Koga briga kako su komunisti dali vlast ba, 2025.godina je i ljudi imaju pravo da rjesavaju svoje probleme kako oni zele.dr_Evil wrote: ↑16/03/2025 09:25Gledaj, oni su prije svega mladi, idealisti, i nisu jos vecinom iskvareni. Bili smo i mi jednom u njihovim godinama.Karikaturist wrote: ↑16/03/2025 09:19 A da nisu mozda forumski analiticari pomislili da studenti i ostali ipak nisu kao ovi trenutni i da oni zele na drugi nacin da rjesavaju stvari.
Ako je to slabost onda cemo ih na forumu proglasiti slabim iza nasih jakih tastatura.
Ono svi bi mi voljeli da se oni porokaju, kokice u ruke i uzivati, ali u topic teme onda dodati saljivo ili nesto tipa ‘samozadovoljavanje’.
Ali prica da oni zele na drugi nacin da rjesavaju stvari.. prijatelju, samo su komunisti dali vlast bez ispaljenog metka, ali i to se desilo samo zato jer je peta kolona vec u potpunosti bila preuzela upravljacka mjesta pa se vise i nisu pitali.
Dakle, ne zelim im da se porokaju, ni mrvicu, zapravo posmatram ovo potpuno ravnodusno jer nijedna struja nije ona koju podrzavam, to jest nema ni komunista ni liberala, ali ako moram da biram uvijek sam uz mladost.
Ako zele da se oslobode diktatora moraju krenuti vise konkretno, ovo danas je woodstock, setamo se, i spavamo u tudjim krevetima. Spring break, rekli bi skeptici.
Meni djeluje da oni zele da to odrade drugacije nego koristeci silu i razvaljivanje, i ja to postujem. To bi trebalo i u nasim komsijskim ocima da odjekne malo drugaciji.
Ako budu morali i zeljeli koristiti silu neka je koriste, ali ljudima treba skinuti kapu jer samo lud i luckast misli da oni sinoc nisu mogli preuzeti sve drzavne pozicije sa onom brojnoscu. Ali ocito nece to za sad i respekt. To je njihova snaga a ne slabost.