spominjem samo one koje su na vlasti i koji direktno na mene uticu. A to se posebno odnosi na fbih vladu i njihove besmislene zakone ali za to ima posebna tema, bujrum da tamo diskutujemo ako se vec toliko zanimasTananarive wrote: ↑18/03/2025 13:49naravno da ne spominješ svoje miljenike o njima ni a dok se*eš po ostalima
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
Trappist
#16701 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- DaysleepeR
#16702 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovo je skromna kuća za snimanja, nije prava kuća u kojoj se živi.
-
made_in_sarajevo
#16703 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Avdo nije slago da je SIPA odbila jutros raditi akciju. Juce u pola dana je doslo granicnoj da se radi akcija jer culum nece da signira naredbe suda i tuzilastva, a jedino sto je slago da je sipa malo ucestvovala jer nije. bukvalno ni jedan inspektor SIPA nije bio na terenu, bilo je par ljudi iz SIPA ali nisu inspektori, eto samo kao da budu ali nebitni totalno. Sve ostalo je granicna radila. Nije ni MUP RS ucestvovo u akciji osim sto su bili obavjesteni kao inace. sjebali se i oni kad su im javili da rade po tuzilastvu bih, jer dodo je naredio da ne smiju pa otkud sad muda da ovi rade.
uglavnom granicna odradi tudji posao iako im fali bruku ljudi, iako se kolju unutar agencije radi majmuna i debila koji su brisali kurac od koga su stigli, pa ih sad to brisanje stize i tako dalje.
svaka cast na mudima SIPA kad su odbili, ali nakon ovoga nadam se da ce im se jebati mater kao i culumu. samo ne kontam SIPA gdje je zamjenik, pomocnici, sefovi silni da se pobunis i jebes mater debilu. samo kad vec jedu govna sto im treba da im drugi jebu mater jer su jutros poletili da pokupe kajmak kao oni su radili. nek im je granicna i tuzilastvo jebalo mater ovim saopstenjima poslije njih, jos su blagi bili.
na kraju ce i hapsenje dodika i ove dvojice pasti na granicnu policiju kao da gledam, da ga idu hapsiti inspektori koji po potrebi glume specijalce kad obuku fantomku i uniformu, jer granicna zvanicno nema specijalne jedinice, osim podrske neke po granicnim prelazima.
Eto od par lazi, avdo je nesto i pogodio za SIPA, ali svakako treba ponavljati svaki dan da avdo laze, samo sto nekad i ubode, kao i corava koka sto ubode
uglavnom granicna odradi tudji posao iako im fali bruku ljudi, iako se kolju unutar agencije radi majmuna i debila koji su brisali kurac od koga su stigli, pa ih sad to brisanje stize i tako dalje.
svaka cast na mudima SIPA kad su odbili, ali nakon ovoga nadam se da ce im se jebati mater kao i culumu. samo ne kontam SIPA gdje je zamjenik, pomocnici, sefovi silni da se pobunis i jebes mater debilu. samo kad vec jedu govna sto im treba da im drugi jebu mater jer su jutros poletili da pokupe kajmak kao oni su radili. nek im je granicna i tuzilastvo jebalo mater ovim saopstenjima poslije njih, jos su blagi bili.
na kraju ce i hapsenje dodika i ove dvojice pasti na granicnu policiju kao da gledam, da ga idu hapsiti inspektori koji po potrebi glume specijalce kad obuku fantomku i uniformu, jer granicna zvanicno nema specijalne jedinice, osim podrske neke po granicnim prelazima.
Eto od par lazi, avdo je nesto i pogodio za SIPA, ali svakako treba ponavljati svaki dan da avdo laze, samo sto nekad i ubode, kao i corava koka sto ubode
-
detroit-mercy
#16704 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U neku ruku i dobro, da se sve ove agencije prociste, dovedu u red i pocnu raditi na drugim osnovama. Ova kriza ce iznjedriti puno vise reformi nego se mnogi nadaju, samo treba pamento.
- DaysleepeR
#16705 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da SIPA nije ništa radila, ne bi na svojoj stranici objavila drugačije.made_in_sarajevo wrote: ↑18/03/2025 14:02 Avdo nije slago da je SIPA odbila jutros raditi akciju. Juce u pola dana je doslo granicnoj da se radi akcija jer culum nece da signira naredbe suda i tuzilastva, a jedino sto je slago da je sipa malo ucestvovala jer nije. bukvalno ni jedan inspektor SIPA nije bio na terenu, bilo je par ljudi iz SIPA ali nisu inspektori, eto samo kao da budu ali nebitni totalno. Sve ostalo je granicna radila. Nije ni MUP RS ucestvovo u akciji osim sto su bili obavjesteni kao inace. sjebali se i oni kad su im javili da rade po tuzilastvu bih, jer dodo je naredio da ne smiju pa otkud sad muda da ovi rade.
http://sipa.gov.ba/hr/aktualnosti/me%C4 ... sobe/18426
Apsolutno nijednom činjenicom nisi potkrijepio svoj post.
-
mali_balon
#16706 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ridjan bi sa bratom razjebo drzavu do krajaTananarive wrote: ↑18/03/2025 13:20riđan ne bi uopšte doveo svog brata dodu u ovu situacijumali_balon wrote: ↑18/03/2025 10:19 Slusam Konakivica kako smiruje narod i kontam kako bi bilo da je sad tu bake koja be prica bila......
-
DonieBrasco
#16707 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ova dva lika su primjer zasto Sdfa vise ne smije da postoji nakon izbora 2026.
- Cvancika
#16708 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
DaysleepeR wrote: ↑18/03/2025 14:13
Da SIPA nije ništa radila, ne bi na svojoj stranici objavila drugačije.
http://sipa.gov.ba/hr/aktualnosti/me%C4 ... sobe/18426
Apsolutno nijednom činjenicom nisi potkrijepio svoj post.
-
Malisa11
#16709 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam sda ali....vlast treba dati ostavku. Ko ce doci? Vanzemaljci ili sda? Treba nam prelazna vlada, vlada ekserata. Ko ce u tu vladu uci? sda....
Ono nisam sda ali...
Kako da ja tebi sada pokazem da ja nisam bot i da me boli briga i za jedne i druge? Mogu ti reci samo sutnuli smo sda konacno, sutnut cemo i konu i neku cim bude bolja opcija, no znajte da to sda nece biti.
- madesa
#16710 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ali kako kaze klix ne ufate li ga uskoro trojka nece postojatiDonieBrasco wrote: ↑18/03/2025 14:16
-
ucenik1234
#16711 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja al od lukavice kako dalje da ne udje u fbih?PM72 wrote: ↑18/03/2025 10:18Ne mora kroz Federaciju pogotovo tranzitom,ima sa Pala put do Lukavice...opet ti kažem,tanak si sa geografijomucenik1234 wrote: ↑18/03/2025 10:10Pa nece valjda na rogaticu i gorazde ici. Eto geografski strucnjaku, kuda bi ti nakon vlasenice prema trebinju?
Od han pijeska do zepe je katastrofalna cesta, a na romaniji mozes prema rogatici ali i tada kacis fbih dio do foce.
Druze, ne moras me ubjedjivati da sam tanak s geografijom, sjeti se da do trnova imas dio kroz fbih, to si zaboravio
- DaysleepeR
#16712 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bezveze se prepirete, preletiće helikopterom do Trebinja.ucenik1234 wrote: ↑18/03/2025 14:18Ja al od lukavice kako dalje da ne udje u fbih?PM72 wrote: ↑18/03/2025 10:18Ne mora kroz Federaciju pogotovo tranzitom,ima sa Pala put do Lukavice...opet ti kažem,tanak si sa geografijomucenik1234 wrote: ↑18/03/2025 10:10
Pa nece valjda na rogaticu i gorazde ici. Eto geografski strucnjaku, kuda bi ti nakon vlasenice prema trebinju?
Od han pijeska do zepe je katastrofalna cesta, a na romaniji mozes prema rogatici ali i tada kacis fbih dio do foce.
Druze, ne moras me ubjedjivati da sam tanak s geografijom, sjeti se da do trnova imas dio kroz fbih, to si zaboravio
Nije nikad ni išao autom.
- BHDragons
#16713 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
SDA da potpiše podjelu države neće izgubiti na izborima. Ali bitno je ove njihove satelite DF i SBiH ugušiti.
-
Trappist
#16714 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ode rasprava negdje drugo, ali eto, sta sad zato sto nema alternative ne treba ove nikako kritikovati? oni su zasticena vrsta?Malisa11 wrote: ↑18/03/2025 14:17Nisam sda ali....vlast treba dati ostavku. Ko ce doci? Vanzemaljci ili sda? Treba nam prelazna vlada, vlada ekserata. Ko ce u tu vladu uci? sda....
Ono nisam sda ali...
Kako da ja tebi sada pokazem da ja nisam bot i da me boli briga i za jedne i druge? Mogu ti reci samo sutnuli smo sda konacno, sutnut cemo i konu i neku cim bude bolja opcija, no znajte da to sda nece biti.
-
kobe_meh
#16715 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne bi ih bas tako lako iskljucili iz Azica, jer generalni direktor te firme je SNSD-ov covjek.mk ultra wrote: ↑18/03/2025 13:39viewtopic.php?p=19813701#p19813701Trappist wrote: ↑18/03/2025 13:33 "Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."
joj svaki dan se ove firme javljaju da demantuju avdine gluposti, ne znam vise uopste sto se trude da demantuju, ne znam vjeruje li on sam sebi vise...
nadovezujem se na svoj post
nek ne plate 7 dana ugasit će ih odmah
sve se daljinski kontrolira iz NOS centra u Azićima
-
Malisa11
#16716 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Apsolutno, svaki dan ih podsjecati, traziti vise, pa i kad ti daju sve traziti jos vise za ovu drzavu. No u isto vrijeme ni pomisliti na sda i satelite, pa kad bi ovi dodiku dali rs, opet ne pomisliti na sda i satelite da im se da bilo kakva vlast. Tridest godina, hej tridest godina oni su nas unistavali vise nego dodik.
Kritika da, ali navoditi na sda mlin, nikako.
-
Trappist
#16717 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
prijatelju/prijateljice, na moju kritiku si ti prva/prvi odgovorio sa slikama bakira, ja ni spomenuo sda nisam...Malisa11 wrote: ↑18/03/2025 14:23Apsolutno, svaki dan ih podsjecati, traziti vise, pa i kad ti daju sve traziti jos vise za ovu drzavu. No u isto vrijeme ni pomisliti na sda i satelite, pa kad bi ovi dodiku dali rs, opet ne pomisliti na sda i satelite da im se da bilo kakva vlast. Tridest godina, hej tridest godina oni su nas unistavali vise nego dodik.
-
Nisamsdaali
#16718 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da je bakir iole pametan, Reufa i Jahju bi stopirao do daljnjeg. Čak i u momentima kad bi ljudi mogli potencijalno nasjesti na sdfa priču (fadila hapse a dodika ne, država ne postoji u rsu) njih dvojica ogade svaku pomisao na to
-
L u c i f e r
#16719 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sfor ga preko pederacije moze prizemljiti ko od sale
-
Malisa11
#16720 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja nemam problem da se izvinem ako nisi sda i ako bi prije dodika, nego bilo koga iz sda. AKo je tako, moje ogormno izvinjenje.Trappist wrote: ↑18/03/2025 14:25prijatelju/prijateljice, na moju kritiku si ti prva/prvi odgovorio sa slikama bakira, ja ni spomenuo sda nisam...Malisa11 wrote: ↑18/03/2025 14:23Apsolutno, svaki dan ih podsjecati, traziti vise, pa i kad ti daju sve traziti jos vise za ovu drzavu. No u isto vrijeme ni pomisliti na sda i satelite, pa kad bi ovi dodiku dali rs, opet ne pomisliti na sda i satelite da im se da bilo kakva vlast. Tridest godina, hej tridest godina oni su nas unistavali vise nego dodik.
No najezda botova koji zamjere nesto trojkasima samo jer se upiru da bi sda nesto bolje uradila je toliko ogavno da to nije normalno. O moralu nema potrebe ni pricati.
Prema tome, trojkase kritikovati max, ne dati im da disu, samo jer trazimo bolje, ali nikada i nikada to ne predstavljati kao losije od sda i satelita, ili nedaj Boze povratak tih stranaka i ideologija.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16721 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Covjece to je europski sistem nema hoce nece...kobe_meh wrote: ↑18/03/2025 14:23Ne bi ih bas tako lako iskljucili iz Azica, jer generalni direktor te firme je SNSD-ov covjek.mk ultra wrote: ↑18/03/2025 13:39viewtopic.php?p=19813701#p19813701Trappist wrote: ↑18/03/2025 13:33 "Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."
joj svaki dan se ove firme javljaju da demantuju avdine gluposti, ne znam vise uopste sto se trude da demantuju, ne znam vjeruje li on sam sebi vise...
nadovezujem se na svoj post
nek ne plate 7 dana ugasit će ih odmah
sve se daljinski kontrolira iz NOS centra u Azićima
- Styling
#16722 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovaj prvi sam sebi skace u usta "da mu nisu sve dali ne bi bilo krize"?!DonieBrasco wrote: ↑18/03/2025 14:16
Ovaj drugi je toliko nerelevantan da mi uopste nije jasno zasto neko citira njegove postove i zasto mu pridaje znacaja. Bukvalno frajer nije nikakva fela i nema nikakvu vaznost.
Obojica petokolonasi.
-
Bazinga1234
#16723 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vukanović je najiritantniji političar u BiH, ali opet bolje i on nego neko uz SNSD-a.
- rida1976
#16724 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jeste li upratili na onom snimku iz Lukavice, onaj skup Vukanove stranke, da se odsvirala Boze pravde...nisu dobro izrezali za youtube 
- Logovan