Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doktor78 wrote: ↑18/03/2025 12:47
Nije njemu radi njega, njemu je radi naroda :
Višković, za kojim je raspisana centralna potjernica, kao i za predsjednikom RS Miloradom Dodikom i predsjednikom NSRS Nenadom Stevandićem, kazao je da "ako odu u pritvor, ko će voditi RS".
- Evo, i ako odemo u Sarajevo i odrede nam pritvor, ko će voditi RS? Može li ova privreda bez Vlade i predsjednika, ne može. Mogu li penzioneri i borci? Ko će im dati sva ta davanja? Sarajevo? Pozivam sve koji mogu da riješe ovo pitanje, dajte da sjednemo i napravimo napredak ove zemlje, da sklonimo tog "hoštaplera". Sad niko više ne spominje Kristijana Šmita (Christian Schmidt). Mene progone zbog njega. Kakav napad na ustavni poredak - kazao je Višković.
Ovo je kao kad su pitali naše u inostranstvu hoće li doći u Bosnuda se bore, pa ovi odgovarali: sad bih ja doš9o, al ne da mi žena.
Oni stvarno misle narod blesav. Pa aljda postoji procedura za izbor dugih ljudi na njihove pozicije.
Mile ako bude uhapsen ili ako pobjegne, CIK oduzima mandat i idu novi izbori.
doktor78 wrote: ↑18/03/2025 11:26
Konaković je motor ove koalicije. On je najviše eksponiran, prima većinu udaraca, ali ako uspije u ovom što je započeo, svaka mu čast.
nema svako demenciju kao klasicni botovi na ovim temama...
Dje si dementna ribice
"Bakir Izetbegović je samo javno potvrdio da mu je Dodik poželjan partner. Sa njim može da igra već sto puta viđenu prevaru dizanja nacionalnih tenzija i sijanja straha i mržnje u sopstvenom narodu. Na isti način i Bakir koristi Dodiku. To se zove politička simbioza jer jedan bez drugog ne mogu da funkcionišu", kazao je Bosić.
I ono kad je bakir rekao da sipa nece apisti dodicka....uh mislim da nece u nato ako nece rs
PS: Konjakovic je smece, no vi ste obiccne sirk narikace.
ako mi nadjes ijedan post u ovih par godina gdje sam spomenuo bakira ili nekog iz sda evo izbrisat cu se sa foruma. Ovako glupim odgovorima samo pokazujete koliki ste vi botovi
Višković, za kojim je raspisana centralna potjernica, kao i za predsjednikom RS Miloradom Dodikom i predsjednikom NSRS Nenadom Stevandićem, kazao je da "ako odu u pritvor, ko će voditi RS".
- Evo, i ako odemo u Sarajevo i odrede nam pritvor, ko će voditi RS? Može li ova privreda bez Vlade i predsjednika, ne može. Mogu li penzioneri i borci? Ko će im dati sva ta davanja? Sarajevo? Pozivam sve koji mogu da riješe ovo pitanje, dajte da sjednemo i napravimo napredak ove zemlje, da sklonimo tog "hoštaplera". Sad niko više ne spominje Kristijana Šmita (Christian Schmidt). Mene progone zbog njega. Kakav napad na ustavni poredak - kazao je Višković.
Ovo je kao kad su pitali naše u inostranstvu hoće li doći u Bosnuda se bore, pa ovi odgovarali: sad bih ja doš9o, al ne da mi žena.
bem ti zivot ko da oni iz svog dzepa daju pare penzionerima i borcima...
elk wrote: ↑18/03/2025 12:52
Uhvatio je bake amol nekakav. Sreca nije bio onomad ranjen u ovu akord ruku.
Kakav amol, ono na slici su neki metal riffovi Bake je u mladosti bio pjano i drogeras, odvaljivao se sa Deep Purple i Sabbathima.
Kasnije se poceo furati na vjeru, ko fol
Zvalo ga lemmy kilmister za siromasne . Sintelan i malo artani u pivu...
Mozda je ovo zabiljezen trenutak kad je za sebiju pjevusio kad sat zazvoni na kuuuli...Tada ga je prvi put prebila, jer je pateticna pizda.
Pogledati od 29:15
Bake drmao zestoka pica, pusio cigare, slusao Purple, stavljajao zvucnike na usi, garant skidao Blakcmorea al u qrcu.
bem ti zivot ko da oni iz svog dzepa daju pare penzionerima i borcima...
Uništili su i obezvrijedili sve i jednu instituciju u RS.
Odluke Skupštine ne znače ništa, očigledno nijedno ministarstvo ne može raditi isplate bez njihovog potpisa...
RS ne postoji.
Imenovanjem Vukanovica za ministra sigurnosti i dodatno postavljanjem za zamjenika Kristo kakvu on to moć dobija? Nisam najbolje shvatio Konakovica kada je pricao o tome?
astala_vistala wrote: ↑18/03/2025 13:27
Imenovanjem Vukanovica za ministra sigurnosti i dodatno postavljanjem za zamjenika Kristo kakvu on to moć dobija? Nisam najbolje shvatio Konakovica kada je pricao o tome?
Moci ce prolaziti sve odluke u VM bez glasova ovih iz SNSD.
Nije to toliko ni bitno, bitno je da ce imati u rukama alat kojim ce vrsiti pritisak na Culuma.
Nije to toliko ni bitno, bitno je da ce imati u rukama alat kojim ce vrsiti pritisak na Culuma.
Pa moze ga i smijeniti onda i postaviti novog direktora SIPA-e koji hoce da hapsi.
Mislim da za imenovanja direktora ne treba saglasnost doma naroda.
Ako je ovo ovako kako mislim onda cistis redom SNSD kadrove. SIPA, Tuzilastvo, SUD BiH...
Last edited by F&N on 18/03/2025 13:31, edited 1 time in total.
Stabilizator wrote: ↑18/03/2025 13:31
Ko je šef SIPAe? Kome raportira Ćulum?
Ministar sigurnosti ?
Culum je direktor SIPAe, imenovao ga SNSD u prethodnom mandatu, u ovom ga ostavili ocigledno jer im je bio dobar. Jednako bitno je pomesti SNSD kadar iz suda i tuzilastva.
"Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."
joj svaki dan se ove firme javljaju da demantuju avdine gluposti, ne znam vise uopste sto se trude da demantuju, ne znam vjeruje li on sam sebi vise...
Ministar sigurnosti ?
Culum je direktor SIPAe, imenovao ga SNSD u prethodnom mandatu, u ovom ga ostavili ocigledno jer im je bio dobar. Jednako bitno je pomesti SNSD kadar iz suda i tuzilastva.
Ministar sigurnosti ?
Znam to ali ko mu je nadređeni?
Ministar sigurnosti, vijece ministara.
Nego ko me ono pitao neki dan sta je to avdo slagao...
VM ima mandat da smijeni Culuma koji je vec odavno morao biti u penziji. Dolaskom Vukana to se moze uraditi. Medutim sada ce nastati problemi sa ovom seljancurom kristo. Ona ce da razvlaci ili cak i odbije da se Vukan postavi na mjesto nesica.
Trappist wrote: ↑18/03/2025 13:33
"Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."
joj svaki dan se ove firme javljaju da demantuju avdine gluposti, ne znam vise uopste sto se trude da demantuju, ne znam vjeruje li on sam sebi vise...
gledam ovaj prijenos izvjestaja EU parlamenta o BiH i pitam se gdje ovaj portugalski parlamentarac dobija svoje infromacije. kaze lik postoji ideja da se napravi liberalna islamska drzava u BiH
Trappist wrote: ↑18/03/2025 13:33
Ma, nemoguće
Izgleda, uz Dodika i ovu dvojicu, dobijemo pad AvAva kao bonus
nema svako demenciju kao klasicni botovi na ovim temama...
Dje si dementna ribice
"Bakir Izetbegović je samo javno potvrdio da mu je Dodik poželjan partner. Sa njim može da igra već sto puta viđenu prevaru dizanja nacionalnih tenzija i sijanja straha i mržnje u sopstvenom narodu. Na isti način i Bakir koristi Dodiku. To se zove politička simbioza jer jedan bez drugog ne mogu da funkcionišu", kazao je Bosić.
I ono kad je bakir rekao da sipa nece apisti dodicka....uh mislim da nece u nato ako nece rs
PS: Konjakovic je smece, no vi ste obiccne sirk narikace.
ako mi nadjes ijedan post u ovih par godina gdje sam spomenuo bakira ili nekog iz sda evo izbrisat cu se sa foruma. Ovako glupim odgovorima samo pokazujete koliki ste vi botovi
naravno da ne spominješ svoje miljenike o njima ni a dok se*eš po ostalima
Zamjenici ministara u Savjetu ministara BiH Aleksandar Goganović iz SNSD, Marijana Mojić iz Ujedinjene Srpske i Ognjen Janjić iz DEMOS, dogovorili su se na današnjem sastanku da ostanu na svojim funkcijama i u političkom smislu zagovaraju interese Republike Srpske.
Ostaće na svojim funkcijama dok ih ne smijene, a smjena je već pokrenuta
Kakav amol, ono na slici su neki metal riffovi Bake je u mladosti bio pjano i drogeras, odvaljivao se sa Deep Purple i Sabbathima.
Kasnije se poceo furati na vjeru, ko fol
Zvalo ga lemmy kilmister za siromasne . Sintelan i malo artani u pivu...
Mozda je ovo zabiljezen trenutak kad je za sebiju pjevusio kad sat zazvoni na kuuuli...Tada ga je prvi put prebila, jer je pateticna pizda.
Pogledati od 29:15
Bake drmao zestoka pica, pusio cigare, slusao Purple, stavljajao zvucnike na usi, garant skidao Blakcmorea al u qrcu.
Vidi mu miljea na kaucu i fotelji. Sebija, interior designer.