Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Janjicar
#15401 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Državni Udar dan br. 17
- Casual's
#15402 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vidjeli smo sta se desilo kad su nas slicni "branili. Vise vjerujem Kifli i njegovim sposobnostima sa oruzjem, nego Euforu.tramvajtrojka wrote: ↑16/03/2025 18:06Nisu SDF padobranci ali su ceski padobranci njihove specijalne jedinice koje rade neštaromagnoli90 wrote: ↑16/03/2025 17:25Ne vjerujte svojim očima. Ne vjerujte nikome. Vjerujte samo tramvaju, akciji, stajlingu, sajberu i ostalim jurišnicima vladajuće koalicije.![]()
![]()
![]()
mirno spavajte i pustite institucije države da rade svoj posao![]()
![]()
- skrbavi-admin
#15403 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
SanskiBiser wrote: ↑16/03/2025 18:10 danas cijeli dan od 10 do popodne oko 2-3 su se bili neki naleti i preleti borbenih aviona NATOa ovdje u Krajini sa iskljucenim transponderima, cujem ih iznad i kako prelijecu i kruze a ne detektuju se na flight radaru nema ih vec samo putnicki avioni se vide i dosta nisko su letjeli dok je onolika buka bila. nesto se priprema.![]()

- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#15404 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa u neku ruku se vec primjenjuje, dok ga se ne uhapsi i demantuju nasstatixx wrote: ↑16/03/2025 18:03Ma to je sve ok, mene vise interesuje hoce li Dodik s rijeci i papira krenuti u primjenu.
-
nusmir
#15405 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pojedincima je mozak na nivou djeteta od 4 godine... Ljudi akcije hapsenja dilera planiraju po 2 mjeseca a vi bi za 4 dana da se rijesi....
Druga stvar na koji nacin da ga sipa uhapsi ako je pola ljudi u sipi njegovo i da mu ne jave na vrijeme ? Jel vi stvarno mislite da se to sve moze zaobici za 7 dana ?
I jos nesto vi sto prizeljkujete nekakve bjezanije vjerujte da ova drzava nikad vise patriota nije imala ali ti patrioti nisu glasni kao ovi balavci na forumu i svi mudro sute. Potpuno povjerenje u EU-NATO i nasu vojsku koja se od pocetka ne oglasava i vrlo mudro suti
Druga stvar na koji nacin da ga sipa uhapsi ako je pola ljudi u sipi njegovo i da mu ne jave na vrijeme ? Jel vi stvarno mislite da se to sve moze zaobici za 7 dana ?
I jos nesto vi sto prizeljkujete nekakve bjezanije vjerujte da ova drzava nikad vise patriota nije imala ali ti patrioti nisu glasni kao ovi balavci na forumu i svi mudro sute. Potpuno povjerenje u EU-NATO i nasu vojsku koja se od pocetka ne oglasava i vrlo mudro suti
- Rothmans
#15406 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dugo je trajala trojkina BejHa 
-
statixx
#15407 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma to su drzavni zakoni. Tu se izgleda sve ispostovalo, osim primjene sile.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 18:25 Pa u neku ruku se vec primjenjuje, dok ga se ne uhapsi i demantuju nas![]()
Ja govorim o Dodikovim zakonima. Cekam da s rijeci predje na djela.
-
tuitamo
#15408 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Porediš neuporedivo.nusmir wrote: ↑16/03/2025 18:28 Pojedincima je mozak na nivou djeteta od 4 godine... Ljudi akcije hapsenja dilera planiraju po 2 mjeseca a vi bi za 4 dana da se rijesi....
Dileri se kriju. Ovi krmci redovno uživo na televiziji.
-
palermo
#15409 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I.ovo sam.jos htio dodati. Ako se uhapsi, ko bi dao I'm.naredbu za barikade...Zeljka, Stanivukovic.....sustinski, ovdje se radi samo o jednom.covjeku. U slucaju uspjesne akcije, nema.barikada....ne bi se niko okrenuo za njima. Pravi problem bi bio neuspjesna akcija...to bi dalo vjetar u ledja I Dodiku I Vucketu.....s toga ja imam I neko razumjevanje da se ne ide bas grlom u jagode.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 17:46 I da ih uhapsimo, eto ti preko noci barikada, balvana, sa naoruzanim ljudima na njima. Nesto kao u martu '92
Al moras jednom, a druga stvar postoje I drugi nacini da se pokaze da drzava funkcionise.
- Rothmans
#15410 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa preslo se vec. Jel u pecini obitavas ?statixx wrote: ↑16/03/2025 18:30Ma to su drzavni zakoni. Tu se izgleda sve ispostovalo, osim primjene sile.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 18:25 Pa u neku ruku se vec primjenjuje, dok ga se ne uhapsi i demantuju nas![]()
![]()
Ja govorim o Dodikovim zakonima. Cekam da s rijeci predje na djela.
-
saimidin
#15411 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Toliko je puta povikano eto vuka, da sad više niko ne(želi da) vjeruje da je vuk stvarno stigao, iako ga gleda u očiSanskiBiser wrote: ↑16/03/2025 18:10 danas cijeli dan od 10 do popodne oko 2-3 su se bili neki naleti i preleti borbenih aviona NATOa ovdje u Krajini sa iskljucenim transponderima, cujem ih iznad i kako prelijecu i kruze a ne detektuju se na flight radaru nema ih vec samo putnicki avioni se vide i dosta nisko su letjeli dok je onolika buka bila. nesto se priprema.![]()
Meni je ovo zabijanje glave
Svijet je mnogo gutavo mjesto uvijek, i sad ako ubrzo usa nešto ne uradi sranje će brzo ekalirati, jer četalji vide da smo se mi u
Gdje je onaj sa ai predviđanjima, treba uvesti dnevni izvještaj
-
JovicSA
- Rothmans
-
Malisa11
#15414 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kako dani odmicu, ja sam sve vise siguran da mi mozemo biti ponosni na dvije stvari.
Prva i osnovna, neprijatelje izmedju nas, koji se predstavljaju kao Bosnjaci/Bosanci, a koji su sve prodali, vidimo u nemoci. Puzaju, lizu, mole i napadaju. Taj bi dao sve da je u ovoj situaciji i da se suprostavi dodiku sa "10.000 BIH gazija". Sreca takvi nemaju nikakvu korist, osim da su narikace. Takve prepoznajte i izopacite iz drustva. Ne postoji gora kazna za njih, jer su sve ostalo prodali.
Druga je dodick i co. Ovim samo jacaju drzavu, a to ce se na kraju pokazati.
Na nama ostaje da sami kao pojedinci odlucimo koliko cemo je jacati nakon svega ovoga. Hoce li medju nama biti onih kojima je stranka i vjera bitnija od drzave. Oni koji ce obraz, zenu i djecu prodati radi amina Vrhovnog.
Use i u svoje kljuse, Bosna i Hercegovina je jedina neprolazna, sve ostalo dodje i prodje.
Prva i osnovna, neprijatelje izmedju nas, koji se predstavljaju kao Bosnjaci/Bosanci, a koji su sve prodali, vidimo u nemoci. Puzaju, lizu, mole i napadaju. Taj bi dao sve da je u ovoj situaciji i da se suprostavi dodiku sa "10.000 BIH gazija". Sreca takvi nemaju nikakvu korist, osim da su narikace. Takve prepoznajte i izopacite iz drustva. Ne postoji gora kazna za njih, jer su sve ostalo prodali.
Druga je dodick i co. Ovim samo jacaju drzavu, a to ce se na kraju pokazati.
Na nama ostaje da sami kao pojedinci odlucimo koliko cemo je jacati nakon svega ovoga. Hoce li medju nama biti onih kojima je stranka i vjera bitnija od drzave. Oni koji ce obraz, zenu i djecu prodati radi amina Vrhovnog.
Use i u svoje kljuse, Bosna i Hercegovina je jedina neprolazna, sve ostalo dodje i prodje.
-
statixx
#15415 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dodik ima dovoljno ljudi da mozemo, gotovo sigurno, reci da nece biti uhapsen jer ce imati dojavu. Moze jedino pobjeci. Ovdje je glavno pitanje da li ce krenuti u konkretnu akciju jer nema secesije bez akcije i radikalnih poteza. Puzajuca secesija je istrosena zbog presude, vrijeme curi i ovo sad ide uzurbanim koracima.palermo wrote: ↑16/03/2025 18:31I.ovo sam.jos htio dodati. Ako se uhapsi, ko bi dao I'm.naredbu za barikade...Zeljka, Stanivukovic.....sustinski, ovdje se radi samo o jednom.covjeku. U slucaju uspjesne akcije, nema.barikada....ne bi se niko okrenuo za njima. Pravi problem bi bio neuspjesna akcija...to bi dalo vjetar u ledja I Dodiku I Vucketu.....s toga ja imam I neko razumjevanje da se ne ide bas grlom u jagode.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 17:46 I da ih uhapsimo, eto ti preko noci barikada, balvana, sa naoruzanim ljudima na njima. Nesto kao u martu '92
Al moras jednom, a druga stvar postoje I drugi nacini da se pokaze da drzava funkcionise.
-
nusmir
#15416 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
jeste i sa zastitom od 100 ljudi sa 30-40 specijalaca.... Nemam nikakve sumnje da ce mu sa helikopterima u dvoriste sletiti jednog dana i da ce ga pokupiti a da niko ne zna ni sta ih je snaslo.... ako se do tada negdje ne isfura sto je vrlo moguce ... samo kada se to desi sve ostalo treba razmontirati od ovog Culuma pa do svih ljudi iz Mupa rs koji su mu davali podrsku i stitili gatuitamo wrote: ↑16/03/2025 18:31Porediš neuporedivo.nusmir wrote: ↑16/03/2025 18:28 Pojedincima je mozak na nivou djeteta od 4 godine... Ljudi akcije hapsenja dilera planiraju po 2 mjeseca a vi bi za 4 dana da se rijesi....
Dileri se kriju. Ovi krmci redovno uživo na televiziji.
-
A_A_AKCIJA
#15417 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Post prijavljen zbog sijanja panike.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 17:46 I da ih uhapsimo, eto ti preko noci barikada, balvana, sa naoruzanim ljudima na njima. Nesto kao u martu '92
Fakat, koliko si godina imao 92.?
Prestanite se zajebavati sa ozbiljnim temama.
OK, mrzite Trojku, ali ne morate izazvati mrtve glave zbog toga
-
JovicSA
#15418 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ni jedno ni drugo.
-
ljubijankic
#15419 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa i u vojsci je 66% ljudi koji nisi nasinusmir wrote: ↑16/03/2025 18:28 Pojedincima je mozak na nivou djeteta od 4 godine... Ljudi akcije hapsenja dilera planiraju po 2 mjeseca a vi bi za 4 dana da se rijesi....
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#15420 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
12 godina, danas mi je 45.A_A_AKCIJA wrote: ↑16/03/2025 18:39Post prijavljen zbog sijanja panike.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 17:46 I da ih uhapsimo, eto ti preko noci barikada, balvana, sa naoruzanim ljudima na njima. Nesto kao u martu '92
Fakat, koliko si godina imao 92.?
Prestanite se zajebavati sa ozbiljnim temama.
OK, mrzite Trojku, ali ne morate izazvati mrtve glave zbog toga
Gdje ja mrzim trojku? Prividjaju ti se stvari.
Koga zmija ujede...
Last edited by sime_cipol on 16/03/2025 18:41, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#15421 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ljudi bespotrebno dizete larmu i dramu, uskoro ce 15.03. i sve leci na rudo, pustite institucije da rade svoj posao. 
-
nusmir
#15422 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Iz Tuzle sam i poznajem barem 20 vojnika razlicitih nacionalnosti. Mogu ti reci da bi svi sutra Zivot dali za ovu drzavu nebitno je da li su nasi, vasi ili neciji deseti.....Vjerujem da ima i tu jedan dio uljeza ali vjeruj da vecina tih ljudi zivi za ovu drzavu i bas takvi sad mudro suteljubijankic wrote: ↑16/03/2025 18:40Pa i u vojsci je 66% ljudi koji nisi nasinusmir wrote: ↑16/03/2025 18:28 Pojedincima je mozak na nivou djeteta od 4 godine... Ljudi akcije hapsenja dilera planiraju po 2 mjeseca a vi bi za 4 dana da se rijesi....
-
saimidin
#15423 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zato ako se odluči ozbiljno da se idu u hapšenje, ovdje mislim da usa naredi euforu i sipi, oni bježe danima ranije, ali prije bilo kakve akcije iz usa morali bi odrediti tko ih nasljeđuje, kako su i dodika doveli, samo je pitanje da li iko i razmatra u usa ovako nešto, a ako iko zna to bi trebao biti konaković, a on ne djeluje optimističnopalermo wrote: ↑16/03/2025 18:31I.ovo sam.jos htio dodati. Ako se uhapsi, ko bi dao I'm.naredbu za barikade...Zeljka, Stanivukovic.....sustinski, ovdje se radi samo o jednom.covjeku. U slucaju uspjesne akcije, nema.barikada....ne bi se niko okrenuo za njima. Pravi problem bi bio neuspjesna akcija...to bi dalo vjetar u ledja I Dodiku I Vucketu.....s toga ja imam I neko razumjevanje da se ne ide bas grlom u jagode.sime_cipol wrote: ↑16/03/2025 17:46 I da ih uhapsimo, eto ti preko noci barikada, balvana, sa naoruzanim ljudima na njima. Nesto kao u martu '92
Barikade idu "spontano" kao po kosovu, "zabrinuti građani" brčkog vjerujem prvi, ali ubrzo i doboja, i onda se čeka potez sokola i "problemi na jugu"
To su hajmo reći ekstremni scenariji, između je dijalog "strana"
-
demagog
#15424 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovo bi se moralo hitno uraditi.
Napisao sam prije par dana da bi SIPA trebala u RS-u uhapsiti par nekih anonimusa koje od ranije imaju na radaru, tek da pokaze da drzava nije kapitulirala (ako nije).
-
statixx
#15425 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mislim da se to moze lako provjeriti, ali preko tuzilastva.