Podrazumijeva se da nije po laičkim aršina koje svi redom želite al tek što NAMEĆETE I PODRAZUMJEVATE TO KOD LAIKA TRAŽITE ,OVAJ PROFIL NE TOLERIŠE ŠPEKULATIVNE ODAVNO IZLIZANE LASKAVE VAŠE NAMJERE DA VAM SE NE NAPLATI VAŠA OHOLA NAMJERA ZA LAKE PARE PRESKOČITI RAZLIKU SLUŠANJA SA TELEFONA I CD ONO ŠTO SVE VIŠE UVJERAVA BALKANSKE NARODNE MASE DA JE PRAVA VEĆINI NEOTKRIVENA STVAR VEĆ TRI,ČETIRI DECENIJE.. čime samo sebe trpate u koš koji se naduo od gomile ,koja ponaša remetilački konstantno ,,ispipavanja pulsa,,dal je bagatela ili nije to su jedina interesovanjaSVTHA I RABOTA IZMANIPULIŠETE KAD VIDITE DA NEMA DŽABE MOJE UTROŠENO VRJEME VAM DOĐE JEDINI TRIJUMF I UTJEHA NA VAŠU NEMOĆ...isti dal čitali ovo ili ne ...isto reaguju ustvari ne reaguju nikako na ovo piskaranje a kamoli ispravno...a ispravno šta je i ptice na grani znaju. ..tj.,,svoj puls ispipavajte,,kad te namjere imate prema meni ja to nazirem..dovoljno vidjeti profil..a i to olakšati sa svim mogućim startnim frazama .. pretežno vaš startni nastup ..mora da sadrži neki upit..ili glupost ili koja nema veze sa artiklima..ili pojmom..uglavnom namećete ono čega smo kao ponuđači bar ovog kalibra siti,kalibra vidljivo uočljivo..da nemam u ponudi albume koje,,odguravam,,od sebe,nema malodušnih namjera e bolju sam nabavio sad ovu mogu ,,rješavati,,..e to rješavati to vas većina očekuje i takve standarde NAMEĆETE,,..nekom drugom može..ovdje nema prostora ni zašto sem klika naruči artikal ..sve ostalo smatram dugogodišnjom pravom sabotažom koju svakodnevno doživljavam.. ..mogu se zahvaliti,zavjerenicima,aha Jelde šta ovaj piše...ne vjerujte i ne možete..prvo morate imati obim MOJE ponude koja 15god.sakuplja fanove pune opsjednuti ZAVISTI..PREZIRA gnjeva i MRŽNJE u svojoj nemoći ..na ponudu koja se ne smanjuje već raste .
Samo zbog toga što marljivo težim ponudi kao da sam u velegradu Europe..Naravno zauzvrat dobiješ uticaj koji svaki mozak koji odudara od naše prosječnosti shvata i razumije.Ostalo je tu da hrani virtualni ego..koji sve što je sročenoo u u haiku stih..kad moram crtati KRATKO NAPISANO..mogu AKO SU RASPOLOŽENI da shvate A DA UVAŽAVAJU izjavu E TO JE VEĆ REMEK DJELO..I PO NJIMA DA IMA osakaćenost internetske umne vam deformacije NEKA ŽUTA KUGLICA emotikoni umjesto tačke i prethodno 3/4rječi..ZOVU JE SMAJLI SA GRIMASAMA E TO AKO MOŽE MOŽE AKO NE MOŽE ...E ONDA KAO NEŠTO IM GLUMIM.pametujem ne razumiju..U PREVODU..
SVE TO MOŽE AL PROGUGLATI ŠTA TRAŽI OD MENE NE MOŽE VEĆ OČEKUJE OD MENE DA JA ZA NJEGA GUBIM VRJEME njegovom veličanstvu UKAZUJUĆI I PRILIKOM ČEGA ODMAH KRENE SA RIVALIZMOM I OBMANJIVANJEM...DA NIJE TO TO ŠTO JA MISLIM..A JA NE MISLIM VEĆ UKAZUJEM NA FAKTA KOJE ISTI LICEMJERI GLEDAJU na Google AKO KOGA SLUČAJNO PREVESLAJU...IL KAKO ONO,,NAĐU,,NA PIJACI IDEALNO ZA FEJSBUK GRUPE..ZA OHOLA BAHATA DIVLJENJA..LOV OSTVAREN iako je masna plata sve ste veće cicije NAD NEKOM SIROTINJOM KOJA ČAMI NAD NAJLONIM..DA SE VIDI KAKO SU ONI SPOSOBNO POVEZALI UMJETNIČKU INSTALACIJU ,,PJACCA,,I KULTURNA BAŠTINA....AKO MOŽE ŠTO VIŠE APSURDA NIJE NA ODMET JE GLOBALNA SLIKA ZNATE SVE SAMO NE VOLITE DA VAS NEKO PODSJEĆA..TO I NEMAM NAMJERU AL IMAM DA ISTE IZBJEGNEM TOME TEŽIM 15GOD..ovdje a gdje je mimo ovog .NE TREBAJU MI NE DAJ BOŽE. A SVE VIŠE SE LIJEPE.
-
zippoo87
#6663 Re: OLX.BA - sve o tome
Da li je neko ovu budalu sreo uzivo ?
Koliko li on ima dijagnoza

Koliko li on ima dijagnoza
- Truba
#6664 Re: OLX.BA - sve o tome
Ljudi ne citaju 2 reda o artiku
A ovo ce ?
A ovo ce ?
-
Malisa11
#6665 Re: OLX.BA - sve o tome
fanboji stripova i ploca su najgori. To su posebne sifre.
- Truba
#6666 Re: OLX.BA - sve o tome
Ipak.novcanice
- dale cooper
#6667 Re: OLX.BA - sve o tome
Najgore je što ove mentalne bljuvotine lik piše uglavnom neizazvan.Naslovnica wrote: ↑18/03/2025 20:25 Lp r.e.m i the Fall upit 2km (Na upit)
-
zippoo87
#6668 Re: OLX.BA - sve o tome
Fazon je sto se ljudi sa njim sprdaju u porukama,vide da je sifra i onda ga nagaze.
A on ovakav na zivcima,sigurno svima njima odgovara ovakvim porukama,ne znajuci da ga sprdaju.
I onda mu pukne film i ovako u opisima pise sve ono sto ga nervira kada ga sprdaju kroz poruke. Ne zna on vise ni sta je java a sta privatne poruke
A on ovakav na zivcima,sigurno svima njima odgovara ovakvim porukama,ne znajuci da ga sprdaju.
I onda mu pukne film i ovako u opisima pise sve ono sto ga nervira kada ga sprdaju kroz poruke. Ne zna on vise ni sta je java a sta privatne poruke
- Truba
#6669 Re: OLX.BA - sve o tome
ja sam ga zamolio za procjenu mojih originalnih cdova iz 1991 nikad odgovorio nije

-
azdralovic
#6670 Re: OLX.BA - sve o tome
Koliko mu je dobra kolekcija toliko je on ters 
- Truba
#6671 Re: OLX.BA - sve o tome
ma muzicari za nas nemuzikalne su malo cudni
inace poste srspke malo usporavaju...4 dana do brckog
brzi paket iz banje like 2 dana nema isporukr
uplate kasne po 2 dana na postu
inace poste srspke malo usporavaju...4 dana do brckog
brzi paket iz banje like 2 dana nema isporukr
uplate kasne po 2 dana na postu
- Laplace
#6672 Re: OLX.BA - sve o tome
Amater. Mogao ti je slikati ispravan disk a poslati izgreban.tap3ah75 wrote: ↑05/03/2025 22:32 Prodaje tip igru za Playstation
Dogovorimo cijenu (nismo nešto puno peglali) i kaže šaljem sutra .... ja ga još samo upita de mi uslikaj disk od igre da vidim da nije slučajno izgreban.
On se uvrijedi i kao sad neće ni da šalje.
![]()
Napisa mi da sam mogao prije plaćanja i preuzimanja pregledati sve to.
Kontam ja sumnjiv si ti - možda je i bolje što si odustao.
![]()
- Laplace
#6673 Re: OLX.BA - sve o tome
Tako se na mene, dok smo prije petnaestak godina pokušavali kupiti stan u Sarajevu, žena naljutila kad sam tražio na udiv dokumentaciju da provjerim da li je sve u redu sa vlasništvom itd. Odmah smo odustali od tog stana. Drugi čovjek nam je sve nudio, sve moguće provjere (čak mislim da je sam ponudio da provjerimo sve papire). Na kraju smo se okrenuli renoviranju porodične kuće, predgrađe, zemlja, rječica, mirno a za pola sata si u centru Sarajeva (ako promašiš saobraćajne špice).zippoo87 wrote: ↑06/03/2025 00:00Ih ja svako malo naletim tako na te "razdrazljive" sto se naljude,neki me cak i blokiraju,kada im zatrazim originalne slike artikla koje prodaju.tap3ah75 wrote: ↑05/03/2025 22:32 Prodaje tip igru za Playstation
Dogovorimo cijenu (nismo nešto puno peglali) i kaže šaljem sutra .... ja ga još samo upita de mi uslikaj disk od igre da vidim da nije slučajno izgreban.
![]()
![]()
Sa takvim je uvijek najbolja opcija nemati nikakve saradnje,jer je tako najveca sansa da nece nesto poci po zlu.
Ali mi je nevjerovatno to da narod ni u 2025. godini jos nije dovoljno pismen da zna obicni oglas na internetu objaviti i napraviti 5 slika i napisati 2 recenice o artiklu koji prodaje.
Kada nema nikakvog opisa,to znaj u 99% da ima neki problem,ostecene ili manu...pa sto vise ispitujes,onda ti u pola razgovora kaze,ej ima taj i taj problem![]()
A nekoliko godina prije toga je kolega kupio stan ćerci radi studija, platio kreditom, da bi se ispostavilo da stan nije bio u vlasništvu prodavca i da su prevareni, pravi vlasnik njegovu ćerku izbacio iz stana a novca nema. Zato smo bili oprezni sa tim poslovima.
- Laplace
#6674 Re: OLX.BA - sve o tome
Jedino ako su ispali iz kamiona.Do77 wrote: ↑06/03/2025 12:11 https://olx.ba/shops/ParfemiModrica/aktivni
Kako je moguće da ovi već duže vrijeme opstaju na OLX-u? Louis Vuitton Imagination prodaju za 103 KM, a višestruko izričito naglašavaju da se radi o originalnim parfemima![]()
Ovo je stvarno cirkus nad cirkusima![]()
-
zippoo87
#6675 Re: OLX.BA - sve o tome
Uvijek treba drzati otvorene cetvere oci. Kada se najmanje nadas,neko te moze prevariti.Laplace wrote: ↑20/03/2025 17:21Tako se na mene, dok smo prije petnaestak godina pokušavali kupiti stan u Sarajevu, žena naljutila kad sam tražio na udiv dokumentaciju da provjerim da li je sve u redu sa vlasništvom itd. Odmah smo odustali od tog stana. Drugi čovjek nam je sve nudio, sve moguće provjere (čak mislim da je sam ponudio da provjerimo sve papire). Na kraju smo se okrenuli renoviranju porodične kuće, predgrađe, zemlja, rječica, mirno a za pola sata si u centru Sarajeva (ako promašiš saobraćajne špice).zippoo87 wrote: ↑06/03/2025 00:00Ih ja svako malo naletim tako na te "razdrazljive" sto se naljude,neki me cak i blokiraju,kada im zatrazim originalne slike artikla koje prodaju.tap3ah75 wrote: ↑05/03/2025 22:32 Prodaje tip igru za Playstation
![]()
![]()
Sa takvim je uvijek najbolja opcija nemati nikakve saradnje,jer je tako najveca sansa da nece nesto poci po zlu.
Ali mi je nevjerovatno to da narod ni u 2025. godini jos nije dovoljno pismen da zna obicni oglas na internetu objaviti i napraviti 5 slika i napisati 2 recenice o artiklu koji prodaje.
Kada nema nikakvog opisa,to znaj u 99% da ima neki problem,ostecene ili manu...pa sto vise ispitujes,onda ti u pola razgovora kaze,ej ima taj i taj problem![]()
A nekoliko godina prije toga je kolega kupio stan ćerci radi studija, platio kreditom, da bi se ispostavilo da stan nije bio u vlasništvu prodavca i da su prevareni, pravi vlasnik njegovu ćerku izbacio iz stana a novca nema. Zato smo bili oprezni sa tim poslovima.
I kada se pazi na sve,opet se desi da te neko za nesto prevari a kamoli kada ne provjeravas.
Ja sam dugo u kupoprodaji raznoraznoj i gledm da sve ispratim ali nekada to i nije bas moguce,jer tesko je da se bas u sve mozes dobro razumjeti i znati materiju. Ja recimo oko tehnike i ITa znam puno i tu me tesko zeznuti ali ima masa drugih stvari koje ne mozes provjeriti a nesto ces kupovati.