Za takvo nešto ti treba građanska svijest, koja je u Federaciji tanka, a u RS-u gotovo nepostojeća.klaki wrote: ↑19/03/2025 19:26I meni ovo nije jasno. Da se neko u FBiH ovoliko bahati i prijeti raskovao bi ga narod na proste elemente. Navijacke grupe npr. prve...lord-executioner wrote: ↑19/03/2025 19:24Da zivim u RS-u, da sam jedan od onih koji su u strahu ili po pozivu Krajisnika pred rat mijenjali kuce sa Bosnjacima na relaciji (jos neuspostavljenih) FBiH-RS, da mi dodje politicar i prijeti na pravdi boga da ce mi oduzeti moje zato sto ga ne podrzavam ili sto ne zelim riskirati svoju egzistenciju da bi me cijedio jos neko vrijeme nakon toga, bio bih na ulici jos veceras. Jbt, da Vucic pokusa nesto i blizu toga, da izjavi nesto takvo, Srbi u Srbiji bi rastavili i RTS i palate kamen po kamen i razgulili ga gdje god se zavukao i njega i zandarmeriju i zvucne topove. U Sarajevu su ljudi izasli na ulice masovno, blokirali parlament, pa kako tako i koliko toliko, kad je bila hampa oko JMBG, ne znaju izaci i protestovati protiv vlasti kad ih pljacka kroz kojekakve mehanizme, ali da izadje mrtav hladan neko i kaze uzet cu vam vase ako ne budete za mene i ono sto radim, pojeli bi ga. Zakljucak koji se namece - Srbi u vecem dijelu RS-a su pizde koje sute i aminuju i mole bogu da uzme Dodika pa da oni ne moraju nista. Trebinjci su po meni danas pokazali da imaju muda do poda u odnosu na Banja Luku. Iz Federacije ne smijemo nista jer, entiteti, ovlasti, itd. Ali da nema kriticne mase da izadje makar da prodje sa transparentima, za Davida su digli pola entiteta, a sad ih nema nigdje. Dakle, pizde. Za sebe se ne znaju izboriti.
Imaš BL koja je Dodikova baza, Bijeljinu i Trebinje koji se mogu koprcat i sve ostalo su nepregledne, nenaseljene vukojebine.