Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post Reply
Styling

#16676 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

doktor78 wrote: 18/03/2025 12:47 Nije njemu radi njega, njemu je radi naroda :D :
Višković, za kojim je raspisana centralna potjernica, kao i za predsjednikom RS Miloradom Dodikom i predsjednikom NSRS Nenadom Stevandićem, kazao je da "ako odu u pritvor, ko će voditi RS".

- Evo, i ako odemo u Sarajevo i odrede nam pritvor, ko će voditi RS? Može li ova privreda bez Vlade i predsjednika, ne može. Mogu li penzioneri i borci? Ko će im dati sva ta davanja? Sarajevo? Pozivam sve koji mogu da riješe ovo pitanje, dajte da sjednemo i napravimo napredak ove zemlje, da sklonimo tog "hoštaplera". Sad niko više ne spominje Kristijana Šmita (Christian Schmidt). Mene progone zbog njega. Kakav napad na ustavni poredak - kazao je Višković.
Ovo je kao kad su pitali naše u inostranstvu hoće li doći u Bosnuda se bore, pa ovi odgovarali: sad bih ja doš9o, al ne da mi žena. :mrgreen:
Oni stvarno misle narod blesav. Pa aljda postoji procedura za izbor dugih ljudi na njihove pozicije.
Mile ako bude uhapsen ili ako pobjegne, CIK oduzima mandat i idu novi izbori.
DaysleepeR

#16677 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

I naravno Dzej wrote: 18/03/2025 13:10
DaysleepeR wrote: 18/03/2025 12:58 Zna Bake svirati gitaru, barem ono rekreativno.

Na slici drži A Dur.
:lol: Pa zna i Čombe

Miraj je odličan gitarista i pjevač, mnogo prije nego je postao glumac.
Styling

#16678 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

Casual's wrote: 18/03/2025 12:02
Cherry-Cherry wrote: 18/03/2025 11:42 Dino govori engleski
Sto ga ne govori na zvanicnim sastancima i prijemima?
Govori gdje treba da ga govori.
Trappist

#16679 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Trappist »

Malisa11 wrote: 18/03/2025 11:42
Trappist wrote: 18/03/2025 11:38
doktor78 wrote: 18/03/2025 11:26 Konaković je motor ove koalicije. On je najviše eksponiran, prima većinu udaraca, ali ako uspije u ovom što je započeo, svaka mu čast.
https://n1info.ba/vijesti/konakovic-o-s ... rali-tezi/
https://n1info.ba/vijesti/niksic-konako ... ve-vlasti/

nema svako demenciju kao klasicni botovi na ovim temama...
Dje si dementna ribice
"Bakir Izetbegović je samo javno potvrdio da mu je Dodik poželjan partner. Sa njim može da igra već sto puta viđenu prevaru dizanja nacionalnih tenzija i sijanja straha i mržnje u sopstvenom narodu. Na isti način i Bakir koristi Dodiku. To se zove politička simbioza jer jedan bez drugog ne mogu da funkcionišu", kazao je Bosić.
Image

Image

Image

Image

I ono kad je bakir rekao da sipa nece apisti dodicka....uh mislim da nece u nato ako nece rs

PS: Konjakovic je smece, no vi ste obiccne sirk narikace.
ako mi nadjes ijedan post u ovih par godina gdje sam spomenuo bakira ili nekog iz sda evo izbrisat cu se sa foruma. Ovako glupim odgovorima samo pokazujete koliki ste vi botovi
DaysleepeR

#16680 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Opa, peru se ruke od Bakira.
Trappist

#16681 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Trappist »

doktor78 wrote: 18/03/2025 12:47 Nije njemu radi njega, njemu je radi naroda :D :
Višković, za kojim je raspisana centralna potjernica, kao i za predsjednikom RS Miloradom Dodikom i predsjednikom NSRS Nenadom Stevandićem, kazao je da "ako odu u pritvor, ko će voditi RS".

- Evo, i ako odemo u Sarajevo i odrede nam pritvor, ko će voditi RS? Može li ova privreda bez Vlade i predsjednika, ne može. Mogu li penzioneri i borci? Ko će im dati sva ta davanja? Sarajevo? Pozivam sve koji mogu da riješe ovo pitanje, dajte da sjednemo i napravimo napredak ove zemlje, da sklonimo tog "hoštaplera". Sad niko više ne spominje Kristijana Šmita (Christian Schmidt). Mene progone zbog njega. Kakav napad na ustavni poredak - kazao je Višković.
Ovo je kao kad su pitali naše u inostranstvu hoće li doći u Bosnuda se bore, pa ovi odgovarali: sad bih ja doš9o, al ne da mi žena. :mrgreen:
bem ti zivot ko da oni iz svog dzepa daju pare penzionerima i borcima...
LSD

#16682 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

elk wrote: 18/03/2025 13:05
LSD wrote: 18/03/2025 12:57
elk wrote: 18/03/2025 12:52 Uhvatio je bake amol nekakav. Sreca nije bio onomad ranjen u ovu akord ruku.
Kakav amol, ono na slici su neki metal riffovi :mrgreen: Bake je u mladosti bio pjano i drogeras, odvaljivao se sa Deep Purple i Sabbathima.
Kasnije se poceo furati na vjeru, ko fol :-)
Zvalo ga lemmy kilmister za siromasne :lol: . Sintelan i malo artani u pivu...
Mozda je ovo zabiljezen trenutak kad je za sebiju pjevusio kad sat zazvoni na kuuuli...Tada ga je prvi put prebila, jer je pateticna pizda.

Pogledati od 29:15

Bake drmao zestoka pica, pusio cigare, slusao Purple, stavljajao zvucnike na usi, garant skidao Blakcmorea :lol: al u qrcu.
DaysleepeR

#16683 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Trappist wrote: 18/03/2025 13:17

bem ti zivot ko da oni iz svog dzepa daju pare penzionerima i borcima...
Uništili su i obezvrijedili sve i jednu instituciju u RS.
Odluke Skupštine ne znače ništa, očigledno nijedno ministarstvo ne može raditi isplate bez njihovog potpisa...
RS ne postoji.
Tananarive

#16684 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Tananarive »

mali_balon wrote: 18/03/2025 10:19 Slusam Konakivica kako smiruje narod i kontam kako bi bilo da je sad tu bake koja be prica bila......
riđan ne bi uopšte doveo svog brata dodu u ovu situaciju
astala_vistala

#16685 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by astala_vistala »

Imenovanjem Vukanovica za ministra sigurnosti i dodatno postavljanjem za zamjenika Kristo kakvu on to moć dobija? Nisam najbolje shvatio Konakovica kada je pricao o tome?
Maliodmene

#16686 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Maliodmene »

astala_vistala wrote: 18/03/2025 13:27 Imenovanjem Vukanovica za ministra sigurnosti i dodatno postavljanjem za zamjenika Kristo kakvu on to moć dobija? Nisam najbolje shvatio Konakovica kada je pricao o tome?
Moci ce prolaziti sve odluke u VM bez glasova ovih iz SNSD.

Nije to toliko ni bitno, bitno je da ce imati u rukama alat kojim ce vrsiti pritisak na Culuma.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#16687 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by F&N »

Maliodmene wrote: 18/03/2025 13:29
astala_vistala wrote: 18/03/2025 13:27 Imenovanjem Vukanovica za ministra sigurnosti i dodatno postavljanjem za zamjenika Kristo kakvu on to moć dobija? Nisam najbolje shvatio Konakovica kada je pricao o tome?

Nije to toliko ni bitno, bitno je da ce imati u rukama alat kojim ce vrsiti pritisak na Culuma.
Pa moze ga i smijeniti onda i postaviti novog direktora SIPA-e koji hoce da hapsi.
Mislim da za imenovanja direktora ne treba saglasnost doma naroda.

Ako je ovo ovako kako mislim onda cistis redom SNSD kadrove. SIPA, Tuzilastvo, SUD BiH...
Last edited by F&N on 18/03/2025 13:31, edited 1 time in total.
Stabilizator

#16688 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Stabilizator »

Ko je šef SIPAe? Kome raportira Ćulum?

Ministar sigurnosti ?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#16689 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by F&N »

Stabilizator wrote: 18/03/2025 13:31 Ko je šef SIPAe? Kome raportira Ćulum?

Ministar sigurnosti ?
Culum je direktor SIPAe, imenovao ga SNSD u prethodnom mandatu, u ovom ga ostavili ocigledno jer im je bio dobar. Jednako bitno je pomesti SNSD kadar iz suda i tuzilastva.
Trappist

#16690 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Trappist »

"Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."

joj svaki dan se ove firme javljaju da demantuju avdine gluposti, ne znam vise uopste sto se trude da demantuju, ne znam vjeruje li on sam sebi vise...
Stabilizator

#16691 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Stabilizator »

F&N wrote: 18/03/2025 13:33

Ministar sigurnosti ?
Culum je direktor SIPAe, imenovao ga SNSD u prethodnom mandatu, u ovom ga ostavili ocigledno jer im je bio dobar. Jednako bitno je pomesti SNSD kadar iz suda i tuzilastva.
Znam to ali ko mu je nadređeni?
zigson

#16692 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by zigson »

Stabilizator wrote: 18/03/2025 13:34
F&N wrote: 18/03/2025 13:33

Ministar sigurnosti ?
Znam to ali ko mu je nadređeni?
Ministar sigurnosti, vijece ministara.

Nego ko me ono pitao neki dan sta je to avdo slagao... :-)
dulekrele

#16693 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dulekrele »

Maliodmene wrote: 18/03/2025 13:29

VM ima mandat da smijeni Culuma koji je vec odavno morao biti u penziji. Dolaskom Vukana to se moze uraditi. Medutim sada ce nastati problemi sa ovom seljancurom kristo. Ona ce da razvlaci ili cak i odbije da se Vukan postavi na mjesto nesica.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#16694 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mk ultra »

Trappist wrote: 18/03/2025 13:33 "Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.
- Ovom prilikom demantujemo medijske navode o prestanku izmirivanja obaveza elektroprivreda prema kompaniji Elektroprenos-Elektroprijenos BiH a.d. Banja Luka.
Iz Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) nezvanično smo saznali da nisu dobili nikakvu obavijest iz Elektroprijenosa BiH o tome da EPRS i EPHZHB ne plaćaju mrežarine."

joj svaki dan se ove firme javljaju da demantuju avdine gluposti, ne znam vise uopste sto se trude da demantuju, ne znam vjeruje li on sam sebi vise...
viewtopic.php?p=19813701#p19813701

nadovezujem se na svoj post
nek ne plate 7 dana ugasit će ih odmah
sve se daljinski kontrolira iz NOS centra u Azićima
starboy018

#16695 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by starboy018 »

gledam ovaj prijenos izvjestaja EU parlamenta o BiH i pitam se gdje ovaj portugalski parlamentarac dobija svoje infromacije. kaze lik postoji ideja da se napravi liberalna islamska drzava u BiH :lol:
A_A_AKCIJA

#16696 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

Trappist wrote: 18/03/2025 13:33 "Nakon što se u medijima pojavila informacija da su Elektroprivreda RS-a i Elektroprivreda HZHB obustavile plaćanje mrežarine državnom preduzeću Elektroprijenos Bosne i Hercegovine, potražili smo odgovor u ovoj javnoj kompaniji.

Ma, nemoguće :D

Izgleda, uz Dodika i ovu dvojicu, dobijemo pad AvAva kao bonus :D
tramvajtrojka

#16697 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

http://sipa.gov.ba/hr/aktualnosti/me%C4 ... sobe/18426

Sipa ne postoji, ne objavljuju nista na svojoj web stranici itd.itd. :mrgreen: :mrgreen:
Tananarive

#16698 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Tananarive »

Trappist wrote: 18/03/2025 13:12
Malisa11 wrote: 18/03/2025 11:42
Trappist wrote: 18/03/2025 11:38
https://n1info.ba/vijesti/konakovic-o-s ... rali-tezi/
https://n1info.ba/vijesti/niksic-konako ... ve-vlasti/

nema svako demenciju kao klasicni botovi na ovim temama...
Dje si dementna ribice
"Bakir Izetbegović je samo javno potvrdio da mu je Dodik poželjan partner. Sa njim može da igra već sto puta viđenu prevaru dizanja nacionalnih tenzija i sijanja straha i mržnje u sopstvenom narodu. Na isti način i Bakir koristi Dodiku. To se zove politička simbioza jer jedan bez drugog ne mogu da funkcionišu", kazao je Bosić.
Image

Image

Image

Image

I ono kad je bakir rekao da sipa nece apisti dodicka....uh mislim da nece u nato ako nece rs

PS: Konjakovic je smece, no vi ste obiccne sirk narikace.
ako mi nadjes ijedan post u ovih par godina gdje sam spomenuo bakira ili nekog iz sda evo izbrisat cu se sa foruma. Ovako glupim odgovorima samo pokazujete koliki ste vi botovi
naravno da ne spominješ svoje miljenike o njima ni a dok se*eš po ostalima
doktor78

#16699 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by doktor78 »

Ovo postaje šou. Evo i ovi se žrtvuju za narod :D :
Zamjenici ministara u Savjetu ministara BiH Aleksandar Goganović iz SNSD, Marijana Mojić iz Ujedinjene Srpske i Ognjen Janjić iz DEMOS, dogovorili su se na današnjem sastanku da ostanu na svojim funkcijama i u političkom smislu zagovaraju interese Republike Srpske.
Ostaće na svojim funkcijama dok ih ne smijene, a smjena je već pokrenuta :D
Styling

#16700 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

LSD wrote: 18/03/2025 13:19
elk wrote: 18/03/2025 13:05
LSD wrote: 18/03/2025 12:57

Kakav amol, ono na slici su neki metal riffovi :mrgreen: Bake je u mladosti bio pjano i drogeras, odvaljivao se sa Deep Purple i Sabbathima.
Kasnije se poceo furati na vjeru, ko fol :-)
Zvalo ga lemmy kilmister za siromasne :lol: . Sintelan i malo artani u pivu...
Mozda je ovo zabiljezen trenutak kad je za sebiju pjevusio kad sat zazvoni na kuuuli...Tada ga je prvi put prebila, jer je pateticna pizda.

Pogledati od 29:15

Bake drmao zestoka pica, pusio cigare, slusao Purple, stavljajao zvucnike na usi, garant skidao Blakcmorea :lol: al u qrcu.
Vidi mu miljea na kaucu i fotelji. :lol: :lol: Sebija, interior designer.
Post Reply