sajber87 wrote: ↑16/03/2025 14:36Nemas ti pojma realno, bosnjaci nikad nisu bili blizi normalnijoj od dejtonske drzavi a da li ce biti kako ti kazes da budemo palestina ili po mom da smo blizi normalnoj drzavi vidjecemo. Mi mozemo samo biti palestina u scenariju da bosnjake ponovo preuzmu kleronacionalisticke elite , dok god bosnjake vode proevropske demokratske snage ta opasnost ne postoji, plus sto evropa i usa nece dozvoliti palestinizaciju bosnjaka niti islamsku drzavicu u srcu evrope ma koliko hinjski ispod zita to gurala sda "elita"Isakovic91 wrote: ↑16/03/2025 14:30Kako ti ne dosadi ponavljati jedne te iste prazne floskuletine? Bošnjaci nikada nisu bili bliži palestinskom scenariju i to zahvaljujući upravo gutanju žaba i "kompromisa" tvojih nametnutih oktrojkaša.sajber87 wrote: ↑16/03/2025 14:23
To je za sda najbolje rjesenje kako ne kontas, fildzancic gdje bi zaveli diktaturu lobotomirali sacicu bosnjaka koja bi tu ostala da mrzi sve oko sebe a oni vladali vjecno jer opozicije bukvalno ne bi bilo na jedan ili drugi nacin![]()
Vlazni snovi zelenog bosanskog hamasa da od bosnjaka naprave palestince, a od srbije evropski izrael i natanjahua.
Malo su se zaigrali zeleni petokolonasi
P.S je li khamas sa nama na forumu trenutno?
Bošnjaci kao politički narod ne postoje od kada je šmit suspendirao ustav federacije. Potpuno smo obespravljeni a institucije i agencije su preuzeli snsd i hdz, u potpunosti. Sada koriste iste institucije kako bi državu razorili iznutra. A oktrojka je na sve to pristala zaradi nekoliko pozicija.
Kakva god da je SDA, za vrijeme SDA nam u BiH nisu ulazili ruski agenti, kovići i petronijevići (što je slučaj od kada ste osu "vratili" građanima). O zaduženjima, katastrofalnoj neradnoj nedjelji i minimalnoj plati (mjere zbog kojih federacija trpi ogromnu štetu) da i ne govorimo.
Prošli nikšićev mandat je završio u paljevini, i ovaj će.
Proklet bio dan kada ste nametnuti. Ja vas ne mrzim, ja vas prezirem.